Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Τροχαίο με δύο Αγρινιώτες κοντά στο γεφύρι της Αρτοτίβας


      Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Τις απογευματινές ώρες της 24ης Μαρτίου, δυο πολίτες από το Αγρίνιο προσπάθησαν να φτάσουν στο γεφύρι της Αρτοτίβας με το αυτοκίνητό τους.
Σε κάποιο σημείο, κοντά στην γέφυρα, ο δρόμος υποχώρησε, και το αυτοκίνητο “έφυγε” προς τα πίσω και από ύψος 3-4 μέτρων προσγειώθηκε πάνω σε μια μεγάλη πέτρα. Ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του είχαν μεγάλη τύχη που δεν τραυματίστηκαν. Πήραν τηλέφωνο από το κινητό την Αστυνομία στο Θέρμο και το περιστατικό (υποθέτουμε) έχει καταγραφεί και στο βιβλίο συμβάντων του Τμήματος. Την επόμενη μέρα ένα τρακτέρ από την Πίνα, ειδοποιημένο από την Αστυνομία, έφτασε στο σημείο του ατυχήματος και τους βοήθησε να ξεμπλέξουν από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν.
Το γράψαμε, κατ’ επανάληψη και το ξαναγράφουμε.
Δήμος Θέρμου και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, έχουν ευθύνη. Δεν είναι θέμα προσώπων, αλλά επάρκειας των δημόσιας διοίκησης. Ο δρόμος είναι επικίνδυνος.
Οι δυο βαθμοί Αυτοδιοίκησης Δήμος και Περιφέρεια, αν δεν είναι σε θέση να δώσουν στους Έλληνες φορολογούμενους ένα υποφερτό δρόμο, που να μην αποτελεί ρίσκο η διέλευσή του, ας δηλώσουν αδυναμία και ας απευθυνθούν στην κεντρική κυβέρνηση.
Άραγε πόσο μακριά από τα ενδιαφέροντα και τις προτεραιότητές τους είναι το γεφύρι της Αρτοτίβας, ο συνδετήριος δρόμος και οι κάτοικοι της περιοχής;
Πρέπει να υπάρξει δυστύχημα να χαθούν ζωές για να αναγκαστούν να παρέμβουν;

 





 

 Δημοσίευση Περ.Καπετανόπουλου στη σελίδα Αυτοδιοίκηση και Περιφέρεια

 aerasnews.gr

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς Φίλε η πολιτική κινείται κυρίως επί της αμπελοφιλοσοφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο