Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Ο 18χρονος Γιάννης από το Αγρίνιο χρειάζεται την βοήθεια μας για να σταθεί και πάλι όρθιος.

 

    Ο Μάριος Πάνου από το Αγρίνιο, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για τον τετραπληγικό -μετά απο ατύχημα- γιό του.

Ήταν 22 Ιουνίου  2020 όταν το Αγρίνιο είχε σοκαριστεί από τον φρικτό τραυματισμό ενός 17χρονου μαθητή σε πτώση στη δημοτική βιβλιοθήκη.

10 μήνες έχουν περάσει από τον φρικτό τραυματισμό του Γιάννη σε πτώση στη δημοτική βιβλιοθήκη και έπειτα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του προσπαθώντας να σταθεί όρθιος.  Η διάγνωση είναι ατελής τετραπληγία και θλάση νωτιαίου μυελού.

Η μετακίνηση του σε ιδιωτικό κέντρο, καθώς αυτή την στιγμή το Γεννηματά στην Αθήνα όπου και κάνει φυσικοθεραπεία εργοθεραπεία, απαιτεί πολλά έξοδα και έχει ξεκινήσει κινητοποίηση συμπολιτών ώστε να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό.

Ακολουθεί ανακοίνωσή του:

"Χαίρεται. 

Το όνομα μου είναι Πάνου Μάριος και είμαι πυροσβέστης. 

Από τον Ιούνιο του 2020 εγώ και η οικογένεια μου αντιμετωπίζουμε μια τρομερά δύσκολη κατάσταση μετά τον βαρύτατο τραυματισμό από πτώση μεγάλου ύψους του υιού μας Γιάννη 18 χρονών. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Γεννηματά στην Αθήνα όπου και κάνει φυσικοθεραπεία εργοθεραπεία. Η διάγνωση είναι ατελής τετραπληγία και θλάση νωτιαίου μυελού. 

Από 'δω και πέρα χρειάζεται να τον μεταφέρουμε σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα το "ANIMUS" όπου και θα συνεχιστεί η αποκατάστασή του με τη βοήθεια ποιο εξιδεικευμένων μηχανημάτων για να καταφέρει να σταθεί ξανά όρθιος. 

Ζητάμε  οικονομική βοήθεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα αυξημένα έξοδα νοσηλείας, μετακίνησης για να τον βλέπουμε κάποιες φορές το μήνα, και άλλα πολλά τα οποία χρειάζεται το παιδί μας. 

Όποιος μπορεί και θέλει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό για να μας ενισχύσει.  

IBAN :    GR03 0172 4000 0054 0005 6276 226      ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου  :  ΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.    

Όποιος χρειάζεται απόδειξη των λεγόμενών μου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο  6945759811  όπου και θα μπορώ να του παρουσιάσω έγγραφα που αποδεικνύουν την κατάσταση του Γιάννη. 

Ευχαριστώ πολύ..."

trianteikanews.eu

1 σχόλιο:

 1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΩΣ ΓΟΝΕΑΣ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ .
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
  ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο