Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας από δήμο σε δήμο


     Στο πλέγμα των μέτρων που εξετάζονται είναι και η απελευθέρωση της μετακίνησης από Δήμο σε Δήμο ώστε οι πολίτες να έχουν διέξοδο στην ύπαιθρο και να περιοριστούν οι συναθροίσεις στα σπίτια, ενώ η κυβέρνηση σκοπεύει να κάνει μια μετατόπιση των μέτρων, επισήμανε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, υπογραμμίζοντας ότι τα ψυχικά αποθέματα των πολιτών έχουν εξαντληθεί και είναι διάχυτη η διάθεση πολιτών να κερδίσουν κομμάτι της ζωής.

Όπως τόνισε ο υπουργός, στο πλέγμα των μέτρων που εξετάζονται είναι και η απελευθέρωση της διαδημοτικής μετακίνησης, ώστε οι πολίτες να έχουν διέξοδο στην ύπαιθρο και να περιοριστούν οι συναθροίσεις στα σπίτια, εξετάζεται το άνοιγμα κυρίως των Λυκείων καθώς και το άνοιγμα του λιανεμπορίου με περιορισμένους και αυστηρούς όρους.
Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα γίνει το Πάσχα, ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για το Πάσχα, πρόσθεσε όμως ότι «θα είναι πάντως ένα παρά πολύ καλύτερο Πάσχα από το περσινό», σημειώνοντας ότι «πρέπει να διατηρήσουμε λίγο το σθένος μας, και για λίγες εβδομάδες να τηρήσουμε τα μέτρα».
«Αν ξεπεράσουμε τον κάβο του Απριλίου θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, διευκρινίζοντας ότι η αποκλιμάκωση των μέτρων θα είναι σταδιακή.

Aftodioikisi.gr

3 σχόλια:

  1. μετά από 5 μήνες «σκληρού» lockdown και παρά το πρόγραμμα εμβολιασμού περισσότερων από 1.600.000 πολιτών, η πανδημία είναι εδώ, περισσότερο «ισχυρή» από ποτέ για να διαψεύσει την... απάνθρωπη καραντίνα. Τ ι κάναμε ?? μια τρυπα στο νερο . και φυσικά μια ανεπανόρθωτη οικονομική και ψυχολογική καταστροφή . Αυτά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τό σκληρό lochdown φταίμε όλοι μας που αυξάνουν τα κρούσματα, κανείς δεν ακολούθησε τις οδηγίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί υπάρχει απαγόρευση από δήμο σε δήμο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο