Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Δυναμική περιοδεία στην Κατούνα του Νίκου Λιάπη, υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας



  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»  ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΙΑΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ

      Αυξάνεται μέρα με τη μέρα η δυναμική του υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Νίκου Λιάπη.
    Αυτό προκύπτει από την απήχηση των θέσεων του συνδυασμού «Πολίτες σε δράση», αλλά και το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον συνδημοτών, προκειμένου να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο.
    Προχθές ο Νίκος Λιάπης, με κλιμάκιο στελεχών του συνδυασμού Πολίτες σε Δράση, επισκέφτηκε την Κατούνα και άκουσε τις απόψεις και τους προβληματισμούς πολλών κατοίκων του χωριού. Κατά την διάρκεια  της επίσκεψης ο υποψήφιος Δήμαρχος, παρουσίασε τις βασικές αρχές της παράταξης του και κατέγραψε τα προβλήματα που τους απασχολούν.................



     Να τονίσουμε την ερχόμενη Κυριακή 30 Μάρτη και ώρα 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη θεματική εκδήλωση της δημοτικής παράταξης«ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», στην καφετέρια Παπαθανασίου, στην οποία θα μιλήσει ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Νίκος Λιάπης, με θέμα: Βασικές αρχές του προγράμματος μας.





2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ............!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απολύτως !!
    Ικανοί άνθρωποι για τον τόπο μας .
    Τώρα που ο κύριος Ζαχαράκης παραμέρισε από την διεκδίκηση(ότι ακριβώς κάνει τα τελευταία 15 χρόνια δηλαδή) ό κυριος Αποστολάκης καλείται να ξεπεράσει το 10% του παλαιοσταλινικού(και εκτός τόπου και χρόνου!! ΚΚΕ) .
    Δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει!!
    Δεν είναι καθόλου κακό για τον τόπο ο Κάρυ να διεκδικήσει ..τον πάτο(4η θέση!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο