Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

«Εντολή» Θεοδωρικάκου σε Δημάρχους για ελέγχους από τη Δημοτική Αστυνομία

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τους προέδρους της ΕΝΠΕ κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και της ΚΕΔΕ κ. Δημ. Παπαστεργίου, καθώς και με τους Δημάρχους Αθηναίων κ. Κ. Μπακογιάννη, Θεσσαλονίκης κ. Κ. Ζέρβα, Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη καθώς και δημάρχους παραλιακών δήμων της Αττικής και τους ζήτησε να εντείνουν τους ελέγχους μέσω της Δημοτικής Αστυνομίας και των περιφερειακών υπηρεσιών υγείας και πολιτικής προστασίας για την εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού, σε μπαρ, χώρους διασκέδασης και γενικά σε χώρους συνάθροισης, ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.
aftodioikisi

2 σχόλια:

  1. Δήμαρχε τι προτίθεσαι να κάνεις; Θα κάνεις ελέγχους ή θα αφήσεις ανεξέλεγκτη την κατάσταση το καλοκαίρι; Ένα κρούσμα στον Αστακό αρκεί να γίνει η ζημιά για όλο το καλοκαίρι και θα την πατήσουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον αστακό κάνει ο καθένας ότι θέλει. Έλεγχος κανένας. Αρκεί να βγει κάνεις μια βόλτα για να δει τραπέζια όπου θέλει ο κάθε μαγαζάτορας. Κ μέσα σε όλα αυτά υπάρχει κ η ηχορύπανση κάθε χρόνο από κλαμπ υποψήφιου του δημάρχου για το οποίο δεν μιλάει κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο