-Καλώς το δημοσιογράφου. Καιρό είχες να με δείς.
-Περιμένεις ταρτάρισμα; Δεν έχει, πάει δεν έχει. Θα μ’ πείς αν είχα και πιο παλιά;
-Όχι δεν είχα αλλά δεν ήμνα και έτσι. Χαλβά έφτιαχνα στ΄γιορτή, χαλβά φτιάχνω. Από φαί κάτ’ σομπολιάζω.
-Μ΄αρεσει π’ βλέπω αυτές τσ’ παρόλες με τσ’ εκπομπές για τ’ μαγειρική. Ακ’ να δείς. Ελεε μία τσούπρα σε μια εκπομπή: «προσθέτουμε ψιλοτριμένο τζίνζερ και φρέσκο ντοματάκι τύπου ιταλίας».
-Τι να που γώ που προχτές δεν είχα ούτε μια κταλιά πάστα για να κάνω κοκινιστό νιόκο (Κριθαράκι). Εβρασε το νιόκο, τράου το τενεκδιάκι με τη πάστα, άδειο. Α’ι λέου, να βάλω μέσα λίγο νερό, να το κνήσω πάνω απ’ τα’ κατσαρόλα, μήπως το νιόκο δεί το τενεκδιάκι και ξεγελαστεί και κοκκινίσει!!
-Μπα δεν έπιασε το σομπόλιασμα. Τι να κάνω, τι να κάνω....
-Α’ι λέου άμα ξεγυμνωθώ και μη δεί έτσι το νιόκο, μήπως ντραπεί και κοκκινίσει;.............