Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή του π.Νικόδημου- Προς τον Αλέξανδρο Κυριαζή για την αντικατάσταση της παλαιάς κεραμοσκεπής του Αγίου Νικολάου με νέα σύγχρονης τεχνολογίας.
Ευχαριστήρια επιστολή 

Προς: κ.Αλέξανδρο Κυριαζή

Μπαμπίνη Ξηρομέρου

Αγαπητέ Αλέξανδρε (μπαρπα Αλέκο όπως σε προσφωνούμε στο χωριό μας) με την ανάλυψη των καθηκόντων μου και στην ενορία του  Αγ. Νικολάου Μπαμπίνης παράλληλα με την ενορία του Αγίου Γεωργίου Μαχαιράς, πέραν από την χαρά σου που θα ασκήσω τα ιερατικά του  καθήκοντα και στην ενορία του  Αγ. Νικολάου Μπαμπίνης και το ζεστό σου καλωσόρισμα σου ,μου είχες κάνει γνωστό ότι θα αναλάβεις ο ίδιος με δικά σου έξοδα εξ ολοκλήρου την αντικατάσταση της παλαιάς κεραμοσκεπής (λόγο σοβαρών προβλημάτων)  με νέα σύγχρονης τεχνολογίας.

Τα λόγια σου έγιναν πράξη και η παλιά κεραμοσκεπή αντικαταστάθηκε...

Διαβάστε περισσότερα »

Θέλω λοιπόν από βάθος καρδιάς να σε ευχαριστήσω για αυτή τη μεγάλη σου δωρεά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης ,γνωρίζοντας τη μεγάλη σου αγάπη που τρέφεις από μικρό παιδί στην εκκλησία και στον Άγιο Νικόλαο.

Σε ευχαριστώ για μια ακόμη φορά και σου εύχομαι υγεία και θεού ευλογία. 

π.Νικόδημος εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης 

mpampiini.

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο σ αυτον τον ανθρωπο κι ας μη τον ξερω.το να βοηθας σε τετοιες εποχες σημαινει οτι εισαι ανθρωπος.ο αγιος νικολαος να τον προστατευει κ να του δινει υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο