Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Μαθήματα ενίσχυσης της τοπικής Αγοράς. Οι δύο δικαιούχοι πήραν το 60 τοις εκατό. Δαπάνες για σίδερα και αλουμίνια 1.089. 367 ευρώ. Ζητείται επώνυμη διάψευση. Υπάρχει πολιτικό ανάστημα; Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Γιατί ; Τυχαία ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

 


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

                               ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.



Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός

                                                                                                                  05- 06-2022

<< Μαθήματα ενίσχυσης της τοπικής Αγοράς. Οι δύο δικαιούχοι πήραν το 60 τοις εκατό. Δαπάνες για σίδερα και αλουμίνια 1.089. 367 ευρώ. Ζητείται επώνυμη διάψευση. Υπάρχει πολιτικό ανάστημα;>>

Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  Γιατί ; Τυχαία ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.........

Διαβάστε περισσότερα »

 

                                                      Αγαπητοί Αναγνώστες

    Σήμερα θα σας  ενημερώσω σήμερα για τις δαπάνες που πραγματοποίησε  ΜΟΝΟ ο Δήμος , και όχι τα Νομικά του πρόσωπα , οι οποίες αφορούν  σίδερα, αλουμίνια και αντίστοιχες κατασκευές. 

Υπενθυμίζω ,ότι από την 1η -09-2014 μέχρι σήμερα Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής  είναι ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης.  Από 1η -09-2-14 μέχρι 31-08-2019 Αρμόδιος για τα Οικονομικά του Δήμου ήταν ο  σημερινός Αντιδήμαρχος κ Στούπας.  Από 1η-09-2019 μέχρι σήμερα Αρμόδιος για τα Οικονομικά του Δήμου  είναι ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος για τα Οικονομικά κ Βίτσας. 

Άπαντες οι ανωτέρω έχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες για το θέμα αυτό.  Για άλλου είδους ευθύνες θα αποφανθούν οι αρμόδιοι της συντεταγμένης πολιτείας.

Στο παρακάτω πίνακα φαίνονται τα ποσά που εισέπραξαν   δικαιούχοι μόνο από το Δήμο. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποσά που εισέπραξαν από το Κέντρο Μέριμνας, το ΦΟΣΔΑ, το Λιμενικό Ταμείο, τη Κοινωφελή Επιχείρηση . Τα συνολικά ποσά των δικαιούχων θα δημοσιευτούν στο δεύτερο τόμο του έργου μου , ο οποίος σύντομα θα κυκλοφορήσει.

 Σύμφωνα με το παρακάτω πίνακα έχουμε:

1)      Οι δύο  πρώτοι δικαιούχοι εισέπραξαν

332932+ 315753= 648.685  ευρώ  δηλαδή  ποσοστό  60 τοις εκατό.

          2) Ο τρίτος δικαιούχος εισέπραξε 129.258 ευρώ δηλαδή  ποσοστό  12 τοις εκατό.

3) Οι επόμενοι 7 δικαιούχοι εισέπραξαν  274.970 ευρώ δηλαδή ποσοστό 25  τοις εκατό.

4)Οι άλλοι 15 δικαιούχοι   εισέπραξαν  36454 ευρώ  , δηλαδή  ποσοστό 3 τοις εκατό.

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

ΠΟΣΟ

 

 

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

ΠΟΣΟ

1

332932

 

 

 

11

7263

2

315753

 

 

 

12

5000

3

129258

 

 

 

13

3984

4

68453

 

 

 

14

3567

5

57010

 

 

 

15

3546

6

50601

 

 

 

16

2418

7

36149

 

 

 

17

2276

8

31000

 

 

 

18

1993

9

20839

 

 

 

19

1450

10

10918

 

 

 

20

1230

 

 

 

 

 

21

942

 

 

 

 

 

22

893

 

 

 

 

 

23

700

 

 

 

 

 

24

692

 

 

 

 

 

25

500

 

 

 

 

 

ΣΥΝΟΛΟ

1.089.367

 

Σε διάγραμμα έχουμε



Αγαπητοί Συνδημότες

Από τα παραπάνω είναι φανερό ότι , η θέση  της Δημοτικής Αρχής ,ότι με τις απευθείας αναθέσεις  ενισχύει τη τοπική αγορά δεν είναι αληθής τουλάχιστον.  Ολοφάνερα ενισχύονται κάποιοι λίγοι  με κατάλληλα κριτήρια επιλεγμένοι.

Ρωτήστε τη Δημοτική Αρχή να σας πει τα κριτήρια που τους επιλέγει.

Σε ότι με αφορά  τα δικά μου συμπεράσματα τα έχω βγάλει.

Ενημερωθείτε, σκεφτείτε, αποφασίστε. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

                                    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ.

 

28 σχόλια:

  1. Αυτό λέγεται απόλυτη διαπλοκή και κάποιοι παντελονιάζουν το χρήμα των Δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κασόλα σε κρατάνε κάπου; Γιατί δεν κάνεις αντιπολίτευση; Τι άλλα αποδεδειγμένα στοιχεία θέλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ένας καλύπτει τον άλλο και οι δύο κοροϊδεύουν τους Δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι προμηθευτές και εργολάβοι λένε μεγαλοφώνως. Δεν τα παίρνουμε εμείς όλα τα λεφτά από τα τιμολόγια που κόβουμε. Αν δεν τους κόψουμε εικονικά τιμολόγια δεν πρόκειται να μας δώσουν ούτε μία απευθείας ανάθεση. Βεβαίως ο Αρχιερέας της διαπλοκής ξέρει που πάνε τα χρήματα των εικονικών. Ξέρει ότι καταλήγουν σε συγκεκριμένες τσέπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Κασόλα τον βαρύνουνε η κακοδιοίκηση της περιόδου 2011-2014 και η συνδιοίκηση του ΦΟΣΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΣΔΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ. ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΓΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΊ.

      Διαγραφή
  6. Τη πολλή χαρτούρα ευρώπουλα την δίνουν σε διαπλεκόμενους ημετέρους για προφανείς λόγους. Στους υπόλοιπους δίνουν λίγη φτερούγα από το κοτόπουλο για να μην φωνάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να πει ο Κασόλας. Αυτά που κάνει οκτώ χρόνια ο Μπούλης στο Κέντρο Μέριμνας τα ίδια έκανε και ο ίδιος ως Πρόεδρος. Έρχονται σφοδρές καταιγίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι γνωστό σε πλους τους δημότες ποιοι είναι οι εργολάβοι απο τη βονιτσα που λυμαίνονται όλο το χρήμα μαζί με το καριολικο σύστημα και πι δυο έχουν ξεκινήσει και φτιάχνουν ξενοδοχεία των 100 δωματίων υπερπολυτελείας οποίος έχει αντιρρήσεις θα του υποδείξω που τα φτιάχνουν να πάει να τα δει τα 5 διαμερίσματα στη Κύπρο ποιος τα έχει αγοράσει αν έχει το ανάστημα να το πει ΛΑΕ ξυπνα αυτοι δεν φτιαχτούν μόνο περιουσίες αλλά παλατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς για τους Δημότες αυτή είναι η αλήθεια που περιγράφει ο Κώστας. Η τράπουλα είναι σημαδεμένη και το παιχνίδι στημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πλιατσικολογούν το δημόσιο χρήμα ανενόχλητοι. Τους αρμόζει σκληρή τιμωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχω μία απορία. Γιατί Κασόλας, Μασούρας, Μωραΐτης σιωπούνε; Τα στοιχεία είναι έγκυρα και αληθινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο. Ο ένας θέλει τον άλλο για δήθεν αντίπαλο , για τους δικούς του λόγους ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ξενοδόχος Αντιδήμαρχος επί των έργων γνωρίζει που πήγαν αυτά τα υλικά. Ξέρει αυτός. Εχει πείρα από το παρελθόν. Νομίζω είμαι αρκετά σαφέστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ξενοδόχος Αντιδήμαρχος επί των έργων γνωρίζει που πήγαν αυτά τα υλικά. Ξέρει αυτός. Εχει πείρα από το παρελθόν. Νομίζω είμαι αρκετά σαφέστατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κασσολα μην κατεβαίνεις στις εκλογές και άσε το Σιώζου που λέει ότι θα κατέβει να. Πάει αντίπαλος στο καριολη γιατί μόνο αυτός μπορεί να τον τελειώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eιναι ολοφάνερο ότι κατασκευές και έργα τα ονομάζουν συντηρήσεις για ευνόητους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΣΟΛΑ ΤΟ. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ. Ο. ΣΙΩΖΟΣ ΕΧΕΙ. ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Π ΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΙΩΖΟΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΣ. Ο ΚΑΣΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ. ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην τα λέτε αυτά ρε παιδιά τα καριολακια κουρνιασαν μουγκαμάρα επικρατεί. Πόσα ακόμα θα δούμε του έφυγαν όλοι και πόσοι ακόμα τους τους παιρνουν Και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Έμειναν όσοι ταιζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε φιλε τρεις ταΐζονται καλα. Οι δυο από την παλαιρο και Ο. Ξεσκουρίαζα από τη κατουνα γιαυτο του φεύγουν και θα του φεύγουν πιο πολλοί έχει ο καιρός γυρίσματα. Εκείνο το μοσκι ο θερμωσιφωνας. Που θα τρυπώσει δεν ξέρει ούτε αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρειάζεται ριζική ανατροπή σε πολιτικές, σε πρόσωπα, σε μεθόδους άσκησης πολιτικής διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Κάποιοι πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί και θα καθίσουν. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ξεσκουριαζα όπως τον λές μια χαρουλα τις έκανε όλες της δουλειές του. Εμείς τα βοιδια της μεδεωνας τη κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μεχρι την Παρασκευή θα. Έχουν. Παραιτηθεί οι δυο σύμβουλοι του καριολη από το Μοναστηράκι και θα. Ταχθούν υπέρ του Σιώζου αυτή ήταν η απόφαση που πήραν απόψε αγκαλιά με το σιωζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΦΟΥ ΤΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛςΞΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Στούπας τον αποκαλούσε κλέφτη. Ο θερμοσίφωνας κλέφτη. Ο Βιτσας το ίδιο. Που είναι όλοι αυτοί σήμερα; Και άλλοι πολλοί.ο Σώζος δεν πείθει ότι πάει κόντρα. Μόνο ο ερμος ο κασολας παλεύει. Θα τον αφήσουν όμως μπας και ξεβρωμισει ο τόπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΣΩΖΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΛΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ. ΘΈΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΆ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ.ΘΑ ΔΙΑΨΕΦΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και ο τοπικός σύμβουλος της Παλαίρου άρχισε να φωνάζει του έδωσαν ένα κομμάτι απ'το μεγάλο έργο στου Ράγκου μουγκα καλά ρε λεβέντες δεν έχετε χορτάσει ακόμα τα τραπέζια τα ποτα και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κούρνιασαν οι πολιτικές κότες. Σε λίγο δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν. Το γλέντι με το δημόσιο χρήμα είναι μεγάλο. Αυτό θυμηθείτε το. Το Κώστα τον ξέρω καλά. Κρατά πολλούς άσους στο μανίκι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο