Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (από ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έως ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) στον Αστακό.

 
       Σύμφωνα με την απόφαση του Δήμου Ξηρομέρου, στα  πλαίσια  υλοποίησης  του έργου: «Ανάπλαση  Παραλιακού  Μετώπου  Αστακού,  Ανάδειξη  Ιστορικού  Κέντρου  και  Αισθητική Παρέμβαση, Ενοποίηση και Ανάδειξη των Σημαντικών Σημείων της πόλης με την Κεντρική Πλατεία (Α’ Φάση)», προχωρά στην προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας επί δημοτικής οδού Δημοκρατίας από Δημητρίου-Καραόλη έως  Βασιλέως  Γεωργίου, από  29-10-2020  έως  30-1-2021.  


Η κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων θα γίνεται από τα εναπομείναντα τμήματα των οδών και από τις παρακείμενες οδούς όταν πραγματοποιείται ολική διακοπή οδού για όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Η οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθώς και η τοποθέτηση σχετικών πινακίδων σήμανσης, θα γίνει με μέριμνα του αναδόχου του έργου, ο οποίος υποχρεούται, καθ' όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, να συντηρεί και να επιτηρεί την οδική σήμανση.
 
Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Άλλο ένα έργο ΓΑΛΟΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον ειδαμε έσκαβε σημερα. 5 χρόνια δεν ακούμπησε τιποτα. Χαμενα χρονια. Όσοι ξέρουν το έργο ειναι ΕΠΙ Μαγγινα το 2012

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο