Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ «ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ!» Δύο χρόνια φυλακή σε όσους κάνουν παρέλαση...


    «Την αναστολή της διενέργειας των πάσης φύσεως παρελάσεων κατά την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου κατά το έτος 2020 σε όλη την Επικράτεια, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας προς περιορισμό του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με τις από 30.9.2020 και 22.10.2020 εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.

Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παρ. 6 του άρθρου πρώτου της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4682/2020».
Με αυτόν τον τρόπο μπλοκάρονται (;) στο παρά πέντε όσοι είχαν σκεφτεί έναν διαφορετικό τρόπο να τιμήσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, χωρίς να παραβιάζουν τα ισχύοντα μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊό.

 


 


http://aigaleopress.blogspot.com

6 σχόλια:

  1. Όχι μόνο 2 χρόνια φυλάκιση αλλά εκτελεστικό απόσπασμα....τη πράγματα είναι αυτά; Εξαιρετικά αφιερωμένο σε αυτούς που πιστεύουν ότι δεν εκμεταλλεύονται τον Κορωνοιο όπως τους συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος.. θέλουν μια Ελλάδα χωρίς ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ το τσιπρα το περιμεναν απ αλλου ηρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμα περίμενες απο αριστερούς να σου λυνουν οροβλήματα, εισαι ενας οπαδός και fanατισμένος, ξύπνα. η σωστη πολιτικη ειναι η κεντρώα και φιλελεύθερη και ποτέ τα άκρα.

      Διαγραφή
  5. "Συγχαρητήρια" στο Μητσοτάκη πραγματικά ξεπέρασε και τον Τσίπρα από αλλου το περίμεναμε άλλου μας ήρθε, πολύ κόσμο πείραξε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο