Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πολιτικά έργα του κ Αποστολάκη Παντελή στο Κέντρο Μέριμνας.


ΔΗΜΟΣ  ΑΚΤΙΟΥ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ   με παραλήπτη το κ Κασόλα Αθανάσιο, Επικεφαλή της Μείζονος Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ .       

Στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου μας    από το Σεπτέμβριο του 2018  μέχρι πρόσφατα συνέβαιναν :
  • Μία υπάλληλος κλάδου ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ   υπέγραφε τις πράξεις εκκαθάρισης των δαπανών, τα Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής  και τις πράξεις- βεβαιώσεις ανάληψης δαπάνης και μία Υπάλληλος ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ.   
  • Μία άλλη υπάλληλος κλάδου ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ     συνέτασσε  τους τίτλους πληρωμής (ΧΕΠ) και συνυπέγραφε αυτά.                             
 Zητείται πολιτικό θάρρος κ Κασόλα;  TO EXETEOΨΟΜΕΘΑ.  

ΜΕΡΟΣ 
 ΔΕΥΤΕΡΟ  
 09-07-2020
Επικεφαλή τους μείζονος αντιπολίτευσης και Πρόεδρε του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟΣΔΑ κ Κασόλα  Αθανάσιε.

Ελπίζω να προβληματιστήκατε με όσα αναφέρω στο πρώτο μέρος της  Ανοιχτής Επιστολής μου. Ελπίζω να πιστεύετε ότι δεν απευθύνομαι στο φυσικό πρόσωπο κ Κασόλα Αθανάσιο αλλά στο θεσμικό ρόλο που σας έταξαν με τη ψήφο τους οι Δημότες.
            Οικιοθελώς αποφασίσατε- όπως  δικαιούστε -  να ζητήσετε τη ψήφο των Δημοτών.   Οι θετικές σας πρωτοβουλίες, τα λάθη σας , οι παραλείψεις σας , οι αστοχίες σας επηρεάζουν την ανάπτυξη του τόπου μας και τη ζωή όλων μας. Στο πλαίσιο αυτό είναι η δική μου σκέψη  και η πρωτοβουλία μου να σας απευθύνω την Ανοιχτή Επιστολή. 
            Συνεχίζω σήμερα τη δημοσίευση του δεύτερου μέρους της επιστολής. 
ΘΕΜΑ 1.  
Είναι γνωστό σε όλους ότι στις αρμοδιότητες του Δημάρχου είναι ότι Προΐσταται όλων των Υπηρεσιών του Δήμου. Κατά συνέπεια έχει την ευθύνη σε ΟΛΑ.

Το άρθρο 204 του   ν 4555/2018 ( Α΄ 133)   ανάμεσα στα άλλα ορίζει. 
Άρθρο 204
Ρυθμίσεις σχετικές με την εκκαθάριση δαπανών Εντολή πληρωμών στους δήμους

1. Από την έναρξη ισχύος του παρόντος ο δήμαρχος παύει να έχει την ιδιότητα του εκκαθαριστή των δαπανών και του εντολέα των πληρωμών. Όπου στις διατάξεις του β.δ. της 17.5/15.6.1959 και του ν. 3463/2006 ορίζεται ότι ο δήμαρχος υπογράφει ή συνυπογράφει πράξεις εκκαθάρισης και χρηματικά εντάλματα πληρωμής ή ότι εκδίδει χρηματικά εντάλματα, νοείται στη θέση του ο Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών ή τα ιεραρχικώς υφιστάμενα όργανα που εξουσιοδοτούνται από αυτόν. Οι πράξεις εκκαθάρισης και τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής φέρουν επίσης την υπογραφή του συντάκτη τους.

Κατ’ εξαίρεση: α) στους μικρούς δήμους που λόγω έλλειψης προσωπικού και οργανικών μονάδων δεν διαθέτουν Προϊστάμενο Οικονομικών Υπηρεσιών, οι πράξεις εκκαθάρισης και τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής υπογράφονται μόνο από τον υπάλληλο που ορίζεται για τον σκοπό αυτόν με απόφαση δημάρχου,
β) στα δημοτικά Ν.Π.Δ.Δ. που δεν έχουν δικό τους διοικητικό προσωπικό και η ταμειακή τους υπηρεσία διεξάγεται από το δήμο που τα έχει συστήσει, σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 166 του ν. 3463/2006, νοείται ότι διεξάγεται εν γένει η λειτουργία της οικονομικής τους υπηρεσίας. Σε αυτή την περίπτωση, οι αρμοδιότητες ανάληψης των υποχρεώσεων, εκκαθάρισης και εντολής των δαπανών ασκούνται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες του δήμου και οι σχετικές πράξεις υπογράφονται από τα όργανα που είναι αρμόδια για τις δαπάνες του δήμου.
Στους δήμους της ανωτέρω περίπτωσης α΄, η βεβαίωση δέσμευσης της πίστωσης που συντάσσεται επί της απόφασης ανάληψης της υποχρέωσης, υπογράφεται από τον οριζόμενο κατά τις διατάξεις της περίπτωσης αυτής υπάλληλο.
Η εγκύκλιος,   με αριθ πρωτ 39788 και ημερομηνία 31 Ιουλίου 2018  του Υπουργείου εσωτερικών, Γεν. Δ/νση Οικονομιών Τ.Α & Αναπτυξιακής Πολιτικής Τ.Α  Δ/νση Οικονομικών  Τ.Α που σας επισυνάπτω  με αύξοντα αριθμό 02 και θέμα  << Γνωστοποίηση διατάξεων του ν 4555/2018 ( Α΄ 133) >>   που καθορίζει  ανάμεσα στα άλλα  ποιοι πρέπει να υπογράφουν τα ΧΕΠ και τις πράξεις αναλήψεις υποχρεώσεις. 

Ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας διαθέτει  Οικονομική Υπηρεσία  με Προϊστάμενο το κ Αδάμη Αθανάσιο.
Το Κέντρο  Κοινωνικής Μέριμνας και ανάπτυξης είναι ένα  Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου  ( Ν.Π.Δ.Δ) στο οποίο δεν υπηρετεί διοικητικό προσωπικό και η ταμειακή του υπηρεσία διεξάγεται από το Δήμο.
Σύμφωνα με το νόμο που ανέφερα παραπάνω στο Δήμο μας  βρίσκει εφαρμογή η περίπτωση β)  που έχω υπογραμμίσει παραπάνω.
 Παρά τα οριζόμενα στο νόμο και στην εγκύκλιο που ανάφερα παραπάνω

Α)
 Σύμφωνα με την απόφαση 156/2018 με αριθ πρωτ  2022 ημερ 05-09-2018 , ΑΔΑ:  ΨΠ9ΔΟΛΧΖ-ΘΜ3 ,  Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ  Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  κ Αποστολάκης Παντελής  αποφασίζει
1. Ορίζει  την Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας του Ν.Π.Δ.Δ  κα Λάμπρη Νεκταρία , κλάδου ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων , να εκτελεί καθήκοντα Π.Ο.Υ  και να υπογράφει τις πράξεις εκκαθάρισης των δαπανών, τους τίτλους πληρωμής (ΧΕΠ) και τις πράξεις – βεβαιώσεις των αποφάσεων ανάληψης δαπάνης.
2. Ορίζει την υπάλληλο του Γραφείου Παιδικού Σταθμού Βόνιτσας κα Ζαχαράκη Ευδοκία , κλάδου ΔΕ Μαγείρων να συντάσσει τους τίτλους πληρωμής (ΧΕΠ) και να συνυπογράφει αυτά.

Πιθανολογώ ότι Π.Ο.Υ  σημαίνει Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας. Με λίγα λόγια αγνοείται ότι ο Δήμος διαθέτει Οικονομική Υπηρεσία, αγνοείται η περίπτωση . β΄, της παρ. 1 του άρθρου 204 του ν.4555/ 2018. Γίνεται χρήση άλλης περίπτωσης του άρθρου 204 του ν 4555/2018,  που αφορά μικρούς Δήμους που δεν διαθέτουν Οικονομική Υπηρεσία άρα και Προϊστάμενο Οικονομικής Υπηρεσίας.
Είναι αυτονόητο ότι εδώ χρειάζεται έλεγχος νομιμότητας ,  απόδοση τυχόν ευθυνών και εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας προς πάσα κατεύθυνση. 

Β)
 Τη Κυριακή 07/04/2019  συνήλθε το ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  σε συνεδρίαση . Το 2ο Θέμα ήταν <<  Ορισμός υπογραφής των χρηματικών ενταλμάτων>>.  Το ΔΣ  πήρε την απόφαση 26/2019, AΔΑ: ΩΥΒΦΟΛΧΖ-ΝΛΙ  σύμφωνα με την οποία  , 
Ύστερα  από εισήγηση του Προέδρου και μετά από συζήτηση  ομόφωνα αποφασίζει   ( από τα επτά  μέλη του ΔΣ απουσίαζαν τα δύο μέλη που ήταν εκπρόσωποι τότε της μείζονος αντιπολίτευσης)
Και ορίζει την υπάλληλο Ζαχαράκη Ευδοκία ως συντάκτη χρηματικών ενταλμάτων και τη Λάμπρη  Νεκταρία ως Π.Ο. Υ για την υπογραφή αυτών.
Με λίγα λόγια, ορίζεται Προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας του Κέντρου Μέριμνας όταν είναι γνωστό σε όλους ότι το Κέντρο Μέριμνας ΔΕΝ  διαθέτει Οικονομική Υπηρεσία.
 Τα ΧΕΠ  από 05-09-2018 μέχρι  πρόσφατα 2020  έχουν τις υπογραφές  της κ Λάμπρη Νεκταρίας και της κ Ζαχαράκη Ευδοκίας.
Είναι αυτονόητο ότι εδώ χρειάζεται έλεγχος νομιμότητας ,  απόδοση τυχόν ευθυνών και εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας προς πάσα κατεύθυνση.  

Κύριε  Κασόλα 
Οι ευθύνες  κάποιων  που σαφώς προκύπτουν στις  Α) και Β) αποφάσεις φαίνονται ξεκάθαρα  και από το έγγραφο,  ΑΔΑ  : 6OΨΘΩ6Ζ-Α98 , με αριθ πτωτ 6641, ημερ 18/06/2020 και θέμα<< Ορισμός υπαλλήλων για την σύνταξη και υπογραφή των Χρηματικών Ενταλμάτων πληρωμής του Ν.Π.Δ.Δ << Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας>>.  

Στο έγγραφο αυτό αναφέρεται ότι η ταμειακή υπηρεσία του Κέντρου Μέριμνας διεξάγεται από το Δήμο ( όπως ορίζει ο νόμος και η εγκύκλιος που αναφέρω παραπάνω )  και αποφασίστηκε
1)   ο ορισμός της κ Αθανασίας Παπακωνσταντή του Γεωργίου, κλάδου ΔΕ Διοικητικού, Υπάλληλο του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας ως υπεύθυνη για την σύνταξη και υπογραφή των ΧΕΠ του Κέντρου Μέριμνας .

2)    Η θεώρηση των ΧΕΠ να πραγματοποιείται από το Προϊστάμενο Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ Αθανάσιο Αδάμη του Δημητρίου, κλάδου ΤΕ Οικονομικού- Λογιστικού.

Ύστερα από τα παραπάνω οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Αποστολάκης Παντελής , ο κ Καούρας Ξενοφώντας ,  η κ Βέμη- Καρέλου Αθηνά και ο κ Τζεφριός Λεωνίδας  σήμερα Πέμπτη 09/07/2020 οφείλουν να παραιτηθούν από μέλη του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Διαφορετικά οφείλει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης να ζητήσει την παραίτηση τους. Έχει το πολιτικό θάρρος;
Κύριε Κασόλα
Η παραπάνω υπόθεση χρειάζεται πολιτική, διοικητική και νομική διερεύνηση. 
Κατά τη γνώμη μου
Α) Στο πολιτικό επίπεδο οφείλετε κ Κασόλα
1)   Να καταθέσετε πρόταση μομφής  κατά του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας κ Αποστολάκη Παντελή , του Αντιπροέδρου κ Κοαύρα Ξενοφώντα , της κ Βέμη- Καρέλου Αθηνάς και του κ Τζεφριού Λεωνίδα   μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο , το οποίο όρισε το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας, και να ζητήσετε φανερή ονομαστική ψηφοφορία.
2)   Να ζητήσετε την παραίτηση από το ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας των τριών παραπάνω Δημοτικών Συμβούλων και την άμεση αντικατάσταση τους.
3)   Να απαιτήσετε στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην ιστοσελίδα του Κέντρου Μέριμνας να δημοσιεύεται η ανακοίνωση  συνεδρίασης  του Διοικητικού Συμβουλίου, πέντε ημέρες νωρίτερα ,   με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
4)   Να απαιτήσετε οι συνεδριάσεις του ΔΣ να μεταδίδονται ζωντανά από το διαδίκτυο με ευθύνη του Κέντρου Μέριμνας.
Β)  Στο διοικητικό επίπεδο η προσφυγή  σας στις ελεγκτικές αρχές της συντεταγμένης πολιτείας για  τη διερεύνηση της υπόθεσης ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Γ) Στο νομικό επίπεδο να δώσετε εντολή στο Δικηγόρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Μέριμνας  κ Ζαχαράκη Μιχαήλ, μέλος της παράταξης σας,  να χειριστεί το θέμα νομικά. 
 Κατά τη γνώμη μου οφείλετε κ Κασόλα να καλέσετε και τους άλλους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες σας.
Τα παραπάνω κ Κασόλα χρειάζονται ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ για να γίνουν.  Το έχετε;    ΟΨΟΜΕΘΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Το τρίτο μέρος της Επιστολής θα δημοσιευτεί προσεχώς.

27 σχόλια:

  1. Eπάιζε μπάλα μόνος του. Περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο το έκανε ότι ήθελε. Καραμπινάτη παρανομία. Χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπόχα, βρωμιά και δυσωδία. Άκου μαγείρισσα να κάνει το λογιστή. Είναι κρίμα 26 Δημοτικοί Σύμβουλοι να ανέχονται το Νέρωνα να τους κοροϊδεύει. Τσίπα δεν υπάρχει καθόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θανάση αύριο το πρωί πήγαινε στον εισαγγελέα. Διαφορετικά σε κρατάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:11 δε τον κρατάνε αυτός τους κρατά φανάρι

      Διαγραφή
  4. Τάκη Βίτσα γιατί ανεχόσουν τόσο καιρό να παρανομεί το Διοικητικό Συμβούλιο στο Κέντρο Μέριμνας ; Δεν βλέπεις το καθημερινό σου εξευτελισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το λόγο έχει ο εισαγγελέας. Ζαχαράκη και Μυλωνίδη αρκετά τους καλύπτεται μέχρι τώρα. Αν δεν πάτε στον εισαγγελέα τα στοιχεία αυτά τότε βρωμάει το πράγμα.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος να πάει στον εισαγγελέα ρε αυτοί οι κουραμπιέδες σαν τον θερμοσίφωνα θέλουν ξύλο πολύ ξύλο τα ρημάδια τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν συμβαίνουν όλα αυτά και ουδείς από τους 26 άλλους Δημοτικούς Συμβούλους δεν μιλά, δεν αντιδρά, δεν εξοργίζεται τότε υπάρχει μεγάλη βρωμιά. Γιατί ανέχεστε να σας ρίχνει τόσο χαμηλά ο Μπούλης; Θα σας ξευτελίσει. Προσέξτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ο Αδάμης, ο Τομαράς, η Μπαλατσούρα, η Δρίβα δεν πήραν χαμπάρι σχεδόν τρία χρόνια τη παρανομία; Σχεδόν αδύνατο. Αλλά όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στο Γιωργοθόδωρο. Έτσι δεν τον έλεγα παλιότερα ο Νέρωνας; Παιδάκια το κουβάρι θα ξεδιπλωθεί πλήρως. Θα αποδοθούν τα τω Καίσαρι στον Καίσαρα και τα τω Θεώ στον Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καούρα παραιτήσου αμέσως. Διαφορετικά η υπόθεση θα πάει και στο Υπουργείο Παιδείας. Ξέρεις αυτό τι σημαίνει; κ Αθηνά σε ενημέρωσα πριν χρόνια. Δεν με άκουσες να παραιτηθείς. Λυπάμαι θα υποστείς τις συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στίχοι από τραγούδι του Πάνου Τζαβέλα

    Ξέρεις πως δώσανε κυρ-Π@ντ@λ@
    άλλοι τα νιάτα τους και τη ζωή
    να γίνει τ’ όνειρο φέτα ψωμί
    να φας και ‘ συ κυρ-;

    Κι εσύ τι έδωσες κυρ-
    Πες μας τι έκανες σ’ αυτή τη γη;
    Πες μας τι άφησες κληρονομιά
    που να εμπνέει τη νέα γενιά;

    Έντιμε άνθρωπε κυρ-
    έντρομε, άβουλε συ φασουλή
    βρώμισες τ’ όνειρο και την ψυχή
    άδειο πετσί χωρίς πνοή.

    Έντιμοι άνθρωποι, νέα γενιά
    θάψτε τους έντιμους μες στα σκατά
    κι αυτούς που φτιάξανε τον κυρ-
    σκουλήκι άχρηστο σ’ αυτή τη γη.

    Το θυμάσαι Τάκη Βίτσα;
    Xαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού είστε τόσο ενεργεί πολίτες όλοι σας ,και είστε σίγουροι ότι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί δε μιλάτε επώνυμα;
    Που κολλάτε;
    Δε βαριέσαι να γράφεται ότι σας κατέβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι συριζαιοι φωναζουν για νομιμοτητα.... που ξανακουστηκε αυτο το ανεκδοτο? σας θυμομαστε που αδειαζατε τους καδους με τα σκουπιδια προεκλογικα και τα βγαζατε φωτογραφια. δε θα δειτε εξουσια ποτε οσο και να γαυγιζετε μια φορα την παταει ο λαος καθε 20 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ? ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ? ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΑ Ε ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΡΑΞΑΝ? ΜΙΑ Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΟΛΑ. ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΑΘΑ? ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΗΛΘΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μερικοί του εικοσάρικου βουλώστε το. Αν έχετε θάρρος γράψτε επώνυμα. Για όλα φταίει η Μπούχαλη ( όχι ως περιοχή) και κάποιοι εξωθεσμικοί που παίζουν το παιχνίδι. Μερικοί Υπάλληλοι είναι πιόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12:56 μ.μ
    Εγώ γράφω επώνυμα. Γράψε και εσύ επώνυμα. Έχεις το θάρρος; Να έχεις κατά νου αυτό.

    Γελάει καλύτερα ο τελευταίος. Και κάτι ακόμα, Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Κατάλαβες;

    Σε ότι αφορά την έμμεση απειλή σου να ξέρεις τούτο.

    Εγώ θα το πάω μέχρι τέλος και δεν υπολογίζω τις απειλές σου , τις οποίες εκτοξεύεις φορώντας τη φασιστική κουκούλα της ανωνυμίας.

    Η δράση μου είναι στο φως της ημέρας. Η δική σου γιατί είναι σκοτάδι της ανωνυμίας; Tι φοβάσαι;

    Εσύ αν έχεις κότσια να βγεις επώνυμα στο ξέφωτο. Τότε θα πούμε ακόμη περισσότερα.

    Μόνο μην έρθεις παρακαλώντας ή στέλνοντας κοινούς γνωστούς , όπως έκαναν αυτοί που υποστηρίζεις. Ρώτησε τους για την απάντηση που πήραν.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δημοτικοί Σύμβουλοι σας έχει εξευτελίσει. Ξυπνήστε. Διαφορετικά ο ένας καλύπτει τον άλλον άμεσα ή έμμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε ξυπνήστε όλοι αυτοί είναι ένα σύμπλεγμα βρωμικων και πουλημενων δεξιών μαζί με τα λαμογια του καταραμένου ΠΑΣΟΚ και όλους τους ενώνει η μάσα του χρήματος. Λαέ ξύπνα ξύπνα με οργή και θυμό ενάντια στο σύστημα του καριολη του ζαχαρακη και του τζεφριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξέρετε τι έλεγε ο πατήρ Ζαχαράκης , του Δημοτικού Συμβούλου Ζαχαράκη, για το Δήμαρχο στο παρελθόν; Θα βγεί στον αέρα λίαν συντόμως. Ξυπνήστε συνδημότες. Δείτε τη καραμπινάτη παρανομία και τα ψέματα που σας λένε. Δεν είναι τόσο ισχυροί όσο σας παρουσιάζονται. Μην τους φοβάστε. Απλά έχουν την εξουσία και το χρήμα.Θα καταρρεύσουν και σύντομα. Έρχεται μεγάλη είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9:25 κυρ κωστα εχουνε περασει πολλοι αυγουστοι και ο κολιος δε βλεπω να φαινεται. ξερεις μια παροιμια που λεει καραβι που αργει να φανει... σε πιστεψα κι εγω στην αρχη αλλα οπως φαινεται για τα ματια του κοσμου φωναζεις. ελεγες οτι κλεβουν λεφτα το πιστευαμε στην αρχη αλλα βλεπουμε διαφορετικα πραγματα τελικα. ελεγες κι ελεγες κι εμεις ακουγαμε μονο εσενα. ακουσαμε και την αλλη πλευρα ομως και δεν ειναι οπως τα ελεγες. ειδαμε κιολας με τα ματια μας. δεν μπορω να κατηγορησω τους ανθρωπους που μαινονται εναντιον σου αφου τους εχεις συκοφαντησει τοσο. οπως ομως φαινεται εχουν δικιο. τωρα αφησες τους "κλεφτες" κι επιασες τους μεροκαματιαρηδες υπαλληλους στο στομα σου κατι σου φταιει μια μαγειρισσα και μια βρεφονηπιοκομος αν τις εβαλαν με αποφαση να υπογραφουν. στο τελος 'αν δεν εισαι ηδη' θα καταληξεις persona non grata στο δημο ακτιου βονιτσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η νομικός κ Κύρκου που είναι ειδική συνεργάτης του Δημάρχου ( πρόσληψη με απόφαση του ίδιου) παρακαλείται να ερευνήσει το θέμα από νομικής πλευράς. Καλώ τους επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων κ Κασόλα, κ Μασούρα και κ Μωραίτη να θέσουν το θέμα των υπογραφών των ΧΕΠ στο Κέντρο Μέριμνας. Διαφορετικά , το γνωστό τραγούδι του Παπακωνσταντίνου λέει , το ντέρμπι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο . Θα επανέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το παίζουν άρχοντες ρε με τα κλεμμένα από το δήμο κοιτάξτε γύρω σας ρε όλοι αυτοί που τρώνε κλεμμένο χρήμα φαίνονται ρε λαέ ξύπνα ξύπνα και χτυπησετους αλύπητα όπως έκαναν και άλλοι δήμοι της Αμφιλοχίας του ξηρομερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tη καραμπινάτη παρανομία καταγγέλλει ο Κώστας. Τους διοικούντες το Κέντρο και το Δήμαρχο καταγγέλλει. Αυτό σε πείραξε 12:29 μμ , και προσπαθείς να πεις ότι τα έβαλε με τους εργαζομένους. Πάρτε το χαμπάρι, όσο και να απειλείτε θα τα βγάλει ο Κώστας όλα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aυθεντικέ υβριστή του δάσκαλου λούφαξες. Κάνεις το Κινέζο τώρα. Τώρα θα σε μάθει ο δάσκαλος ποιος είναι ο τρελός του χωριού, ο γραφικός και τόσα άλλα που έγραφες. Για κάθε παράγραφο που έγραψες θα πληρώνεις σε όλη σου τη ζωή. Εσύ και όσοι υπογράψατε αυτές τις αποφάσεις θα καθίσετε στο σκαμνί και θα απολογηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Κινέζος με τον τρόπο του σιγά-σιγά αγοράζει
      όλα τα απάνεμα λιμανια του κόσμου.
      κατσε κι εσύ Ελληναρά μας κάνεις το δύσκολο και τον καμπόσο.

      Διαγραφή
  24. Μπορείς να αναφέρεις "υπεγράφη απο υπάλληλο ΔΕ" χωρίς να εκθετεις *μη* αιρετούς με ονοματεπώνυμα.

    Μη γίνεσαι Κατίνα κε Τριαντακωσταντή γιατί περί Κατινιάς πρόκειται και δε σε τιμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στο Πρόεδρο του Κέντρου Μέριμνας και στο Δήμαρχο που υποχρέωναν τις δύο κυρίες σχεδόν τρία χρόνια να παρανομούν , βρίσκονται οι ευθύνες. Οι δύο κυρίες έχουν υπογράψει 800 περίπου ΧΕΠ που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο από το Σεπτέμβρη του 2018. Αυτό δεν σας πείραξε 1:43 μμ ; O Kώστας δεν έριξε καμία ευθύνη στις κυρίες. Την αλήθεια ανακοίνωσε. Αν αυτή σας πειράζει τότε στο Δήμαρχο τα παράπονα σας. Στη κρίσιμη ώρα πείτε στις κυρίες να πούνε την αλήθεια.Αλλά και η μαγείρισσα δεν νομίζω να προσλήφθηκε να υπογράφει ΧΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο