Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή προς κ. Απόστολο Πανταζή από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Χρυσοβίτσας.


Με μία νέα δωρεά ο κ. Πανταζής, και η οικογένεια του ανταποκρίνονται σε προβλήματα που προκύπτουν στο Δήμο Ξηρομέρου, και με τις ενέργειες τους βοηθούν και στηρίζουν  τους συμπατριώτες τους......

 Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί πολύ τον, κ. Αποστόλη Πανταζή, και την οικογένεια του  για τη δωρεά του συνολικού κόστος κατασκευής του στεγάστρου σκίασης στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Επίσης ευχαριστούν  το Δήμο Ξηρομέρου που ανέλαβε τη διαδικασία και ιδιαίτερα τη κυρία Βιβή Ζαβογιάννη μηχανικό του Δήμου Ξηρομέρου.


πηγη facebook : Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Χρυσοβίτσας!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Χρυσοβίτσας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην οικογένεια Αποστόλου Ν. Πανταζή για την ευγενική χορηγία να αναλάβει εξ’ολοκλήρου τα έξοδα για τη κατασκευή και τοποθέτηση στεγάστρου σκίασης στο προάυλιο χώρο του σχολείου.

Απάντησαν αμέσως θετικά στη πρόταση του  συλλόγου και με μεγάλη χαρά το ανέλαβαν και το πραγματοποίησαν.Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν που έχουν πλέον ένα χώρο να κάνουν το διάλειμμα τους και όταν βρέχει δεν είναι αναγκασμένα να κάθονται μέσα.

Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Ξηρομέρου που ανέλαβε τη διαδικασία και ιδιαίτερα τη κυρία Βιβή Ζαβογιάννη μηχανικό του Δήμου Ξηρομέρου.





2 σχόλια:

  1. Μπράβο Απόστολε & Άννυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποστόλη σε παρακολουθώ χρόνια και γενικότερα τα δρωμενα του τόπου μας,χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω πάντα ανακοινώσεις σχετικά με τις δωρεές σου στον τόπο και την βοήθεια στο συνάνθρωπο ,αγόρι μου μπράβο και μπράβο και στη σύζυγο που απ´ότι φαίνεται αγαπάει εξίσου τον τόπο της έχει το ίδιο αίσθημα αλληλεγγύης με σένα ..
    Ένας φίλος του πατέρα σου από μακρυά …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο