Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Ανοιχτή για τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες η Σχολική Βιβλιοθήκη του Δ.Σ. Αστακού.



        Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης της Σχολικής Βιβλιοθήκης του Δ.Σ. Αστακού. Η βιβλιοθήκη ως γνωστό, ανήκει από το σχολικό έτος 2019-2020 στο Πανελλήνιο Δίκτυο των Σχολικών Βιβλιοθηκών. Με μεγάλη προσπάθεια και προσωπική φροντίδα καταφέραμε να στήσουμε από την αρχή και σε δικό της χώρο την βιβλιοθήκη, ο οποίος κατά γενική ομολογία έγινε ο πιο ωραίος χώρος του σχολείου μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου, συγχαίρει την κ. Δημητρούκα Ζωή, υποδιευθύντρια και υπεύθυνη της βιβλιοθήκης, που με μεράκι, αγάπη και πολύ προσωπική εργασία κατάφερε και δημιούργησε   μια βιβλιοθήκη κόσμημα όχι μόνο για το σχολείο αλλά και για την ευρύτερη κοινωνία του Αστακού.
Επίσης ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του Σχολείου προσωπικά, ευχαριστεί τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π. Ε.  του Δήμου Ξηρομέρου, κ. Κωνσταντίνο Μπαμπούρη,   για την αμέριστη βοήθεια και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε από την αρχή αυτής της προσπάθειας.
Η βιβλιοθήκη πλέον εμπλουτισμένη και με καινούργιους τίτλους βιβλίων ανήκει στους μικρούς μας μαθητές και μαθήτριες,  που έχουν πλέον τον δικό τους χώρο για να μπορούν να δανείζονται βιβλία, να διαβάζουν, να την επισκέπτονται  και γιατί όχι να παίζουν και να χαλαρώνουν. 
 
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. 
 




 

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο