Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Χοροεσπερίδα Γουριώτισσας: Τι τρανός χορός θα γένει…


    Ένα μοναδικό γλέντι πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012, στο κέντρο «Αγρίμια», στην Aθήνα, που διοργάνωσε ο  Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Γουριώτισσας «ο Άγιος Δημήτριος». Ο κόσμος γλέντησε, ξεφάντωσε και χόρεψε με την ψυχή του, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους του κλαρίνου σε μια από τις πλέον όμορφες βραδιές σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι…
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS


           Η εκδήλωση ξεκίνησε μέσα σε ατμόσφαιρα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά, με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και με παρόντα όλα τα μέλη του Δ.Σ. κι αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποστόλης Τσούτσας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε υγεία και δημιουργία για το νέο έτος παρά τις αντιξοότητες που επικρατούν και έδωσε το σύνθημα για χορό.
         Μόλις ο τραγουδιστής Γιάννης Καψάλης τραγούδησε το: «Σηκωθείτε παλικάρια…» ανέβηκαν όλοι στη πίστα, επικράτησε πανζουρλισμός, όλοι τραγουδούσαν με όλη τους της δύναμη κάθε στίχο, κάθε τραγούδι, υπήρχε άφθονο  κέφι, τρελό ξεφάντωμα και απίστευτη διασκέδαση
      Χαρά, διασκέδαση, δράση και ψυχαγωγία που κράτησε μέχρι  τις πρωινές ώρες. Τέτοιο ενθουσιασμό και τόσο κέφι σε εκδήλωση, σπανίως βλέπει κάποιος σε χοροεσπερίδα και μόνο τα παιδιά από την Γουριώτισσα ξέρουν να δημιουργούν.
         Ανάμεσα στους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους την χοροεσπερίδα  ήταν ο πρόεδρος της «Φλόγας» Παλαιομάνινας και επιχειρηματίας Χρήστος Κουτσομπίνας ο οποίος ήρθε στην Αθήνα ειδικά γι' αυτή την εκδήλωση.
       Μπράβο στο σύλλογο Γουριώτισσας αλλά και πολλά συγχαρητήρια στον υπέροχο κόσμο που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα.
Και του χρόνου! 





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο