Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Κορωνοϊός: Στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Παρασκευή

Συνεχίζονται οι έλεγχοι του ΕΟΔΥ στο Αγρίνιο 

Στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου θα βρεθεί αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την διενέργεια τεστ κορωνοϊού. 
Ως γνωστόν την Τρίτη δικαστική λειτουργός βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό κατόπιν δειγματοληπτικού ελέγχου, με συνέπεια το Μέγαρο να παραμένει κλειστό μέχρι και την Παρασκευή.... 
Μάλιστα, έγινε και η απαραίτητη απολύμανση των χώρων ενώ άμεση ήταν η επικοινωνία με τους αρμόδιους για την διαχείριση της κατάστασης. 

Παράλληλα, το κλιμάκιο συνεχίζει τους ελέγχους για τον κορωνοϊό στο Αγρίνιο. Σήμερα βρέθηκε στα Καλύβια όπου και διενήργησε στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλυβίων δωρεάν τεστ ιχνηλάτησης για covid-19, κυρίως για αλλοδαπούς εργάτες, αλλά και για όσους κατοίκους είχαν έρθει σε επαφή με τον αλλοδαπό εργάτη ο οποίος πριν λίγες μέρες διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό και παραμένει σε κατ΄οίκον απομόνωση 14 ημερών. 

Συνολικά, στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλυβίων έγιναν 50 τεστ των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται. Να τονιστεί πως οι δωρεάν δειγματοληψίες για τον κορωνοϊό στο Αγρίνιο συνεχίζονται στο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου καθημερινά από 8:30πμ έως 10:00πμ. 

Το τεστ απευθύνεται σε πολίτες που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα (πυρετό, βήχα, πονόλαιμο κ.α), καθώς τα άτομα με συμπτώματα θα πρέπει να απευθύνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Μέχρι στιγμής ελήφθησαν περίπου εκατό τεστ μοριακής ανίχνευσης για τον κορωνοϊό. 

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ανακοινώθηκαν 1.211 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του ιού, εκ των οποίων έξι από αυτές κατανεμήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο