Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: "Και ο μήνας έχει εννιά, τόσο εν έχει σήμερα; για την Δημοτική μας Αρχή .!! (φωτογραφίες, βίντεο)!"



Και ο μήνας έχει εννιά, τόσο εν έχει σήμερα; για την Δημοτική μας Αρχή .!!!

Σὰ βγεῖς για της  Ιθάκης τον πηγαιμό
Υποχρεωτικά θα περάσεις από τον Αστακό.
Και τότε είτε από το Μεσολόγγι ( Αγ. Δημήτριο) ή από τον Μύτικα ( Μαραθιά ) στον δρόμο σου δεν θα τρομάξεις  από  τους Λαιστρυγόνας καὶ τοὺς Κύκλωπας ,αλλά  αλλά από τις εικόνες   που θα  αντικρίσεις, πηγαίνοντας για τον Αστακό  !!!! 
Κωνσταντίνος  Καβάφης.
Σὰ βγεῖς στὸν πηγαιμὸ γιὰ τὴν Ἰθάκη,
νὰ εὔχεσαι νἆναι μακρὺς ὁ δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τοὺς Λαιστρυγόνας καὶ τοὺς Κύκλωπας,
τὸν θυμωμένο Ποσειδῶνα μὴ φοβᾶσαι,
τέτοια στὸν δρόμο σου ποτέ σου δὲν θὰ βρεῖς,

Και μπορεί αυτούς που τα πέταξαν εκεί, να τους χαρακτηρίσει κανείς όπως τα περίφημα γουρούνια του πολυμήχανου Ομηρικού Οδυσσέα , ο οποίος ήταν ευρέως γνωστός για την πονηριά και εφευρετικότητά του , αλλά στην δημοτική μας αρχή με αυτά τα χάλια στην μέση του καλοκαιριού , που θέλουμε και Τουριστική Ανάπτυξη , δεν θα τους δώσουμε  χαρακτηρισμό.
Θα τους αφήσουμε  αχαρακτήριστους.!!!!

Καλά ο Αξιότιμος δήμαρχός μας είναι κλεισμένος στο "Οβάλ" γραφείο του, το οποίο όντως είναι το περικαλέστερο, λειτουργικότατο   και μεγαλύτερο γραφείο Δημάρχου στην Αιτωλοακαρνανία, το οποίο έγινε στην θητεία του Επικεφαλής της Παράταξής  μας Παναγιώτη Στάικου, αλλά   δεν έχει περάσει ποτέ από αυτούς τους δρόμους ;;;;

Και επί 10  μήνες ως Δήμαρχος με τους πειραματισμούς του στον τομέα της  καθαριότητας, δεν καταλαβαίνει πως δυσφημεί τον τόπο μας ;

Για την Πόλη του Αστακού παρά γεγονός ότι τα έχουμε δείξει πολλές φορές, συνεχίζεται η ίδια αδιαφορία, πράγμα που μαρτυρούν και οι δύο φωτογραφίες μετά τις 1:30 το μεσημέρι, στην μία δε φαίνονται τα ξερά χόρτα που είναι εκεί πάνω από ένα μήνα και στη άλλη με τον κάδο γεμάτο και γύρο του πολλές σακούλες αυτά για αύριο ή  μεθαύριο  μέσα στο κατακαλόκαιρο  .

Τι να πει κανείς με την τόση αναλγησία ,παρά  ο μήνας  έχει εννιά  για την δημοτική  αρχή .!!!!


Αστακός 9/7/2020
Εκ του  γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου 

Δείτε φωτογραφίες, βίντεο:











21 σχόλια:

  1. Υπομονη. Τρια χρινια ειναι,κουτσα-στραβα θα περασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι μετα απο τρια χρονια τι θα γινει. θα ερθει η αλλαγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενω στην θητεία σου ήταν καθαρά. Καραγκιοζλίκια. Δεν πειράζει καλοκαίρι έρχεται θα στήσουμε τον μπερντέ στην πλατεία για καθημερινές παραστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mεταξυ μας εδώ αδικείς το σταικο. ΝΑΙ ΕΠΊ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΉΤΑΝ ΚΑΘΑΡΆ ΚΑΙ ΈΒΓΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΟΥΣΕ

      Διαγραφή
    2. Όλοι θυμούνται το στενό του ΛΑΙΝΑ ΕΠΙ σταικου.θυμουνται που έκαιγε τα σκουπιδια.θυμουνται που γουρούνια έτρωγαν τα σκουπίδια στους δρόμους .θυμουνται τις παράνομες χωματερές που καθιερωσε. αυτός ήταν

      Διαγραφή
  4. Τέτοιο καραγκιόζη δες που είστε στειστε το. Τα έχετε κάνει μπάχαλο. Βρωμάει ο τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα ΖΩΑ που τα πετανε δεν σχολιαζετε?Ποτε επιτελους θα γινουμε ανθρωποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να συμμετάσχεις και εσυ θα σου βρούμε ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επί τετραετίας σου αν δεν κάνω λάθος αγαπητέ Παναγιώτη κάπνιζε η χωματερή διοξίνες ωσάν βεζούβιος , εε ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
    ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ 10:15 στην θητεία μου ασφαλώς ήταν πολύ καλά και δεν υπήρχε καμία εικόνα ,αφού την αποκομιδή των απορριμμάτων την είχαν αναλάβει δύο εργολάβοι και τους υποχρέωσα μετά από την δημοπρασία που έγινα να πληρώνουν αντί για 200 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο 180 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο . έτσι με αυτό και μόνο το κέρδος για τον δήμο των 80 χιλιάδων ευρώ στην τετραετία , χωρίς να αυξήσω το τέλος καθαριότητας ,είχα την δυνατότητα πολύ εύκολα να παρεμβαίνω άμεσα , για αυτούς τους ασυνείδητους και όχι μόνο αυτό ,αλλά έβαζα κάθε χρόνο εργάτες από το Βασιλόπουλο μέχρι την Τσαπουρνιά που κάποιοι ασυνείδητοι πετούσαν και εξακολουθούν να πετάνε στις άκρες του δρόμου πλαστικά μπουκάλια νερού , τα οποία μάζευαν οι εργάτες σε μεγάλες σακούλες , όπως και στη άλλη κατεύθυνση από το Ναυπηγείο μέχρι το Πλατυγιάλι , τις οποίες πετούσαμε αγαπητέ 12:06 στη οργανωμένη και περιφραγμένη χωματερή με τσιμεντένιο τοιχίο 1,60 μέτρων και επάνω σε αυτό πασσάλους με συρματόπλεγμα ( έργο Σαμαρά ) στο οποίο εμείς φτιάξαμε μια σιδερένια πόρτα , όπως οι καταπέλτες των πλοίων , η οποία ανέβαινε και κατέβαινε με ηλεκτρικό ρεύμα με το πάτημα ενός κομπιούτερ , που πληρώσαμε στην θητεία μου 12.000 ευρώ για την πόρτα και 40.000 ευρώ για τις κολόνες και τον μετασχηματιστή και έτσι ήταν η πιο οργανωμένη χωματερή στην Ελλάδα , μιας και ο ΧΥΤΑ της Παλαίρου έγινε αργότερα. Τα δε απορρίμματα τα οποία έπεφταν πίσω από την ράμπα στην λαγκαδιά που υπήρχε τα θάβαμε συχνά με χώμα , του οποίου η εκσκαφή είναι ακόμη εμφανής, τα οποία το καλοκαίρι είτε γινόταν αυτανάφλεξη από το παραγόμενο μεθάνιο και την ζέστη ή και κακόβουλη πυρκαγιά από κάποιους .!!!!
    Και εκεί λοιπόν μη με συγκρίνεται , γιατί στην όποια σύγκριση είχα κάνει το χρέος μου και με το πάρα πάνω και στις φωτιές είτε στην χωματερή ή αλλού ήμουν πάντα πρώτος , οδηγώντας ο ίδιος το μεγάλο από τα τέσσερα πυροσβεστικά που είχαμε πάρει στην θητεία μου ως Δημάρχου μαζί με τα άλλα 8 μηχανήματα .!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  10. Η ατομική ευθύνη σαφώς υπάρχει και τους χαρακτηρίσαμε γι αυτό γουρούνια .!!
    Σε αυτή την περίπτωση έρχεται η συντεταγμένη πολιτεία ,η οποία δεν χρειάζεται για τους υπεύθυνους πολίτες .!!!
    Για τους ανεύθυνους πολίτες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υποχρεωμένη ξαναλέω υποχρεωμένη να επεμβαίνει η υπεύθυνη Δημοτική Αρχή και να αποκαθιστά την εγκληματική κακοποίηση του περιβάλλοντος ,αλλά δυστυχώς η δημοτική μας αρχή χαρακτηρίζεται εκ των πραγμάτων και των φωτογραφιών και των Videos ,που βεβαιώνουν του λόγου το αληθές .!!!
    Ανεύθυνη δημοτική αρχή και μόνο φρου-φρου και αρώματα .!!!
    Τέτοιες και σε τόσο μέγεθος εικόνες δεν έχω συνάντηση σε ολόκληρη την Ελλάδα που γυρνάω συχνά μιας και είμαι λάτρης των ταξιδιών .
    Πέρα από την ανευθυνότητα υπάρχει και η έννοια της ευθιξίας ,η οποία αν υπάρχει φιλότιμο και σεβασμός απέναντι στους δημότες ,ακολουθείται και από παραιτήσεις .!!!
    Είδατε εσείς καμία παραίτηση για αυτά τα χάλια .
    Παναγιώτης Στάικος
    Υ.Γ.
    Μήπως θέλετε να κάνω ανάρτηση με φωτογραφίες και Videos με τα πλαστικά μπουκάλια και όχι μόνο κατά μήκος των δρόμων που ανέφερα ,αλλά και άλλων , πώς είναι η κατάσταση σήμερα ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάει ο 57% απο τη πρώτη Κυριακή ;γελαει ο κόσμος μαζί σου

      Διαγραφή
  11. Ότι υπάρχει 3.23 αυτή τη στιγμή στον αστακό είναι έργο σταικου (γήπεδο, κ αθλητικός κέντρο στο οποίο μαζεύονται δεκάδες παιδιά κ6στο οποίο δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση κ έχει ρημάξει. Για πες μου κάτι που έχει γίνει σήμερα μετά από ένα χρόνο. Ότι υλοποιείται είναι μελέτες γαλουνη. Κάνε ένα γκάλοπ αυτή τη στιγμή κ άνετα θα διαπιστώσεις ότι το 75% είναι κάτω από 30%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρασες σαν δήμαρχος και το μόνο που έμεινε στον Αστακό είναι οι λακούβες που εφτιαξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε δυο σημεια αποΑστακο προς πλατυγιαλι τα σκουπιδια τα σπρωξανε και τα πεταξανε στα ρεματα , που το χειμωνα οι βροχες που θα τα παει ??? στη θαλασσα , στον Αγιο Παντελαιημωνα....αλλα τη τους νοιαζει εκει δεν παει κανενας απο αυτους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αναγνωσμα ανοησιας και δουλεματος
    πιο γραφικος και απο τον βελοπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δηλ 2.40 οι φωτογραφίες είναι μοντάζ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τους γύφτους που έχουν εγκατασταθεί στον ανεμόμυλο και το πάρκο, γιατί δεν μιλάει κανείς??? Δεν είναι ντροπή μπαίνοντας στον "τουριστικό" Αστακό να αντιμετωπίζεις αυτή την εικόνα???
    ΝΤΡΟΠΗ μας που θέλουμε και ανάπτυξη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρόσεχε θα σε επιπλήξουν οι Αλληλέγγυοι. Ρομά τους λένε...κι όχι Γύφτους !!!

      Διαγραφή
  17. Έρχετε ο Γαλουνης έχετε πάλι να μας σώσει όλους. Από την βρωμιά του τριανταφυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο