Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Την υπόσχεσή της έδωσε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να εξετάσει τον φάκελο της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ.


      Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή, σε συνάντησή της  με μέλη της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων, Αιτωλοακαρνανίας και το δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, υποσχέθηκε ότι  θα εξετάσει τον φάκελο όταν αυτός φτάσει στην υπηρεσία της, λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής. 
Αυτό επισημαίνει ο Δήμος Ξηρομέρου σε σχετικό δελτίο Τύπου, στο οποίο σημειώνονται και οι ευχαριστίες του δημάρχου προς τους υπεύθυνους του υπουργείου.

Ειδικότερα στο δελτίο Τύπου σημειώνονται τα εξής, ....Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, συνάντηση μεταξύ της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κας Φωτεινής Αραμπατζή, με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα για την μη δημιουργία της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας, που έχει ως επικεφαλής τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Στη συνάντηση που διήρκεσε αρκετή ώρα, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου ανέπτυξε με στοιχεία, τους συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους, τόσο η δημοτική αρχή, όσο και οι φορείς, αντιδρούν στο σχεδιασμό και στην έγκριση της εν λόγω ΠΟΑΥ.
Μετά από διαλογική συζήτηση, η Υφυπουργός υποσχέθηκε στα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, ότι θα εξετάσει τον φάκελο όταν αυτός φτάσει στην υπηρεσία της, λαμβάνοντας υπόψη και τις παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής.
Με την ευκαιρία, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, θέλει να ευχαριστήσει την Υφυπουργό και το επιτελείο της, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του για συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο