Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του ECOCITY

 


Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Με κεντρικό στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση βιώσιμων πρακτικών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ECOCITY υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, στις 13:00, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΝΕΟ Αθηνών Πατρών 32, Πάτρα)......

Το ECOCITY, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και εστιάζει στο αστικό περιβάλλον λειτουργώντας από το 2004 σε πανελλαδικό επίπεδο, δραστηριοποιείται σε κρίσιμα θέματα όπως η Κλιματικά Ουδέτερη και Βιώσιμη Πόλη, η Κυκλική Οικονομία και η Βιώσιμη Κινητικότητα. Μέσα από την συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, θα αναπτυχθούν κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και την υιοθέτηση πράσινων λύσεων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της συνεργασίας που αφορούν  στην ενίσχυση της αειφόρου ανάπτυξης στην περιοχή, την υποστήριξη των οικοκοινοτήτων και εν γένει την προώθηση περιβαλλοντικών έργων.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα συμβάλει στη διάδοση αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 6974476855.

Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο