Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. της ειδικής συνεδρίασης, την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021.


Πηγή: https://www.dimosxiromerou.gr


Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.....

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ – ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ OIK. ΕΤΟΥΣ 2021.

Έχουμε δύο μέρη στο βίντεο της συνεδρίασης, διότι ο υπολογιστής που μετέδιδε ζωντανά την συνεδρίαση για 4 λεπτά περίπου δεν είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να διακοπεί για πολύ λίγο η ζωντανή μετάδοση και η καταγραφή.

Μέρος Α της συνεδρίασης ξεκινά στο 13:15.



Μέρος Β της συνεδρίασης.




19 σχόλια:

  1. Απειλές απειλές απειλές απειλές και τίποτα άλλο.οπως άλλες εποχές .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pes ta dhmarxe .politiko 8rasos.na doume exei 8arros pou katastrepse ta tameia tou dhmou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω όλοι να κατάλαβαν τι έργα υλοποιεί η νυν δημοτική αρχή. Μέχρι τώρα το μόνο που έχουν κάνει είναι να παίρνουν τα λεφτά των δημοτών.Όταν έλεγαν ότι θα μαζεύουν τα σκουπίδια με ίδια μέσα ξέχασαν να μας πουν κ που θα τα αποθέτουν. Ωραία χωματερή ο μαραθιας έτσι? Κάποτε νυν σύμβουλοι κ φιλικό blog νοιάζονταν για τη δημόσια υγεία. Τώρα μούγκα έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο μου άρεσε γερολυμος τζαχρηστας και ο πρόεδρος που ήταν τόσο ήρεμοι. Δώσαμε ρέστα συγχαρητήρια. Αντιθέτως με τους άλλος ομιλητές που ήταν εκνευρισμένοι λες και θα έκαναν πόλεμο. Ηρεμία παιδιά δεν φοβάται κανείς εάν μιλάτε με νευρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νικόλας ι Ζώγας έκλεψε την παράσταση με την σοβαρότητα του και την οξυδέρκεια του.
      Και έθεσε τις βάσεις για την δημαρχία το 20023

      Διαγραφή
  5. Τα είπαν όλα χθες βράδυ το 23% και το 17% . Και 5 μέρες να μιλούσαν οι πολίτες δεν νομίζω να τους καταλάβαιναν. Και το καλό είναι δώσανε και σε συμβούλους της παρατάξεως τους γραπτώς να διαβάσουν κάτι λες και ήταν παιδιά δημοτικού και έλεγαν το ποίημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πολιτικό ύφος του Στάϊκου δέν αφήνει να ξεπεράσει η παράταξη του το ποσοστό του 20 %
    Εάν θέλει ο Στάϊκο ας το καταλάβει αυτό , εάν δέν δέν θελει ας μην το καταλάβει και να πάρει ξανα 20 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα μπω στην θεματολογία της συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί κανείς δεν έγινε σοφότερος σχετικά με τον προϋπολογισμό. Δεν ξέρω εάν αυτό έγινε σκοπίμως ή όχι αλλά με την ανοχή του Προέδρου και του Δημάρχου όλοι οι ομιλητές κινούνταν εκτός θέματος και περί άλλα τύρβαζαν. Μάλιστα δε οι Αντιδήμαρχοι ο ένας αράδιαζε αριθμούς προηγουμένων οικονομικών ετών και τελικά οδηγήθηκε σε κριτική για τα αντλιοστάσια χάνοντας (ή βρίσκοντας) έτσι την ευκαιρία να μην μιλήσει για τα ανταποδοτικά τέλη που είναι μεγάλο βάρος για τους δημότες. Και ο άλλος επικαλούμενος προσωπικό θέμα έχασε το ειρμό των σκέψεων του και κανείς δεν κατάλαβε ούτε και αυτός τι ήθελε να πεί.
    Τέλος θα ήθελα να σας πω ότι η εικόνα του δημοτικού συμβουλίου ήταν απογοητευτική, αφού κυριάρχησαν οι ύβρεις, οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, οι προσωπικές αναφορές, τα λειψά και ατεκμηρίωτα στοιχεία, εικόνες που δεν ταιριάζουν σε δημοτικό συμβούλιο και ειδικά στον Αστακό. Λυπάμαι αλλά η ευθύνη βαραίνει πρώτα τον κο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και δευτερευόντως τον κο Δήμαρχο και τους λοιπούς δημοτικούς συμβούλους. Άποψή μου είναι εάν θέλουν κάποιοι να αποκτήσουν δημοσιότητα οι προσωπικές τους αντεγκλήσεις αντί να χρησιμοποιούν τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου να τις διεξάγουν στην παραλία να τις απολαμβάνουμε όλοι οι κάτοικοι.
    Συγγνώμη κε Δήμαρχε αλλά αυτή η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου σας αρέσει; Και αν όχι γιατί την ανέχεστε. Κάνετε προσυμβούλια τουλάχιστον γιατί δεν συνεννοείστε πως θα αναπτύξει το θέμα της αρμόδιότητΟς του ο κάθε Αντιδήμαρχος και τους αφήνετε να περιαυτολογούν και να περιττολογούν κάνοντας άσχετες αναφορές;
    Και μια τελευταία παρατήρηση, Εάν οι φωτογραφίες που παρουσίασε ο κος Στάικος να πετάνε τα σκουπίδια σε χώρο έξω από το Αστακό, είναι πρόσφατες, που δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω, τότε πρέπει σήμερα κιόλας ο Δήμαρχος να ζητήσει την παραίτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου, που ήταν παρόν και δεν αντέδρασε, καθώς και να ζητήσει όλα τα στοιχεία από τον κο Στάικο ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. Διαφορετικά η σκιά θα πέσει και σ αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11,36 πμ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΤΟ 23 ΚΑΙ ΤΟ 17 !!ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΔΡΟΜΕΤΡΟ 30 ΕΥΡΩ ΕΣΥ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΚΟΨΕΣ ΟΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΦΩΝΑΖΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΖΑΑΑΑ!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προυπολογισμος για κλαματα οταν ειδα 14.000 για σημαιες και τις φωτογραφιες που κατεθεσε ο Σταικος με τη βρωμια σιχαθηκα γιατι αυτη η δημοτικη αρχη ειναι χειροτερη απο ολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψήφισαν προϋπολογισμό με έργα Γαλουνη. Ποιος τη χάρη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΝΝΟΕΙΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕ ΚΛΩΤΣΙΑ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΜΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  12. Πετάνε τα σκουπίδια στο ΜΑΡΑΘΙΑ και μετά μας καλούνε να κάνουμε πορεία διαμαρτυρίας για τα κλουβιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπαμπουρη σε ξετρυπωσε ο πρακτορ-σταικος στο μαραθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι κύριοι του Ξηρομερο News που νομίζετε πως έτσι καλύπτετε τον κύριο Τριανταφυλλάκη ,δεν ξετρύπωσε ο Στάικος τον Μπαμπούρη ,αφού στις 24/2/2021 ο Στάικος είχε κάνει ανάρτηση με το αυτοκίνητο στον Μαραθιά που μόλις είχε αδειάσει τα σκουπίδια ,αλλά τον κολλητό σας τον Τριανταφυλλάκη ξετρύπωσε ,ο οποίος συνέχιζε να λέει με τσαμπουκά να πετάνε τα σκουπίδια στον Μαραθιά ,αλλά τώρα δεν μπορείτε να τον σώσετε εσείς με το Ξηρομερο News ,αφού τον λόγο τώρα έχουν η Δ/ νση Περιβάλλοντος και η κυρια Εισαγγελέας Μεσολογγίου ,αλλά εσείς ως αντικειμενικοί δεν τα βάζεται αυτά .!!!
    Για να δούμε έχετε το θάρρος να το αναρτήσετε αυτό το σχόλιο ;
    Παναγιώτης Στάικος
    Υ.Γ
    Κι αν δεν το βάλετε ,θα βγάλουμε φυλλάδιο με όλα τα κατορθώματα του κολλητού σας Τριανταφυλλάκη και θα τα πάμε ακόμη και στα σπίτια σας .
    Α ξέχασα να έρθετε ,να καλύψετε και κάποιες δίκες στα δικαστήρια ,που θα περαστούν κάτι χειροπέδες.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι γίνεται ρε παιδιά 80.000λογισμικα και κομπιούτερ 14.000 επιδιόρθωση εορταστικών φωτων και πόσα άλλα, πού πάμε ρε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο