Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Η εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου, μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Λόγω αύξησης κρουσμάτων covid στην περιοχή του Δήμου Ξηρόμερου, η δια ζώσης παρουσία για εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου, γίνεται μόνο όταν είναι μεγάλη ανάγκη και μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να δείξουμε υπεύθυνη στάση, τηρώντας τις οδηγίες και όλα τα μέτρα προφύλαξης. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να μπαίνουν σε καραντίνα και να την τηρούν αυστηρά, κάτι που είναι απαραίτητο για τον περιορισμό της διασποράς.
Ας δείξουμε υπευθυνότητα σκεπτόμενοι τους γύρω μας, οι οποίοι είναι οι συγγενείς μας, οι φίλοι μας, οι συγχωριανοί μας.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.
 
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
  • Δήμος Ξηρομέρου - 2646360500
  • ΚΕΠ Αστακού - 2646038040
  • ΕΦΚΑ Αστακού - 2646360610
  • ΔΟΥ Αστακού - 2646038050
  • ΚΕΠ Αλυζίας - 2646038410
  • ΚΕΠ Φυτειών - 2646360300
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρο

16 σχόλια:

  1. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΩΡΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ.
    ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε τίποτα σε κανά χωριό και αφήστε τα λόγια.. Θα πέσει τέτοιο μαύρισμα που δεν θα το φαντάζεστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον 5:21 έχουν εγκαταλειφθεί τα χωριά.ουτε τα νεκροταφεία δεν καθαρίζουν όπως πρέπει μόνο το πάγιο πήγαν στα ύψη τάχα για ένα χρόνο και μετά έμεινε βλέπω να πάθουν χειρότερα από τον προηγούμενο ο κόσμος ξύπνησε μέχρι στιγμής δεν άλλαξε τίποτα που είναι η ανατροπή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεκροταφεία καθαρισμένα χωρίς πλαστά τιμολόγια 60000€ μηχανήματα στους δρόμους προσωπικό στους δρόμους .όλα γίνονται έργα πλατείες νερό αποχευευση παιδικές χαρές μελέτες χρηματοδοτήσεις. Να πούμε και για τα οικονομικά που πλέον όλοι μιλάνε θετικά γιατί δεν ειναι κλεφτες

      Διαγραφή
    2. Που γίνονται αυτά ρε φίλε?

      Διαγραφή
    3. Όλα τα άνωθεν έγιναν εθελοντικα από κατοίκους. Τα νεκροταφεία βρωμανε. Παραμονη Πάσχα κ αν καθαριστουν.

      Διαγραφή
    4. Γαλουνακια σας το ξαναπα. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΙ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ . ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΛΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΡΒΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ. ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΟ ΕΚΟΒΑΝ ΠΕΡΑ.

      Διαγραφή
  4. Έχουμε τρελαθεί από την πολύ ενημέρωση και τα έργα που έχει κάνει αυτή η τοπική αυτοδιοίκηση... τώρα ιδικά που θα κλείνουμε και ραντεβού !!!! Θα πάνε όλα κατ' ευχήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια οικονομικά και παραμύθια..Αφήστε αυτή την καραμέλα.. Ωραία δεν είστε σαν τους άλλους για αυτό σας ψηφίσαμε. Η ανυπαρξία σας όμως δεν έχει προηγούμενο.. Μα τίποτα σε κανένα χωριό έστω για τα μάτια.. Μην παρεξηγουμαστε δεν ζητάμε παλάτια.. ενδιαφέρον να νιώθουμε κοντά τους ανθρώπους που ψηφίσαμε που νομίζαμε ήταν διαφορετικοί. Αν συνεχίζεται έτσι θα πέσει τέτοιο μαύρισμα που προηγούμενο δεν θα υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 27 ΕΣΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΡΑΒΑ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ .ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ .Auf Wiedersehen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς ήμουν και υποψήφιος.. Απλά φίλε μου λέω τι γίνεται σε κάθε χωριό. Αν εσύ βλέπεις κάποια πράγματα που να βελτιώνουν την εικόνα των ανθρώπων η δημοτική αρχή να είναι παρών εγώ ζητάω συγνώμη. Δεν είναι προσωπικό για τον Δήμαρχο δυστυχώς οι άνθρωποι που είναι μαζί του πολύ λίγοι έχουν αποδειχθεί δεν έχουν καμία επαφή με την κοινωνία

      Διαγραφή
  7. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Όλοι στα χωριά διαμαρτύρεστε συνέχεια και απειλείτε. Για πρώτη φορά καθαρίζονται οι πλατείες οι δρόμοι τα νεκροταφεία φτιάχτηκαν οι παιδικές χαρές που ήταν κλειστές και μαζεύονται καθε μέρα το σκουπίδια. Επιτέλους μπαίνει μια σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού τό βλέπεις ρε άνθρωπε αυτό μη φοράς παροπιδες θα τσακιστεις

      Διαγραφή
  9. Η παιδικη χαρά τουΑστακου είναι σε άθλια κατάσταση. Ο δήμος δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό και να την φτιάξει????
    Δεν έχουν που να παιξουν τα παιδια μας. Ήμαρτον δηλαδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν μέσω πανδημίας με απαγόρευση εσυ πας το παιδι σου στην παιδική χαρα; είσαι φοβερή μανα

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο