Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΑΙΤΩΛΙΚΟ: ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ;

 


Ώρα 4.30 μ.μ. περνώντας από τα ανατολικά γεφύρια στο Αιτωλικό ξαφνικά βλέπω μέσα στη λιμνοθάλασσα 8 με 9 άτομα πάνω σε κάτι σανίδες να κάνουν γυμναστική!

Ξαφνιάστηκα! Σταμάτησα το αυτοκίνητο πιο πέρα κατέβηκα και κοίταζα με θαυμασμό. Ξαφνιάστηκα ευχάριστα!

Βλέποντας έναν νέο άνθρωπο, τον καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή της ομάδας bootcamp, Αλέξανδρο Γερμανό, να δείχνει στους αθλητές του τον τρόπο να αθλούνται μέσα στο φυσικό περιβάλλον του τόπου μας.

Μα τι όμορφη εικόνα που ήταν!!! Μα τι υπέροχη προσπάθεια! Πόσο μπροστά μας πήγε η κίνηση αυτού του νέου ανθρώπου! Μου θύμισε βόρειες ευρωπαϊκές πόλεις, όπου εκεί κάθε φυσικό περιβάλλον εκμεταλλεύεται για άσκηση. Έμαθα ότι οι σανίδες που αναφέρω παραπάνω λέγονται sup και ενδείκνυνται για άσκηση στη θάλασσα και στις λίμνες. Ναι, είμαι πολύ χαρούμενη που ένας αέρας πρωτοπορίας ήρθε στη μικρή Βενετία της Ελλάδας, στο Αιτωλικό μας! Σε ευχαριστούμε, κύριε Αλέξανδρε Γερμανέ, για τις όμορφες εικόνες που αντικρίζουν τα μάτια μας τα απογεύματα στη λίμνη μας. Σε ευχαριστούμε που έδωσες στους κατοίκους του Αιτωλικού μια πρωτοποριακή και εναλλακτική ευκαιρία άθλησης!

Κορνιλάκη Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο