Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Αξιότιμε Αντιδήμαρχε τα σκουπίδια και τα μπάζα στο Νεκροταφείο Μύτικα και αλλού κείνται χαμαί .!!!


Αξιότιμε Αντιδήμαρχε
Κύριε Κώστα Μπαμπούρη
Τα σκουπίδια και τα μπάζα στο Νεκροταφείο Μύτικα και αλλού κείνται χαμαί( είναι χάμου –κατά ‘ ης , που λέει και ο λαός μας ) ......

Στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν σας έδειξα τις φωτογραφίες από τα σκουπίδια και τα μπάζα στο Νεκροταφείο Μύτικα είπατε , πως ήταν εκεί, γιατί ήταν Τρίτη και ότι το φορτηγό για τα ογκώδη περάνει κάθε Τετάρτη .

Δυστυχώς έχουν περάσει από τότε δύο Τετάρτες και αυτά και όχι μόνο ,όπως γύρω από ένα κάδο πλησίον του νέου Ξενοδοχείου κυρίου ΑΥΔΗ, άλλα και στο δρόμο προς την Άνω Λούτσαινα και σε αμέτρητες άλλες μεριές ( όχι τα παλιά τα οποία έχω δείξει σε άλλες αναρτήσεις , αλλά καινούργια , τα οποία είναι ακόμη εκεί λίγα λεπτά μετά την συνάντηση μας στο Βενζινάδικο του κυρίου Ντίνου ) ,όπου πήγα για να επιβεβαιωθώ ώρα 9:30 πρωινή σήμερα 5/3/2021 .!!!

Έτσι δεν μπορεί, να είστε ανίκανοι όλοι εσείς οι Αντιδήμαρχοι , πράγμα που δεν σας χαρακτήρισα ποτέ.

Αλλά για όλα αυτά και πολλά χάλια σε όλους τους τομείς αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο κύριος Δήμαρχος , ο οποίος αντί να παραδεχθεί και να διορθώσει την λάθος επιλογή του στην αποκομιδή των απορριμμάτων και των καθαρισμό Κοινόχρηστων χώρων και Νεκροταφείων , όπως του προτείναμε εμείς , επιμένει πεισματικά με έναν αυτοκαταστροφικό τρόπο, ο οποίος όμως εκθέτει και δυσφημεί και τον Δήμο μας στο Πανελλήνιο .!!!!

Ξέρετε τι λέει ο Σπουδαίος Φιλόσοφος Γκαίτε :

Ο έξυπνος Άνθρωπος διορθώνει το λάθος του , σε αντίθεση με τον ……….. που επιμένει σε αυτό πεισματικά . ( δεν αναφέρω καν την λέξη του Γκαίτε , η οποία είναι πολύ βαριά , για να μην χαρακτηριστώ ως υβριστής .!!!

Αστακός 5/3/2021

Dr. Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ. 1

Οι γνωστοί –άγνωστοι βαλτοί υβριστές μπορούν να βρίζουν ελεύθερα αφού τους το επιτρέπουν τα Blogs ,ευχόμενος καλές Απόκριες .!!!!

Υ.Γ.

Όσο για κάποια Blog που δεν αναρτούν τις αναρτήσεις τις δικιές μου ή του γραφείου τύπου της Παράταξης μου , απλά ματαιοπονούν πως έτσι μπορούν , να καλύψουν τις ανεπάρκειες και τα χάλια και όχι μόνο της Δημοτικής Αρχής .

Η κοινωνία τα βλέπει πολύ καλά και τα μαθαίνει αμέσως, απλά οι ίδιοι εκτίθενται .!!!










17 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΟ . ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρέ γκεγκέ. τι ρόλο έχουν οι αντιδήμαρχοι. να κάθονται και να παίρνουν το μηνιάτικο μισθό.?

      Διαγραφή
  2. Η κοροϊδια ειναι η γραμμη του δημου. Και εμεις οταν διαμαρτυρομαστε για τα σκουπιδια μας λεει επιτακτικα οτι το απορυμματοφορο περναει καθε Δευτερα και Τεταρτη. Εμεις ομως βλεπουμε βουνο τα σκουπιδια και να περναει οποτε γουσταρει. Το προσωπικο του απορυμματοφορου ειναι εκπεδευμενο να λεει τα ιδια ψεμματα. Τα δε σκουπιδια που ειναι σκορπια και σκορπισμενα απο τα ζωα, ουτε που τα μαζευουν. Καποτε ρωτησα τον ιδιωτη που τα μαζευε γιατι ενω εχουν συμβαση για περισυλλογη δυο φορες την εβδομαδα τα μαζευουν μια και απο τοτε εβλεπα δυο φορες την εβδομαδα την περισυλλογη. Ενω οταν λεμε το ιδιο τωρα μας κοροϊδευουν λεγοντας μας οτι περασαν και τα μαζεψαν και εμεις τα βλεπουμε στην θεση τους. Αν ο δημαρχος δεν τα γνωριζει αυτα δικαιολογειται. Αν ομως συνεχισει η ιδια κατασταση παει να πει οτι εχω δικιο και οτι ειναι εντολη δικη του η συμπεριφορα των υφισταμενων του. Εδω ειμαστε καθε μερα και ο χρονος θα δειξει ποιος εχει δικιο και ποιος οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δέν φταίει κανένας άν οι γάτες πάνε και σκορπάνε τα σκουπίδια.

      Διαγραφή
  3. Σταικο κουρασες..ξεχασες που μας ειχες ζαλισει με φωτο για τους ιδιοτες τωρα σε χαλαει που γινεται δουλεια..λυπαμαι ο κοσμος σε εστειλε σπιτι σου..παρτο αποφαση εληξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έστειλε το σταικο που έχει κάνει τόσα έργα. Φαντάσου αυτούς που είναι ανύπαρκτοι. Μόνο επικοινωνία κ το γραφείο τύπου να προσπαθεί να εκθείασει έργα άλλων που υλοποιουνται τώρα. Χάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μήν αφήνονται οι γάτες ατάϊστες και ψάχνουν να βρουν σκουπίδια να φάνε στους κάδους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια του Σταικου. Εκτίθεστε. Όλοι γνωρίζουμε οτι θέλετε τον ιδιώτη γιατί τα περνάτε από αυτόν. Και εσείς και ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ.
    Όσο για την ανυπαρξία θεωρω πως 4 χρόνια Σταικο 4 χρόνια Ντινα 5 χρόνια Γαλουνη χόρτασε ο τοπος. Τώρα που γίνονται όλα σας χάλασαν την σειρά της ανυπαρξιας και του ελα να σου κάνω ρουσφέτι να με ψηφίζεις 10 χρόνια.χαχαχαχααχχα μάθαμε ρεεεεε. Ολα γίνονται τώρα χωρίς να τους λένε χρωστάς ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φάνατικε οπαδέ. άμα σμίξουν γαλούνης με σταικο. Τότε θα δείτε πόσα αχλάδια παίρνει το σακί.
      χαχαχαχαχαχαχ

      Διαγραφή
  7. Αν υπάρχει λέω αν ,υπεύθυνος καθαριότητας θα έπρεπε να ελέγχει τα συνεργεία αποκομιδής των σκουπιδιών κατά πόσο κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
    Εφόσον λοιπόν δεν γίνεται αυτό και σε συνδιασμό με την αδιαφορία των υπαλλήλων των οχημάτων αποκομιδής των σκουπιδιών, υπάρχει αυτή η εικόνα.
    Καλά θα κάνουν επίσης τα παπαγαλάκια υποστήριξης να βγάλουν τις παροπίδες και να βλέπουν λίγο και τη πραγματικότητα.
    Αυτό θα κάνει καλό στη περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ρολο που χουν δημαρχοι και αντιδημαρχοι κ ουτο καθε εξης ειναι να κανουν τη δουέια τους.και για τη ποιητα ζωης του πολιτη πανω απ οά γ αυτο τους ψηφισαμε.βεβαια τωρα θα κανω μυνητηρια αναφορα που εψουμε διαλυσει τα οχηματα μασ στο δρομο αργυρεικα εξω απ τη μπναδα του κυριου μερατζη με τα ψαρια γιατι κυριοι δε φροντιζει κανεις για τιποτα γραμενους μας εχουν κ αυτη ειναι η παιδεια τους ..να λεει ο κυριος παλιογιαννης δε φτιαχνει το συγκεκριμενο κομματι δρομου ( φακΑααα) για να δυσκολεψει τον μερατζη αν ειναι ειναι δυνατον για μια δουλεια που δουλευουν συναθρωποι μασ κ επιχειρηση που αφηνει τους φορουσ μισθους..αν ειναι δυνατον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην λες πραγματα που δεν ισχυουν κ κοψε το ψεμα..επειδη γνωριζω καλυτερα κ ρωτησα κ το παληογιαννη δεν μου ειπε κατι τετοιο..ειπε οτι κοιτανε να πεσει πισσα στο κομματι αυτο κ μεχρι να πεσει πισσα θα ριξουν χωμα 3α..

      Διαγραφή
  9. Δεν αλλάζει τίποτα μας κυβερνάει μια κλίκα χρόνια δημοσίων υπαλλήλων που διωριστηκαν εποχής ΠΑΣΟΚ απόφοιτοι δημοτικού κι παίζουν με το λαό κ την φτώχεια ρε ουξ Τομ. α. κι όπως είπε κ ο. Ττακαλοτος όταν ψωφισει αυτοί η γενεια θα αλλάξουν πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κωστάκη άρχισαν τα όργανα όπως κατάλαβες τέρμα η ανοχή αν δε μπορείς παράτα τα και σταμάτα να γκρινιάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ.Σταικο πολυ σωστα κανετε που αναδικειετε αυτα τα θεματα,συγχαρητηρια ειληκρινεστατα.Δυο παρατηρησεις μονο 1.Ο Μπαμπουρης απο οτι γνωριζω δεν εχει την αρμοδιοτητα της καθαριοτητας και μαλιστα του Μυτικα.Εαν κανω λαθος συμπαθαμε.2.Μεγαλωσαμε και ετσι εχουμε ολοι παρελθον σαυτο τον τοπο .Εστιες μωλυνσης δεν ειναι μονον τα σκουπιδια ειναι και τα λογια και οι πραξεις ιδιως αυτων που κατεχουν δημοσια αξιωματα και επιδη ο Δημος ειναι μικρος γνωριζομαστε ολοι πολυ καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο