Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ζωής, δύναμης και αισιοδοξίας στον Αστακό, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.




Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 25.10.20, η δράση ζωής, δύναμης και αισιοδοξίας που υλοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. ....

Ευχαριστούμε θερμά την κα Όλγα Πάιρα, Χειρουργό Μαιευτήρα Γυναικολόγο που μίλησε για την σημασία της πρόληψης, την κα Αλέκα Κουμέλη Νηπιαγωγό που μας κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία και μετέφερε ένα μήνυμα ελπίδας στις γυναίκες που νοσούν ή έχουν ήδη νοσήσει καθώς και τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την στήριξη και την παρουσία του στην δράση μας. 

Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους όσους αγκάλιασαν την εκδήλωσή μας και συμμετείχαν σε αυτήν καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Μαρία Σακουφάκη για την προμήθεια ενημερωτικών φυλλαδιών και στην εταιρία ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΟΥ Α.Ε. για την χορηγία της προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η δράση μας. 

Η πρόληψη σώζει ζωές! 

Βασίλης Πολύζος Σύλλογος Γυναικών Αστακού 

ΠΡΌΕΔΡΟΣ Ν.Π.Δ.Δ. 

«Πολιτισμός, Περιβάλλον 

και Αθλητισμός, 

Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια 

στο Δήμο Ξηρομέρου» 















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο