Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Καθαρισμός του κοιμητηρίου Αστακού


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 

Έγινε ο καθαρισμός του κοιμητηρίου Αστακού και θερμή παράκληση να καταβάλουμε προσπάθεια όλοι μας, για να διατηρηθεί η μορφή αυτή του κοιμητηρίου, διότι αυτό μαρτυρά σεβασμό και πολιτισμό. 

Η Πρόεδρος της 
Κοινότητας Αστακού 
Αρετή Γριτσίπη....

















9 σχόλια:

  1. Όταν πάς σε ένα νέο μέρος-χωριο πρώτα πήγαινε να δεις το νεκροταφείο τους, τότε θα καταλάβεις πόσο σέβονται τους νεκρούς τους ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ GR .B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΘΑΡΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ..
    Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΞΕΦΩΤΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο. Όμως πρέπει να δεί η Δημοτική αρχή το θλεμα της διαχείρησης του κοιμητηρίου σχετικά με την διάθεση των τάφων όπου έχει αφεθεί στους διάφορους εργολάβους. Έχουμε πρόσφατο παράδειγμα όπου η δημοτική αρχή δεν αντέδρασε και το δέχθηκε σιωπηρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός από το νεκροταφείο του αστακού και του Μύτικα υπάρχουν και άλλα νεκροταφεία που χρειάζονται καθάρισμα κύριε αντιδήμαρχε όπως του αρχοντοχωριου που σας το έχουμε ουκ ολίγες φορές που τα χόρτα και η βρωμιά δεν λέγονται εκτός και αν μας θεωρείτε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Όπως ευθύνη φέρει και το τοπικό Συμβούλιο του αρχοντοχωριου απα όλο αυτό. Αγαπητό Ξηρόμερο να το δημοσιεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρόεδρος του αρχοντοχωριου δεν μπορεί με τα χρήματα που του έχει δώσει ο δήμος να πληρώσει ένα δύο μεροκάματα για το νεκροταφείο γιατί αυτή η αδιαφορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το νέο τμήμα του κοιμητηρίου Αστακού που ξεκίνησε η προηγουμενη δημοτική αρχή με δημόσιο χρήμα αλλά και με χρηματική δωρεα από ιδιώτη επιχειρηματία του τόπου μας σε ποια φάση βρίσκεται και γιατί δεν έχει παραδοθει ακόμα. Όσον αφορά για την καλή λειτουργία και την αξιοπρεπή εικόνα του χώρου πρέπει να υπάρξει μόνιμο πρωσωπικο τουλάχιστον στα μεγαλύτερα σε έκταση κοιμητήρια του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το νέο τμήμα από πέτρα καλά πήγε τώρα αν θα λειτουργήσει άγνωστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΝΑ ΚΌΨΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΠΕΔΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο αρχοντοχώρι μισό μέτρο τα χόρτα είναι
    Σκουπίδια πεταμένα νερά τρέχουν
    Γενικότερα μια χάλια εικόνα νεκροταφείου
    Ας το δει λίγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος
    Και δε φταίει ο πρόεδρος διότι τον έχουν στο ψηγειο λόγο ότι είναι με την άλλη παράταξη


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο