Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Ενημερωτική συγκέντρωση σήμερα στο Μύτικα με κύριο ομιλητή τον Δήμαρχο Ξηρομερου για τη Π.Ο.Α.Υ.


ΠΗΓΗ : facebook ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΣΑΛΗΣ 

Ένα ξεχωριστό κτίριο το Πνευματικό Κέντρο της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα στο οποίο διεξάγεται διαλογική συζήτηση της επιτροπής αγώνα για τις περαιτέρω ενέργειες της προκειμένου να μην εγκατασταθούν νέες Ιχθυοκαλλειεργειες στην περιοχή μας....







10 σχόλια:

  1. Αν οι συγκεντρώσεις είναι να γίνονται μεταξύ συγγενών και φίλων τότε κάτι δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή ήταν τόσοι λίγοι που δεν μπορούμε να πούμε την φράση τρεις και ο κούκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριοι σας το έχουμε πεί κινείστε με λάθος στρατηγική. Όπως θέτετε το θέμα με τέτοια ασάφεια και δαιμονοποίηση των ιχθυοκαλλιεργειών δεν θα βρείτε εύκολα αλληλέγυους στην προσπάθειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαγαλακια οταν θα ερθει η ωρα θα μετρησουμε και τους τρεις και τον κουκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φωτογραφια κρυπτομενα επαναστατικα παπαγαλακια ειναι απο την συσκεψη μετα την συγκεντρωση
    Για το τρεις και ο κουκος μην ανγχωνεστε θα τα μετρησουμε ολα οα ολα
    Στην δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα και θα δουμε ποιος θα μεινει με τον κουκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσάς που σας φάνηκε η συγκέντρωση "αδύναμη", μήπως θα θέλατε να καεί ο τόπος για να φανεί η δυναμική όσων εναντιώνονται στην Π.Ο.Α.Υ.;! Υπομονή λοιπόν και θα γίνει κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά...σου έπεσαν στη στράτα τα φυσεκλίκια απ τις επαναστατικές αρμάθες που έχεις κρεμασμένες στο κορμί σου. Όταν η κοινωνία δεν αφουγκράζεται αυτά τα ξύλινα λόγια που αναφέρεστε , όταν απ τις ιχθυοκαλλιέργειες ΖΟΥΝ πάνω από 500 άτομα στο Ξηρόμερο , που πάτε ξυπόλυτοι στ αγκάθια ; Τόσα χρόνια , γιατί δεν βγάζατε τις φαρέτρες σας να πολεμήσετε για τα ιχθυοτροφεία ; Ερχόμενοι απο Ζαβέρδα προς Μύτικα , ακριβώς στην μπούκα και σε απόσταση αναπνοής είναι μία νόμιμη ιχθυοτροφική μονάδα. Μπορείτε να μας πείτε πότε έγινε ; ποιος ήταν Κοινοτάρχης στον Μύτικα , παρα πέρα στο Αρχοντοχωρι , στο Καραϊσκάκη , στον Αστακό ; ποιος ήταν συνέταιρος στην αρχική ίδρυση της εταιρείας του αξιόλογου επιχειρηματία κ. Αυδή ; Τι κάνανε οι Μυτικιώτες , οι Αστακιώτες , οι Ξηρομερίτες τόσα χρόνια για όλες τις ιχθυοτροφικές μονάδες απο Μύτικα ως τον Αστακό και τις Εχινάδες νήσους ; Ενημερώστε ντε τον κόσμο να μάθουν όλοι , το ιστορικό τους. Και το κυριότερο , η σημερινή δημοτική αρχή , στο πρόγραμμα της , το οποίο το έχω μπροστά μου , πουθενά δεν είχε θέση να διώξει τα ιχθυοτροφεία , αλλά ούτε να δημιουργηθούν ή όχι άλλα.

      Διαγραφή
  7. Κύριε Δήμαρχε νομίζω ότι βιαστήκατε να αντιμετωπίσετε τον θέμα της επέκτασης των ιθυοκαλλιεργειών χωρίς απόλυτη γνώση του θέματος. Ίσως επηρρεασμένος απο κάποιους αντιδρούντες (και απο ιδιοτέλεια) αναπτύξατε ένα καταγγελτικό λόγο απο το οποίο να ειστε σίγουρος ότι θα προκληθούν κοινωνικοί αυτοματισμοί. Προσέξτε λίγο γιατί στο τέλος μόνος σας θα κληθείτε να πάρετε τις όποιες αποφάσεις και να αντιμετωπίσετε τις αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και τι σημαίνουν όλα αυτά αγαπητέ 9:42μμ; Επειδή τόσα χρόνια ανεχόμαστε μία κατάσταση που μπορεί να φτάνει μέχρι ενός σημείου, τώρα θα επιτρέψουμε σε μία εταιρεία να καταντήσει όλον αυτόν τον πανέμορφο τόπο, σε μία χαβούζα, μία χωματερή;! Και θα μείνουμε σιωπηλοί απέναντι σε ένα τέτοιο έγκλημα και θα το αποδεχθούμε στωικά; Όχι βέβαια! Το οφείλουμε στις προηγούμενες, αλλά και στις επόμενες γενιές να μην το επιτρέψουμε. Όσο για τον φίλο 11:17μμ που μιλάει για κοινωνικούς αυτοματισμούς, να είναι σίγουρος ότι αυτοί θα προκληθούν, ανάποδα όμως απ΄ ότι υπολογίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο