Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμος Ξηρομέρου: Νέα Αντιδήμαρχος η Άρτεμις Τσόμπου.


Σε θέση Αντιδημάρχου τοποθέτησε με απόφασή του, την Δημοτική Σύμβουλο κα Άρτεμις Τσόμπου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

Με τις παρακάτω αρμοδιότητες ως εξής:
• την εποπτεία και ευθύνη του Περιβάλλοντος , Πρασίνου και της Καθαριότητας.
• τη διαχείριση αποβλήτων και κυκλική οικονομία (αύξηση ανακύκλωσης και μείωση της υγειονομικής ταφής αποβλήτων, πρόληψη παραγωγής αστικών αποβλήτων κ.λ.π.)
• την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων, και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο.
• την επίβλεψη μελετών και έργων προστασίας περιβάλλοντος, πρασίνου.
• την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων.
 
 Επίσης με την απόφαση τροποποιεί την αριθ. 10/2024 (ΑΔΑ ΨΞΡ3ΩΚΖ3ΩΥ) παλαιότερη Απόφαση και ανακαλεί την Δημοτική Σύμβουλο κα Τσόμπου – Παύλου Άρτεμις από εντεταλμένη σύμβουλο για θέματα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Αναλυτικά η απόφαση εδώ

21 σχόλια:

  1. Μπραβο Άρτεμις χαιρομαι για σενα,.καλη επιτυχία στο έργο σου εύχομαι από καρδιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο δημαρχο γιαννη τριανταφυλλακη για την επιλογή του να είναι η επόμενη αντιδήμαρχος Καθαριότητας η Άρτεμις.
    Άρτεμις το άξιζες
    Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία καλή δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετράτε πόσο χρόνο θα κάτσει ...ο χρόνος ξεκινάει από τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ίδια λέγατε και για τον Μακρή και έγινε ο πιο πετυχημένος στην ύδρευση.
    Έτσι και η Άρτεμις,θα μείνει και θα τα καταφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπε ναι. εκεί που όλοι οι άλλοι σύμβουλοι είπαν όχι και κρύφτηκαν για να αποφύγουν τις ευθύνες. Δημοτικοί σύμβουλοι του γραφείου και του καφενείου. Μπράβο σου Άρτεμης , τιμάς την ψήφο των δημοτών σου και είμαι σίγουρη ότι θα είσαι καλύτερη από τους προηγούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω να πε κάνας άλλος όχι . απο ότι ξέρω μόνο με την αντιδήμαρχο μίλησε ο δήμαρχος .

      Διαγραφή
  7. Καλή επιτυχία
    Από την αρχή θα έπρεπε να μπει γυναίκα αντιδήμαρχος.
    Όσο για τίς κασσανδρες που βλέπουν και επιθυμούν αποτυχία πιστεύω θα διαψευστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τα πρώτα βήματα σας κ. Δήμαρχε σας στήριζα εγώ και όλη μου η οικογένεια καθώς πιστεύαμε σε εσάς και ότι επιτέλους θα έρθει η ανάπτυξη και κυρίως η εξυγίανση στον τόπο μας. Όμως, παρακολουθώντας τα πεπραγμενα σας, κυρίως μετά τις τελευταίες εκλογές, παρατήρησα οτι μάλλον την εξυγίανση δεν θα την φέρετε ούτε εσεις σε αυτόν τον τόπο με τις απευθείας αναθέσεις, την αύξηση των παγίων του νερού αλλά και με τα άτομα που υποστηρίζεται θερμά και έχετε δίπλα σας, άτομα τα οποία δεν έχουν προσφέρει τίποτε απολύτως στον τόπο μας. Αλλά αυτό που με έκανε να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου και δημόσια είναι οτι επιλέξατε ως αντιδήμαρχο άτομα που δεν μπορούν να βάλουν σειρά ούτε στα σπίτια τους. Πως θα βάλουν σειρά στον τοπο μας κ. Δήμαρχε;

    Παρόλα αυτά οφείλω να ευχηθώ καλη αρχη στην κ. Τσομπου στα νέα της καθήκοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πείτε μας εσείς ποιος / ποια είστε για να δούμε αν έχετε βάλει εσείς σειρά στο σπίτι σας να σας κρίνουμε και εμείς

      Διαγραφή
    2. Ας μην τον ψηφίσεις στος επόμενες .

      Διαγραφή
  9. Μιας και βλέπω οτι κάποιες από τις αρμοδιότητες σας είναι η εποπτεία και ευθύνη του περιβάλλοντος θα ήθελα να σας ρωτήσω: Στην παραλία του Αστακού και πηγαίνοντας από εσχατολαγκαδο προς την τρόμπα όλες σχεδόν οι κατοικίες έχουν φτιάξει αυτοσχέδια λούκια και τα νερά από την κουζίνα τους και τα πλυντήρια τους πέφτουν στην ΘΑΛΑΣΣΑ με αποτέλεσμα να προκαλούν ανεπανόρθωτη οικολογική καταστροφή και να μολύνουν την θάλασσα με χημικά απορρυπαντικά. Μάλιστα ο κύριος Τριανταφυλλακης πρέπει κάθε πρωί που φεύγει αλλά και όταν επιστρέφει στο σπίτι του να βλέπει τα νερά από τα λούκια που πέφτουν σαν χείμαρρος στην ΘΑΛΑΣΣΑ, αφού το σπίτι του είναι εκεί κοντά.Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω: ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και αυτοί οι αναίσχυντοι - όπως τους χαρακτηρίζετε - δεν μπορεί, θα έχουν και κάποιο....ονοματεπώνυμο. Εφόσον κάνουν αυτά που αναφέρεστε και είναι παράνομα , γιατί δεν τα καταγγέλλεις - καταγγέλλετε επώνυμα στο Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας και, στο Α.Τ Αστακού ; Επιδιώκετε την ανωνυμία , αλλά θέλετε να βγάλουν άλλοι το φίδι από την τρύπα ...ΟΛΑ αγαπητέ μου είναι θέμα κουλτούρας και κοινωνικής "παιδείας" . Εδώ ισχύει το ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε...Οπότε , ανέλαβε και σύ τις ευθύνες σας.

      Διαγραφή
    2. Σιγά μην ασχοληθεί μ αυτά ο Τριανταφυλλάκης.

      Διαγραφή
    3. Επειδή έχω τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία και εγώ δεν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία όπως κάνετε οι περισσότεροι εδώ μέσα ωσάν τυφλοπόντικες, εκεί που θα τα καταγγειλω δεν θα είναι στα στενά όρια του Αστακού ώστε να τα κουκουλωσετε, αλλά οι καταγγελίες θα γίνουν σε πολύ υψηλότερα κλιμάκια και θα αναζητηθούν ευθύνες πρώτα από όλα από τους υπεύθυνους του δήμου που έχουν ψηφισθεί όχι για να βγάζουν το φίδι από την τρύπα αλλά για να εφαρμόζουν την πιστή τήρηση των νόμων γιατί η ανοχή που δείχνει ο δήμος Ξηρομέρου απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές συμπολιτών μας είναι εγκληματική!!!!
      Επίσης αγαπητέ ανώνυμε βάλτε και ένα όνομα να ξέρουμε και ποιός είστε.... ποιόν φοβάστε η εποχή των κουκουλοφόρων και των γερμανοφασιστων έχει παρέλθει πλέον!!!!!

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητήρια στην κ.Τσόμπου.
    Τώρα αυτοί που την έφτυναν ας την χαιρετούν ως αντιδήμαρχο.
    Η κυρία αυτή άκουσε πολλα και δεν προσέβαλε ,ούτε ζήτησε εξηγήσεις ποτέ σπό κανέναν.
    Εύγε Άρτεμις.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να δούμε αν θα σεβαστούν το περιβάλλον και γίνει ποτέ ανακύκλωση στον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ μείνω στην τοποθέτηση της Κυρίας Άρτεμης Τσόμπου στον τομέα της καθαριότητας θα της ευχηθώ καλή επιτυχία στον δύσκολο τομέα της καθαριότητας, να σταματήσουμε την γκρίνια και την βοηθήσουμε σε αυτόν τον ρόλο να διατηρηθεί ο Αστακός και τα χωριά καθαρά Κυρία Άρτεμης ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρονης δεν ξανά περνάει από την καθαριότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια Αρτεμις.Εισαι αξία αγωνίζεσαι και πιστεύω θα ανταπεξέλθεις στα καθήκοντα σου.Δυσκολο το έργο σου αλλά έχεις αποδείξει ότι μπορείς να τα καταφέρεις γιατί έχεις πραγματική θέληση και αγαπάς τον τόπο μας.Οσο για τα σχόλια κάποιων ας γράφανε επώνυμα αν τους κοτάει.Ελα όμως που δεν τους κοτάει και κρύβονται από εσένα πίσω από ένα πληκτρολόγιο.Στο χωριό τους λέμε κρυφοπτ@νες εμείς δαυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο