Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Προμηνύει εξελίξεις για το Πλατυγιάλι ο δήμαρχος Ξηρομέρου;


Η σημερινή ανάρτηση του δημάρχου Ξηρομέρου, Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αναθέρμανε τα σενάρια για επενδύσεις στο δήμο Ξηρομέρου.....


Ειδικότερα, ο κ. Τριανταφυλλάκης σε ανάρτηση έγραψε πως «κάτι μεγάλο έρχεται σύντομα» ενώ πρόσθεσε και τις φωτογραφίες του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκου Παπαθανάση.

Οι σκέψεις των περισσότερων ανέτρεξαν στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου.

Πληροφορίες προ εβδομάδων έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ελληνικής κατασκευαστικής όπου πίσω βρίσκεται consortium προσώπων αλλά και αραβικών κεφαλαίων.

Χειροπιαστές εξελίξεις δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας έως σήμερα, αλλά η κίνηση του δημάρχου ίσως να προμηνύει ανακοινώσεις ακόμη και μέσα στην άνοιξη.

agriniopress.

22 σχόλια:

  1. Πάλι ανακοινώνει μεγάλα έργα; Δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι ξυπνήσαμε; Έχουμε κουραστεί να κρυφογελαμε. Ας τελειώσει κανένα έργο και βλέπουμε. Πάντως σύμφωνα με τα πιστεύω του,προβλέπω πως ότι νεο έργο γίνει θα είναι ανεπιθύμητο για την υπόλοιπη Ελλάδα. Ας μην ξεχνάμε την παροιμία "όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι" . Έχει δίκιο ο συμπολίτη της μας που έγραψε να ψηφίσουμε όποιον δεν έχει εκλεγεί ποτέ μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΠΩΛΗΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως όλοι εμείς έχουμε βαρεθεί όλα εσάς τα κοράκια που για 5ευρω και την υπόσχεση βολέματος γράφεται σχόλια ΨΕΥΔΟΥΣ. Αρκετά πια όλοι εχουνε καταλάβει και ποιοι είστε και τι ακριβώς κανετε. Αλλα ξεχνάτε ότι σας δώσαμε πόδι. Ο Γιάννης ήρθε και θα μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μάς έδωσες πόδι φίλεμου εμείς έχουμε εκλέξει αυτούς τούς κυρίους αλλά όχι για να πατήσουν πόδι εσένα κοροϊδεύουν που δεν έχεις καταλάβει τίποτα στον νέο προϋπολογισμό

      Διαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να γίνει για το καλό τού ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ μακάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμαρχος κάνει το καλύτερο για τον Αστακό αλλά θα πρέπει να μάθουμε και εμεις να κάνουμε το ίδιο, και όχι να βγάζουμε τα μάτια μας ή τα μάτια του Δημάρχου.Επίσης στο πλατυγιάλι αν γίνει κάτι θα εργαστούν παλλά άτομα από Αστακό αλλά και από την γύρω περιοχή και μαζί με αυτά θα δουλέψουν και τα καταστήματα του Αστακού.
    Να παρακαλάμε λοιπόν να γίνει κάτι!!!!
    Όπως με τις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας αν δεν υπήρxαν που θα έβρισκαν μισθό κατά μέσο όρο 650 ευρώ τον μήνα τόσοι εργαζόμενοι που απασχολούνται εκεί. Μήπως στην τουριστική ανάπτυξη που έχουμε;;;;
    Ευχαριστώ το site για την φιλοξενία.
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα καλά Τι πίνετε και δεν μας δίνετε Τι δουλειά έχει ο δήμαρχος και ο δήμος το λιμάνι ανήκει στην Alpha Bank είναι ιδιωτικό ότι γουστάρει η Alpha Bank κάνει από κει και πέρα τα άλλα είναι μπούρδες προεκλογικά παιχνίδια και φύκια με μεταξωτές κορδέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φήμες λένε ότι το λιμάνι πουλήθηκε για Μαρίνα τώρα Τι δουλειά έχει ο τριανταφυλλάκης και ο Άδωνις με το λιμάνι που είναι ιδιωτικό και ανοίγει στην Alpha Bank δεν μπορώ να καταλάβω Μάλλον για να προλάβω να μας πουν ότι έφεραν αυτή την ανάπτυξη. Αλλά εγώ θα έλεγα ότι Πάνε να κάνουν κηδεία με ξένα κόλλυβα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ τιποτε. Όσο για το συγκεκριμένο αγεται κ φέρεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ή ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ; ΚΑΛΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πληροφοριες λενε οτι το πλατυγιαλι πουληθηκε σε επενδητες. μακαρι να γινει κατι και να εργαστουν ξηρομεριτες και οχι απο την υπολοιπη ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μακάρι να γίνει δήμαρχε μας.σε εμπιστευόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάλι τα ίδια δεν αλλάζει τίποτα θα αρχίσουν να τάζουν θέσεις εργασίας στον κοσμάκη προεκλογικά και μετά πουλο φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάλι τα ίδια δεν αλλάζει τίποτα θα αρχίσουν να τάζουν θέσεις εργασίας στον κοσμάκη προεκλογικά και μετά πουλο φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έκδοση ομολόγων 30 ετών όχι πόλεμος σταθερότητα στη περιοχή η επένδυση θα γίνει γιατί δεν ξέρουν τι να τα κάνουν τα λεφτά που έχουν τζογαρουν στα σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποια δουλειά και ποιες θέσεις εργασίας το λιμάνι από ότι ακούγεται πωλήθηκε για Μαρίνα που θα συντηρεί και θα κατασκευάζει σκάφη και αυτοί που είναι εκεί ήδη περισσεύουν μιλάμε για 30 με 40 maximum εργαζόμενους και αυτή θα είναι ειδικευμένη σε αυτή τη δουλειά τώρα εσείς Πέστε ότι θέλετε Τα συμπεράσματα δικάσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ 1000 ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ

      Διαγραφή
  17. Ναι μη χάσετε να τρέξετε όλοι για τη σύμβαση τον 560 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφου παμε χαλια παντου ως δημοτικη αρχη δεν πεταμε και ενα πλατυγιαλι στα ψεματα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1 01 ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ DEAL ΜΕ ΠΛΑΤΥΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο