Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Δημοσιοποίηση δαπανών Kοινοτήτων Δήμου Ξηρομέρου από την πάγια προκαταβολή.


Αστακός 8.3.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Στα πλαίσια της διαφάνειας και της δημόσιας λογοδοσίας, επισυνάπτεται ψηφιακό αρχείο, με αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία δαπανών των Kοινοτήτων του Δήμου Ξηρομέρου από την πάγια προκαταβολή, η οποία μετά από πάρα πολλά χρόνια (2012 και 2013) και παρά τις συνεχείς υποσχέσεις του παρελθόντος, δόθηκε το 2020 στις Κοινότητες του Δήμου μας, για αντιμετώπιση και επίλυση έκτακτων και επειγουσών προβλημάτων....

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου



72 kB

dimosxiromerou

21 σχόλια:

  1. Ωρε,ένας εργολάβος πόσα μηχανήματα έχει???? Πότε προλάβαινε και πήγαινε σε ούλα τα,χωριά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως γίνεται να, έχουν όλοι τον ίδιο εργολάβο??? Καθ πρόδρομος και Μπαμπινη και μαχαίρας και κανδηλα και βαρνακας???,, δεν μας τα,λένε καλά οι πρόεδροι..χρυσοβιτσα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως,γίνεται άλλοι πρόεδροι νσ,μην χάλασαν φράγκο και άλλοι ολο το ποσό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα πλαίσια της διαφάνειας και της δημόσιας λογοδοσίας αλλά και των προεκλογικών υποσχέσεών σας θα πρέπει να μας απαντήσετε Α) Πόσες συμβάσεις Προμηθειών και Υπηρεσιών έχετε υπογράψει επι της θητεία σας με απευθείας ανάθεση και Β) πόσα χρήματα έχουν δοθεί μέσω των απευθείας αναθέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ στα πλαίσια της διαφάνειας και της δημόσιας λογοδοσίας αλλά και των προεκλογικών υποσχέσεων ρου αγαπημένου σου ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ για πες μας:
      Α) Ποσες συμβάσεις προμηθειών και υπηρεσιών έιχαν υπογράψει επί θητείας τους με απευθείας ανάθεση χωρίς προσφορές
      Β) Ποσες απευθείας Προφορικες Αναθέσεις δόθηκαν επί θητείας του
      Γ) ποσα χρήματα δόθηκαν με απευθείας αναθεσεις;
      Δ) ποσα χρήματα ΚΟΣΤΗΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.
      Ε) ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
      ΣΤ)Πώς ξέρουμε πως όλες οι απευθείας Προφορικες Αναθέσεις είναι ΑΛΗΘΙΝΕΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ; ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ; ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Ή ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;
      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Αυτή είναι η απάντηση τι έκαναν οι άλλοι καταλάβαμε εσείς το κάνετε λίγο καλύτερα μπραβο

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΣΕ ΈΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
      ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ 2023
      άντε τώρα για ύπνο-ύπνε.

      Διαγραφή
  5. Κάποιου του χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταζε στα δόντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιοι πρόεδροι έκαναν παράπονα ότι δεν την εισέπραξαν την πάγια προκαταβολή επί θητείας Γαλουνη τώρα που ο αξιόλογος Δήμαρχος μας την έδωσε στους προέδρους και μπράβο του για αυτό κάποιοι δεν μπόρεσαν να την απορροφήσουν για να λύσουν προβλήματα καθημερινότητας και στα καφενεία αρχίζουν και κάνουν αντιπολίτευση καφενείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. από αυτά που βλέπω μου φαίνεται ότι δικαιώνεται ο μουστακιας που δεν τους έδινε φράγκο . Τίποτα δεν έγινε στα χωριά που πήγαν αυτά τα λεφτά ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν θες απάντηση 11.39 περίμενε να ολοκληρωθεί η 4ετια. Θα είναι τόσες πολλές οι απευθείας αναθέσεις που μπροστά τους του γαλουνη δεν θα είναι τίποτε. Μόνο απευθείας αναθέσεις κάνουν τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ. ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕ ΚΑΝΕΙΣ Η ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΛΟΤΡΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΛΕΠΟΡΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι από την πρώτη μέρα που έχετε αναλάβει τον δήμο το μόνο πού κάνετε είναι ότι ασχολείστε τι έχουν κάνει οι προηγούμενοι !!!! Αυτό που θα έπρεπε να κάνετε είναι τι κάνετε εσείς και συγκεκριμένα!!! Έχετε έτοιμες μελέτες Προς υλοποίηση ;; Προς δημοπράτηση;;; και αν ναι!!! Ποιές είναι αυτές.. στο μέλλον τι ετοιμάζεται ;;; τα υπόλοιπα είναι παράλληλα για εντυπώσεις για την επόμενη που θα έχουμε εκλογές... αυτά που μάς καίνε είναι υποδομές για το μέλλον αυτού του τόπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αντέχετε την σύγκριση ε;
      Και ακόμα δεν είδατε τίποτα

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΏ ΕΙΝΑΙ Ό,ΤΙ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΚΑΙ ΝΑ ά. διάσει ΞΑΝΑ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ.

      Διαγραφή
  12. Εγώ δέχομαι καλοπροαίρετα τις απαντήσεις όλων. Όπως θα δεχτώ και την απάντηση του Δημάρχου ως προέδρου της οικονομικής επιτροπής στα ερωτήματα Α) Πόσες συμβάσεις Προμηθειών και Υπηρεσιών έχετε υπογράψει επι της θητεία σας με απευθείας ανάθεση και Β) πόσα χρήματα έχουν δοθεί μέσω των απευθείας αναθέσεων.
    Θα επιμένω μέχρι να πάρω απάντηση και εάν ο κος Δήμαρχος αδιαφορεί ή είναι απασχολημένος θα περιμένω απάντηση είτε απο τον κο Μάντζαρη, είτε απο τον κο Γερόλυμο είτε απο τον κο Μασσαλή και εάν και αυτοί είναι απασχολημένοι θα περιμένω απάντηση απο τον φίλο μου τον Πάνο Χολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ 12:55. ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ? ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 5ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ? ΠΑΡΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ.
    ΦΙΛΕ 11:03 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ <> ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ,ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ. ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ?
    ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 1200000 ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ? ΤΟ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΧΕΔΟΝ 1000000. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΜΗΟΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΕ ΦΟΣΔΑ ΟΤΕ ΚΤΛ?ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ , ΠΟΣΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ? ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΑΡΕΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕΣΑ 《ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ》 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

      Διαγραφή
  14. 3:06 ΗΛΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΟΨΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6,31 Αυτά που λες ειναι σωστά και γι αυτό υπέστησαν τον Μάη του 19
    συντριπτική πολιτική ήττα.
    κι αν επιχειρήσουν να επανέλθουν στο δημαρχείο θα υποστούν συντριπτικόυρρη πολιτική ήττα.
    να είσαι βέβαιος γι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο