Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Παραιτείται ο Αντιδήμαρχος κ. Χρόνης, υπεύθυνος για την καθαριότητα.


Γράφει-Σχολιάζει

Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

    Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου προτίθεται να υποβάλλει, ενδεχομένως, και σήμερα ο κ. Χρόνης, επικαλούμενος - όπως λένε ασφαλείς πληροφορίες από απόλυτα έγκυρη πηγή......

Ωστόσο οι  πραγματικοί λόγοι παραίτησης είναι άλλοι και ειδικότερα η σύγκρουσή του με τον έτερο Αντιδήμαρχο κ. Γερόλυμο. Ο κ. Χρόνης δυσαρεστήθηκε έντονα από το γεγονός ότι ο Δήμαρχος κ. Τριανταφυλλάκης πήρε το μέρος του  κ. Γερόλυμου, δικαιώνοντας τον Παπαδαταίο Αντιδήμαρχο.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν ότι ο κ. Τριανταφυλλάκης δεν καταβάλλει καμία προσπάθεια για να μεταπείσει τον κ. Χρόνη, προφανώς γιατί δεν θεωρεί εξυπηρετική  για τον Δήμο την παρουσία και δραστηριότητα του κ. Χρόνη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μόνος, που θα  μπορούσε να μεταπείσει τον κ. Χρόνη είναι ο κ.  Λαϊνάς, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην εκλογή του κ. Χρόνη.

Στο βάθος διαφαίνεται να  κρύβεται η υποβόσκουσα  κόντρα  Τριανταφυλλάκη-Λαϊνά, ή, όπως κάποιοι θέλουν να πιστεύουν, η μεταξύ τους ΄΄λυκοφιλία΄΄.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λαϊνάς, αν και δεν συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχει καταφέρει να  εκλεγούν, με την επιρροή του, πέντε, ή έξι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι είναι απόλυτα εξαρτώμενοι και ελεγχόμενοι από αυτόν και ιδιαίτερα έμπιστοί του. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι ο κ. Λαϊνάς επηρεάζει κατά καθοριστικό τρόπο την Λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και κατ επέκταση του Δήμου. 

Η παραίτηση Χρόνη, εάν τελικά- δεν μεταπεισθεί να αλλάξει άποψη- θα είναι μια ήττα για τον κ. Τριανταφυλλάκη και θα αποτελέσει την απαρχή για το΄΄ ξήλωμα του πουλόβερ΄΄.

Εντός της ημέρας το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει, οπότε θα γνωρίζουμε εάν τελικά η απόφαση Χρόνη είναι τελεσίδικη, ή όχι. Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος διανύει μια περίοδο αστάθειας χωρίς κάποιος να μπορεί να προδικάσει το μέλλον .

1 σχόλιο:

  1. Καλά ο Μπαρμπαρούσης γιατί έχει λυσαξει γιατί καμαριμ γιατί θέλεις και εσύ καρέκλα δεν θα πάρεις ποτέ όσο και να χτυπιεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο