Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Nέος ΚΟΚ: Τέρμα το σβήσιμο των κλήσεων της Τροχαίας

      Το σχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών περιλαμβάνει την online καταχώρηση των παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με ηλεκτρονικά μέσα.
Ριζικές αλλαγές στον τρόπο επιβολής και είσπραξης των προστίμων στους παραβάτες οδηγούς, των ορίων ταχύτητας μέσα στις πόλεις, νέο point system με εναλλακτικές μορφές κυρώσεων, ενσωμάτωση νέων κατηγοριών οχημάτων (μικροκινητικότητα) είναι μερικά από τα στοιχεία που περιλαμβάνει το σχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την οδική ασφάλεια.
Μάλιστα ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης παρουσίασε τους κεντρικούς άξονες της πολιτικής του Υπουργείου σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).
 
πηγή:cyclades24.gr

2 σχόλια:

  1. Η χαρα των αστυνομικων της τροχαιας που εχουν εμμονη με το γραψιμο..γι αυτους ειναι αυτος ο νομος..100 σ εγραφαν 200 θα σε γραφουν.οποιος θελει τωρα κ ειναι μαγκας ας ζοριστει.πριν ζοριζοταν γιατι ειχαν ξαδερφο αδερφο φιλο κουμπαρο στην τροχαια κ ελεγαν ε σιγα κ αμα μ εγραψες θα τη σβησω..τωωρα θα παει το γλυψιμο σ αλλον τοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε επιτέλους να μπει μια τάξη σε αυτή χωρα .να γράφουν κανονικά και όχι να σβήνουν όσοι έχουν μαγαζιά και να πηγαίνουν οι διοικητές να τρώνε τζαμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο