Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Βιολογικός καθαρισμός Βάρνακα, Κανδήλας και Μύτικα: Υπομονή σε όλους κατά την περίοδο των εργασιών. Το έργο που έπρεπε να το είχαμε χθες θα μείνει, η ταλαιπωρία που όλοι θα υποστούμε θα φύγει.


Ο βιολογικός καθαρισμός Βάρνακα, Κανδήλας και Μύτικα προχωρά απρόσκοπτα και όπως είναι φυσιολογικό σε τέτοιου είδους έργα, την περίοδο υλοποίησης τους η όχληση στους οικισμούς θα είναι σημαντική και για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να μπορέσουν να δημιουργηθούν τα δίκτυα αποχέτευσης εντός των 3 οικισμών, μιας και θα σκαφτούν σχεδόν όλοι οι δρόμοι και τα στενά.....
Σε αυτή την περίπτωση αυτό που εμείς θα πούμε είναι: «Υπομονή σε όλους κατά την περίοδο των εργασιών. Το έργο που έπρεπε να το είχαμε χθες θα μείνει, η ταλαιπωρία που όλοι θα υποστούμε θα φύγει».
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το έργο είναι ζωτικής σημασίας, απαραίτητο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, της τουριστικής ανάπτυξης και κυρίως του περιβάλλοντος, είναι ένα έργο που όλοι το περίμεναν για πολλά χρόνια και το 2024, επιτέλους ξεκίνησε η υλοποίηση του.
Οι δρόμοι που σκάβονται, είναι συμβατική υποχρέωση της εταιρίας να τους αποκαθιστά και αυτό ήδη σε πολλούς δρόμους γίνεται (παρουσιάζουμε φωτογραφική τεκμηρίωση). Τοποθετείται το πλέγμα, πέφτει το σκυρόδεμα και ακολουθεί τελευταίο το ασφαλτικό, το οποίο θα έρθει σε ικανή ποσότητα.
Η γκρίνια και πολύ χειρότερα η μικροπολιτική, για τέτοιας σημασίας και γενικής αποδοχής έργα και υποδομές δεν αρμόζει. Τα έχει ανάγκη ο τόπος και ανήκουν σε όλους τους πολίτες.
Αυτό που θα πρέπει να απασχολεί τους κατοίκους, είναι να προχωρήσει χωρίς προβληματικές καταστάσεις το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό έργο στην Δ.Ε Αλυζίας και σύντομα να λειτουργήσει, όπως συμβαίνει σε πάρα πολλά μέρη.
Να ολοκληρωθεί εντός των συμβατικών του προθεσμιών, με τήρηση της μελέτης του, με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης και να παραδοθεί λειτουργικό, οικονομικά βιώσιμο και εντός των προβλεπόμενων προδιαγραφών του προς χρήση, σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της Δ.Ε Αλυζίας.
















mytikaspress

1 σχόλιο:

  1. μακαρι ολα να πανε καλα
    αυτο ειναι οτι πιο σημαντικο εχει γινει στην αλυζια
    επρεπε πριν πολλα χρονια να το εχουμε αλλα ισως μας βγει και σε καλο γιατι παλια αυτα τα εργα δεν γινοταν και πολυ σωστα και ειχαν πολλα λειτουργικα προβληματα
    τα πραγματα εχουν βελτιωθει τωρα και τα εργα γινονται πιο σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο