Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

Ξεκινάει η προσπάθεια να πάρει χρηματοδότηση ο Δήμος Ξηρομέρου για δημιουργία ΚΗΦΗ στη Κοινότητα Κανδήλας. Σε φανερή μειοδοτική δημοπρασία η εύρεση κατάλληλου κτιρίου.

 

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την εντοπίσαμε (ΑΔΑ: ΨΒ0ΞΩΚΖ-ΕΥΘ - δείτε εδώ), η διακήρυξη φανερής μειοδοτικής δημοπρασίας για μίσθωση ακινήτου, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο ΠΔ 270/81, για “την στέγαση Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Κοινότητας Κανδήλας της Δ.Ε. Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου”.....
Προθεσμία υποβολής προσφορών, για όσους διαθέτουν κτίριο στην Κανδήλα που ικανοποιεί τις προϋποθέσεις, είκοσι (20) ημέρες από τη τελευταία δημοσίευση της διακήρυξης (άρα μέχρι 22 Οκτωβρίου).
Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, κατόπιν σχετικής συζήτησης, όλοι όσοι παρακολουθήσαμε τη συζήτηση και το 1ο θέμα ημερήσιας διάταξης, ενημερωθήκαμε πλήρως και με τα πραγματικά δεδομένα για την προσπάθεια ίδρυσης του Κ.Η.Φ.Η στην Κοινότητα Κανδήλας, τώρα που μετά από πάρα πολλά χρόνια άνοιξε η δράση.
Επισυνάπτουμε παρακάτω όλο το βίντεο της συζήτησης του θέματος προς ενημέρωση σας. Θεωρούμε ότι είναι διαφωτιστικό και λύνει όλες τις απορίες και τα ερωτήματα επί του θέματος.



mytikaspress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο