Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Νοικοκυρεμένος, υγιής και βιώσιμος ο Δήμος Αγρινίου, ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής.


     Ο Δήμος Αγρινίου είναι στους πλέον υγιείς και βιώσιμους οικονομικά Δήμους, με βάση τους οικονομικούς δείκτες που παρουσίασε διεξοδικά ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός κατά τη διάρκεια  συνέντευξης τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την Πέμπτη 27 Μαρτίου.

     Ο κ. Μοσχολιός υπογράμμισε ότι στην πιο δύσκολη μεταπολεμική εποχή για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση, παρά τις μειώσεις θεσμοθετημένων επιχορηγήσεων (ΚΑΠ – 46,26, ΣΑΤΑ- 53% το 2013 – 2014) με σκληρή δουλειά, με μέθοδο και αποτελεσματικότητα καταφέραμε όχι μόνο να κρατήσουμε όρθιο το Δήμο αλλά να υλοποιήσουμε και ένα τεράστιο έργο .

     Ενδεικτικά, ο Δήμαρχος Αγρινίου αναφέρθηκε στη σταθερή τιμολογιακή πολιτική, χωρίς καμιά αύξηση στα Δημοτικά Τέλη (αντίθετα μείωση κατά 12% στο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΑ από το 2014), στη μείωση των λειτουργικών δαπανών μεταξύ 2010 – 2013 κατά 49,69 %, στη μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών μεταξύ 2010- 2013 κατά 46,22% και στη μείωση οφειλών από δάνεια κατά 18,78%.

   Επίσης, επισήμανε ότι διοχετεύτηκαν στην αγορά την τριετία 2011-2013 περισσότερα από 93.000.000,00 €, τονώνοντας την τοπική οικονομία και επιτεύχθηκε θεαματική αύξηση του προϋπολογισμού του Τεχνικού Προγράμματος.

2 σχόλια:

  1. ναι ειδαμε και την Γ' εξοδο αγρινιου . ουτε πεζοδρομια δεν υπαρχουν για να πηγαινουν τα παιδια στο εκτο δημοτικο . εκεινος ο παραλληλος δρομος εκει των 100 μετρων τελικα γιατι σταματησε ? στο ιδιο σημειο παντα . τριτοκοσμικη κατασταση επικρατει επι δασκαλοπουλου , τουλαχιστον δεν τον αφηνατε μονοδρομο , να μην συμβαινει αυτο που σημβαινει τωρα ? αληθεια ποιος αλαξε τα σχεδια ενω ο δρομος ειχε χαρακτιριστει ως μονοδρομος ? καποιος ειχα ακουσει μαζευε υπογραφες . τελος παντον . μαλον προεκλογικα ολοι μπορουν να φανταζωνται και να λενε οτι θελουν . πλεων το εχουμε καταλαβει αυτο . το βλαιπουμε και ποιο γενικευμενο το τελευταιο διαστημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ 10 ΔΕΚΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΣΑΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΤΗΣΠΟΛΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο