Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας: Συγχαρητήρια για την εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων προς το αστυνομικό προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

 

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει τα δημόσια συγχαρητήριά της στο αστυνομικό προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, για την εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων που ενέχονται σε ληστείες και κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία, το οποίο μετά από πολύμηνη έρευνα, κατάφεραν και συνέλαβαν επτά μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση δύο (2) ληστειών, μίας (1) ζωοκλοπής και τριάντα εννιά (39) περιπτώσεις κλοπών, ενώ το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος των δραστών ξεπερνά τις 110.000 ευρώ.
Στις έρευνες που διενεργήσαν οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος κλοπιμαίων, που προέρχονται από την δράση των ανωτέρω συλληφθέντων, τα οποία ήδη αποδίδονται στους νόμιμους κατόχους τους.
Επιπλέον, η προανάκριση συνεχίζεται και διαπιστώνονται και εξιχνιάζονται και άλλες κλοπές, πέραν των παραπάνω 39 περιπτώσεων κλοπών.
 
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 

Ο Πρόεδρος

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

 
 Ο Γενικός Γραμματέας

ΔΙΩΤΗΣ  Νικόλαος

3 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ , ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια στην αστυνομια μας.στους ανθρωπους αυτους που μενουν μακρια απ τις στιγμες των οικογενειων τους κ θετουν σε κινδυνο τις ζωες τους για τις ζωες των πολιτων.οποιος εχει θεματα με την αστυνομια οταν θα χρειαστει βοηθεια..καλο θα ναι να μην τους καλεσει.οχι απ τη μια μπατσοι κ απ την αλλη βοηθεια.δεν λεμε οτι δεν υπαρχουν κακοι αστυνομικοι.φυσικα κ υπαρχουν οπως σε ολα τα επαγγελματα.αυτο ομως δε σημαινει οτι για 10 βλακες θα κριθει ολη η αστυνομια.προς θεου..κ παλι συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο