Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου. Ο εθελοντισμός και η συνεργασία σε όλο της το μεγαλείο.


Συνέχεια των παρεμβάσεων με εργασίες  στην κοινότητα Χρυσοβίτσας του Δήμου Ξηρομέρου με επούλωση των λακκουβών στον αγροτικό δρόμο διασταύρωση Πηγαδίων - Χρυσοβίτσας που ταλαιπωρούσε τους οδηγούς, είχαμε τις προηγούμενες ημέρες.....

 Μετά από συνεννόηση του Προέδρου της κοινότητας Χρυσοβίτσας  Γιάννη Χρόνη με τον Αντιδήμαρχο ύδρευσης  Σωτήρη Μακρή και σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων  Θανάση Μαυρομμάτη έγινε η προμήθεια ποσότητας ασφαλτομίγματος για τις λακκούβες σε κομμάτι του συγκεκριμένου οδοστρώματος.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος της  κοινότητας Χρυσοβίτσας  Γιάννης Χρόνης μας δήλωσε: Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον  Αντιπερειφεριάρχη Υποδομών κ. Μαυρομμάτη Αθανάσιο για την προμήθεια του ασφαλτομίγματος , τον  Αντιδήμαρχο κ. Μακρή Σωτήρη για το ενδιαφέρον του και την συμβολή του  και τους εργαζόμενους στο Δήμο Ξηρομέρου. Τέλος ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στους εθελοντές που για μία ακόμη φορά έδωσαν το παρόν και βοήθησαν στην ολοκλήρωση των εργασιών.

 























9 σχόλια:

  1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ , ΝΙΚΟ ΓΑΤΖΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΤΕΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο Κυριε Προεδρε Της Χρυσοβιτσας .Αυτος Ο Προεδρος Του Προδρομου Τι Κανει ? Ο Δρομος Προς Το Αγρινιο Δεν Βλεπει Οτι Ειναι Γεματος Λακουβες ? Και Παλι Μπραβο Κυριε Χρονη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γειά σου Γιάννη λεβέντη.
    Μακάρι να γινόταν μια κοινότητα Χρυσοβίτσα πρόδρομος να σε έχουμε πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρετε ότι δεν έχει αντίπαλο ο Παπούλιας στο χωριό και ψάχνετε στα γύρω χωριά

      Διαγραφή
  5. ΓΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουλάχιστον κλείνει και καμία λακκούβα ο Χρόνης. Οι άλλοι δύο τη έκαναν τόσα χρόνια τίποτα.ο κόσμος του ψήφισε για να εκπροσωπήσουν την Χρυσοβίτσα στα δημοτικά συμβούλια. Απών και οι δύο.. Αλλά και που πάνε τη κάνουν τίποτα μια τρύπα στο νερό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γαντζουδαιοι πάντα και παντού μπροστά. Ανεκτίμητη αξία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τιμή μας που έχουμε πρόεδρο το Χρόνη! ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο