Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ (ΦΩΤΟ)


 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στο Αρχοντοχώρι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Αρχοντοχωριτών « Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Αιτωλ/νίας....

Διαβάστε περισσότερα »

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που πρόθυμα προσήλθαν στον χώρο της αιμοδοσίας, εν μέσω πανδημίας ,τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται για τον covid-19. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Κ. Μαμασούλα Κων/νο ,την Αντιπρόεδρο Κ. Μυλωνά Γεωργία, τη γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Ν/μείου Αγρινίου. Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο Δήμου Ξηρομέρου και Ιατρό Κ.Ιωάννη Τριανταφυλλάκη ,τον Διευθυντή της 1ης ΤΟΜΥ Αγρινίου Κ.Φώτη Λιάβα. Τους Κ.Πολύζο Βασίλειο Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ και Κων/νο Μπαμπούρη Αντιδήμαρχο Πρωτ/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου. Σημαντική ήταν η βοήθεια και η φιλοξενία της Προϊσταμένης του Δημ.Σχολείου Αρχοντοχωρίου Κ.Μπίκα Μαρίας. Ευχαριστούμε και την καθαρίστρια του σχολείου Κ. Ζαφείρη - Τριάντη Σοφία.

Όσοι προσήλθαν στον χώρο και τελικά δεν έδωσαν αίμα ,και αυτοί ήταν αρκετοί, μπορούν τις επόμενες μέρες να πάνε σε οποιοδήποτε Ν/μείο να δώσουν αίμα για το χωριό τους.


















1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο