Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020

Δύο οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις που θα γίνουν για την Π.Ο.Α.Υ. στο Δήμο Ξηρομέρου.


      Δύο ενημερωτικές συγκεντρώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν, σήμερα και αύριο στο Δήμο Ξηρομέρου. Δείτε αναλυτικά τα σημεία και τις ώρες που θα γίνουν.

  •     Μύτικας: Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 06:30 μ.μ., στον κεντρικό πεζόδρομο (καφ. Ιωαν. Τζεφρώνη, εκεί που διασταυρώνονται οι δρόμοι και πλαταίνει ο δρόμος).
  •     Αστακός: Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ., στην ''Άγκυρα''.
Ομιλητής θα είναι ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης.
 
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου αναφέρει:
Η Επιτροπή Αγώνα θα διοργανώσει δύο ενημερωτικές συγκεντρώσεις σε Μύτικα και Αστακό, με κύριο ομιλητή τον Δήμαρχο, ο οποίος θα αναφερθεί στο σοβαρό για το μέλλον της περιοχής θέμα της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.).
Στην συγκέντρωση θα συμμετέχουν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα και αιρετοί στον Δήμο Ξηρομέρου, με 50 καθίσματα σε απόσταση. Η συγκέντρωση θα γίνει τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται για τον Κορονοϊό (αποστάσεις, αντισηπτικά κλπ).
Οι πολίτες δεν θέλουμε να πλησιάσουν κοντά στην συγκέντρωση, μπορούν να ακούσουν, χωρίς να έρθουν κοντά, καθισμένοι στα γύρω καταστήματα ή όρθιοι, κρατώντας τις αποστάσεις μεταξύ τους και φορώντας μάσκες, γιατί μας ενδιαφέρει πολύ να τηρηθούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για τον Κορονοϊό και η Επιτροπή Αγώνα θα μεριμνήσει γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: