Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Η εισήγηση στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο, για το επεισόδιο της άνανδρης επίθεσης στον Αντιδήμαρχο ύδρευσης κ. Φίλιππο Σαμαλέκο.


Πηγή: Facebook.

 Εισήγηση θέμα 5ο στο Δημοτικό Συμβούλιο Παρασκευή 10-07-2020.
Ελπίζω να στηρίξει ο κόσμος του Ξηρομέρου...
 Αξιότιμε κ. Πρόεδρε.....

Όπως γνωρίζετε γίνεται μια σημαντική προσπάθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας και της υπηρεσίας ύδρευσης να τηρηθεί ο κανονισμός ύδρευσης και να σταματήσει το εκτεταμένο φαινόμενο των παράνομων παροχών και υδροδοτήσεων.
Πάνω στη προσπάθεια αυτή δεχόμαστε και οι υδραυλικοί αλλά και εγώ προσωπικά απειλές, προπηλακισμούς, βρισιές και τραμπουκισμούς, το οποίο συμβαίνει σε κάθε έλεγχο και για αυτό ζητάμε πάντα τη συνδρομή Αστυνομίας.
Τη Δευτέρα όμως 29-06-2020 γύρω στις 11:00 και ενώ σταμάτησα στα ''Υδροφύλια'' να χαιρετίσω το συνεργείο και να δω αν συμβαίνει κάτι, δέχθηκα επίθεση από άγνωστο, ο όποιος άρπαξε μαχαίρι από το αγροτικό αυτοκίνητο και όρμησε επάνω μου. Κατάφερα να διαφύγω με την βοήθεια των υδραυλικών και ενός άλλου παρευρισκόμενου δημότη.
Είναι γεγονός ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαν στήσει ένα παρακράτος με τη ύδρευση ενθαρρύνοντας τις παράνομες παροχές ή δείχνοντας ανοχή, χωρίς να γίνεται συντήρηση των αντλιοστασίων, χωρίς καταμετρήσεις υδρομέτρων, χωρίς είσπραξη τελών με αποτέλεσμα την καταδίκη με αυξημένα τέλη των συνεπών πολιτών.
Μετά από σχετική έρευνα και με τη βοήθεια της Αστυνομίας, αποδείχθηκε ότι αυτός που μου επιτέθηκε ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Στάικου.
Είναι προφανές ότι σε αυτό το καθεστώς και με δεδομένες τις απειλές και απόπειρες ή ούτως άλλως αδύναμη υπηρεσία ύδρευσης δεν μπορεί να λειτουργήσει και να επιτελέσει το σκοπό της. Ήδη οι υδραυλικοί αρνούνται να προβούν σε έλεγχο παράνομων υδροδοτήσεων, φοβούμενοι για τη ζωή τους.
Είναι προφανές επίσης ότι στο σημείο αυτό βρέθηκα εκτελώντας τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, εκλεγμένα όργανα του Ελληνικού Λαού και όχι σαν ιδιώτης.
Τον άνθρωπό αυτόν με βεβαρημένο ιστορικό, δεν τον γνωρίζω ούτε είχα μιλήσει ποτέ μαζί του.

Για του λόγους αυτούς ζητώ:
α) Να έρθει η άνανδρη και αδικαιολόγητη επίθεση στο πρόσωπό μου σαν θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να καταδικαστεί από όλες τις παρατάξεις.
β) Να ενημερωθεί η Πολιτεία, το Υπουργείο Εσωτερικών και η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας για τα φαινόμενα αυτά και να ζητηθεί η συνδρομή τους για να προστατευτούν οι ζωές μας και να παταχθεί το φαινόμενο των απειλών, εκβιασμών και τρομοκρατίας στην υπηρεσία ύδρευσης.
Αναμένοντας τις άμεσες ενέργειές σας.

Με εκτίμηση

Φίλιππος Σαμαλέκος
Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου
mytikaspress.

42 σχόλια:

  1. Πώς γίνεται κύριε Σαμαλεκο να λέτε ότι δεν γνωρίζεται τον δράστη και ποιο κάτω στο κείμενο σας να λέτε ότι ήταν υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος με κάποια παράταξη μήπως σας χακαρ πάλι το κείμενο από το feesbook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε να διαβάζεις το κείμενο και μετά σχολίασε το λέει ξεκάθαρα βγάλε της παρωπίδες

      Διαγραφή
  2. Ο κυριος ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ το εχει δικιο γιατι μονο αφτος ειχε τα κοτσια να κοψει τις παρανομες παροχες.να κανετε εκτατο συμβουλιο και να παρετε αποφαση το νερο ειναι αστακο η για να ποτιζουν ζωα και χωραφια αλλιος να επεμβει ο εισαγελεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑΣΥΝΔΙΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΗΜΟΤΗΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΟΠΗΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΟΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Σαμαλεκο μπραβο για την προσπαθεια σας.Την Παρασκευη στο συμβουλιο καντε την προταση για ΓΕΩΤΡΗΣΗ.Να τελειωνει πλεον αυτο το μαρτυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχως αυτα περνανε.αυτος που κυνηγαγε τον ΣΑΜΑΛΕΚΟ του συνδεσαν το νερο παλι χωρις υδρομετρο ...ενω οι αλλοι που ειχαν υδρομετρα πληρωσαν απο την τσεπη τους υδραυλικο γα να τους ξανασυνδεση το νερο..ΑΡΑ τωρα πρεπει να τον κυνηγουν οι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΌΨΤΕ ΟΛΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΌ ΤΗΣ ΣΤΑΝΕΣ ΑΛΛΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΈΧΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕ ΓΙΑΤΊ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΠΑΤΟΣΗ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαμαλεκο κοφτές ΟΛΛΕΣ και στης επόμενες εκλογές θα είσαι πρωτος γιατί το νερό βγάζει ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν μου εκαναν επιθεση με μαχαιρι θα πηγαινα στην αστυνομια και θα εκανα μηνυση και θα φροντιζα μαλιστα να μην περασει το αυτοφωρο. Αδιαφορω τι θα πει το δημοτικο συμβουλιο.επισης ο ιδιος θα φροντιζα για την ασφαλεια των υδραυλικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν καταλαβαίνω το λόγο για να συζητηθεί ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ. Σαμαλέκος είχε δικαίωμα (δεν γνωρίζω αν το έκανε) να καλέσει την αστυνομία, να υποβάλει μήνυση, να συλληφθεί ο δράστης και να περάσει αυτόφωρο. Και τι θα γίνει αν το συμβούλιο καταδικάσει με λόγια (αφού δεν μπορεί διαφορετικά); Θα βγει τίποτε; ή μήπως απλά θέλουμε να ακούγεται το όνομά μας; Δηλαδή ο κάθε παράνομος (γενικά μιλάω) θα απειλεί και θα συνεχίζει να παρανομεί ανενόχλητος και χωρίς συνέπειες επειδή τον φοβόμαστε; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΠΑΛΙ...ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕ ΞΑΝΑ ?? ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΑΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ.Σαμαλεκο δεν σε ψηφισα παρακολουθω την προσπαθεια σου και σε συγχαιρω μπραβο προχωρα η κοινωνια αυτο ζηταει να εισαι σιγουρος οτι ειναι μαζι σου.Τους τραμπουκους και τους νταιδες ητε ειναι μεσα στο συμβουλιο ητε εξω η κοινωνια τους εχει αποβαλει ,ο καθε σοφρων και λογικος πολητης τους εχει καταδικασει.Προχωρα συγχαρητηρια ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άσε μας ρε Σαμαλέκο. Αντί να πας στην Αστυνομία να κάνεις μήνυση ζητάς να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο. Για ποιό λόγο. Άσε που έπρεπε να πάει να το καταγγείλει και ο δήμαρχος. Τι νόημα έχει να κάνετε μόνο ανακοινώσεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Γιατί καλείς την Αστυνομία να πάρει μέτρα εάν εσύ δεν το καταγγέλεις όπως πρέπει. Μας δουλεύετε και θέλετε νας σας πάρουμε στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΔΗΜΟΣ τελικά τι ρόλο παίζει το θεατή από την μία τους τα κόβετε και από την άλλη το ξανάσυνδεουν ο κόσμος σας ΨΗΦΗΣΕ μετά θέλουμε και τουρισμό πάρτε μια απόφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΟ 1000 ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟ Αίτηση Για ΝΕΡΌ ΘΑ Μου ΔΟΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για καποιους απολιτιστους ,, να κοπουν οι παρανομες παροχες ΝΑΙ. ΩΜΟΣ ειναι ρατσιστικο να λετε να κοπη το νερο σε αυτους που ζουν εκτος πολεως.κι αυτοι ειναι το ιδιο δημοτες του αστακου και του ξηρομερου. οσο για τις στανες ειναι επιχειρησεις ,και αν κοπει το νερο απο αυτες πρεπει να κοπει και απο τς αλλες επιχειρησεις οπως τα μαγαζια καφετερειες ,βενζιναδικα,ξενοδοχεια,κλπ και εκει για πλυσιμο ειναι οχι για ανθρωπινη καταναλωση,ετσι κι αλιως δεν πινει κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε μου 8.13. Εσύ που ξέρεις και διαβάζεις καλύτερα για πες μας: Που βλέπεις να λέει ξεκάθαρα στο κείμενο ότι υπέβαλε μήνυση για να συλληφθεί και να περάσει αυτόφωρο; Καλά, ο κ. Σαμαλέκος μπορεί να μη τον γνώρισε γιατί δεν είναι από τον Αστακό. Οι άλλοι του συνεργείου; Κανένας δεν τον γνώρισε; Με μία νύχτα στο κρατητήριο και την άλλη μέρα στον Εισαγγελέα, θα έβλεπες τον μαχαιροβγάλτη αρνάκι. Και οι υδραυλικοί δεν θα φοβόνταν να συνεχίσουν τη δουλειά τους. Μήπως όμως αυτό είναι δικαιολογία για το σταμάτημα που λέει ο κ. Σαμαλέκος; Όσο για τις παρωπίδες που λες: Μήπως δεν διαβάσαμε καλά την ανακοίνωση ότι πάει το συνεργείο του Δήμου να φτιάξει τη ζημιά την Κυριακή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ κοψουν το νερο σε αυτους που ζουν εκτος πολης και στις στανες που εχουν νομιμες παροχες και αυτοι κινηθουν δικαστηκα τοτε θα παρεμβη ο εισαγγελεας και θα συλληφθει ο Σαμαλεκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10:06ο νόμος λέει απαγορεύεται ούτε για ΣΤΑΝΕΣ ούτε για κήπο να παίρνουν νερό είναι μόνο για ανθρώπινη κατανάλωση αγροτικά έχετε κουβαλήστε οπός κάνουν όλοι η αγρότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να παρεμβη ο εισαγγελέας και να κόψει ΟΛΛΕΣ της παράνομες παροχές ο ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ τι δουλειά του κάνει η πολίτες είναι μαζί του και του αξίζουν συγχαρητήρια όχι όπως μερικοί που την κοπανησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Σαμαλέκο πρέπει να πας αύριο το πρωί να κάνεις μήνυση εάν λές αλήθεια διαφορετικά σταμάτησε τις ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φυσικά να μας αναφέρει και το όνομά του. Κανονικά , έπρεπε την ίδια στιγμή να πάει στον Εισαγγελέα . Όσον για τους υπαινιγμούς , ότι ήταν υποψήφιος με τον κ. Στάικο , τι μαυτό ; Δηλαδή αν π.χ ένας υποψήφιος αποδεικνύεται ένοχος λόγω ποινικά κολασίμων πράξεών του , φταίει ο αρχηγός του συνδυασμού ή ο αρχηγός κόμματος ; σοβαρευτείτε λίγο. Έχετε , ήδη εκτεθεί , αν δεν έχετε κάνει μήνυση για τον άνθρωπο που σας απείλησε . Ν.ΜΕΜΟΣ

      Διαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η όποια λεκτική ή σωματική βία ή απειλή για χρήση βίας για εμάς σαν παράταξη είναι καταδικαστέα από όποιον και αν προέρχεται και υπάρχουν όμως κάποιοι οι ,οποίοι προεκλογικά καλλιεργούσαν ένα τοξικό περιβάλλον λεκτικής βίας ,οι οποίοι τώρα θυμήθηκαν να μιλήσουμε για βία ,όταν και εγώ ο ίδιος δέχθηκα λεκτική βία μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με την φράση αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια έλα εδώ .
    Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε .!!!!
    Tα υπόλοιπα με το σχετικό Ξε-Τσιτσολίνιασμα στο Δημοτικό Συμβούλιο
    Γιατί εμένα όταν με απείλησε με καραμπίνα ο άλλος από το Βαλτί , γιατί έκοψα σε ολόκληρο τον συνοικισμό το νερό,δεν έφερα κανένα ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο , αλλά πήγα στην Αστυνομία, κατέθεσα μια μήνυση και αμέσως με εντολή Εισαγγελέα πήγε επί τόπου στο σπίτι του η ΟΠΚΕ ,του φόρεσε τα βραχιόλια και τον έφερε στο κρατητήριο , όπου πέρασε την νύχτα του στα πλαίσια του αυτοφώρου και αφού την άλλη μέρα έπεσε γονατιστός και μου ζητούσε συγνώμη , όπως συγνώμη μου ζήτησε και ο αδερφός του ,ο οποίος ήταν αντιδήμαρχος Οινιαδών και την άλλη ημέρα απέσυρα την μήνυση ,αφού υποσχέθηκε πως θα είναι καλό παιδί και ήρθε και πλήρωσε και το νερό .
    Παναγιώτης Σταικος
    Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
    Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μην σταματάς αντιδημαρχε κάνε αυτό που πρέπει.
    Αλίμονο αν φοβηθούμε τον κάθε παληκαρα και κουτσαβάκι του κάθε χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10:39 δεν τα ξέρεις καλά βάση κοινοτική ς οδηγίας είναι υποχρεωμένος ο δήμος να πάει νερό στις στάνες εξάλλου είναι και αυτές επιχειρήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να κόψουν και από τους δικους τους υποψήφιουςμόλις βγήκαν πήραν παροχές παράνομες όσο για τα αυτοφορα δεν γίνεται για τι είναι κολλητοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σαμαλεκο προχωρά μπροστα, είμαστε μαζί σου, η αστυνομία να είναι δίπλα και να τους βάζει φυλακή , γίδια κλεφτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σαμαλεκο προχωρά μπροστα, είμαστε μαζί σου, η αστυνομία να είναι δίπλα και να τους βάζει φυλακή , γίδια κλεφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 7:31 θα αφήσουμε τον κόσμο χωρίς νερό για να ΠΟΤΗΖΗΣ εσύ τα ζώα σου κουμάντο να κάνεις στο σπίτι σου όχι στο Δήμο αρκετά τόσα χρόνια να πάρεις το αγροτικό σου και να κουβαλάς οπός κάνουν όλοι η αγρότες και κοίτα τι λέει ο νόμος μόνο για ανθρώπινη κατανάλωση Σαμαλεκο κοφτές όλες ο κόσμος είναι μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑ ΝΑ ΛΈΜΕ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΌ ΔΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΠΟΤΈ. Π. Χ. ΕΠΊ ΓΑΛΟΥΝΗ ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΔΎΟ ΠΕΡΊΠΤΕΡΑ, ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΖΕΤΑ. ΤΟ ΠΕΡΊΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΟ? ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΧΩΡΙΣ ΆΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΒΕΤΕ. ΈΡΓΟ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ. Λ.....Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑ ΝΑ ΛΈΜΕ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΌ ΔΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΠΟΤΈ. Π. Χ. ΕΠΊ ΓΑΛΟΥΝΗ ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΔΎΟ ΠΕΡΊΠΤΕΡΑ, ΤΟΥ οΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΖΕΤΑ. ΤΟ ΠΕΡΊΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΟ? ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΧΩΡΙΣ ΆΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΒΕΤΕ. ΈΡΓΟ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ. Λ.....Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν εχει να φαει ο ανθροπος και του δοσανε και περιπτερο αντι να το δοσουν σε μια φτοχια οικογενια ειναι και παρανομο η πολιτες εχουν ματια και βλεπουν και ακουν η παρανομια στο μεγαλειοτης εισαγγελεας που σας χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απ'όσο ξέρουμε έχετε κόψει παροχές νερού, ούτε από την αρχή ούτε από το τέλος, ξεκινήσατε από κάποιο σημείο κάπου στη μέση, αλλά τέλος πάντων! Θα ήταν σωστό να κοπούν όλες οι παροχές τη σειρά, και όπως κάποιος άλλος ανέφερε πιο πάνω από όλες τις επιχειρήσεις και όχι επιλεκτικά (κτηνοτροφικές μονάδες, βενζινάδικα, καφετέριες, ξενοδοχειακές μονάδες).
    Παρά το γεγονός ότι κόψατε όσες κόψατε, επιλεκτικά ανάλογα με το ποιος στήριξε την παράταξη σας όπως φαίνεται, δεν βλέπουμε άσπρη μέρα και κόβετε το νερό σε καθημερινή βάση και πολλές ώρες και μέρες συνεχόμενα.
    Το μόνο που βλέπουμε να κάνετε είναι καθημερινές ανακοινώσεις του τύπου σοβαρή ζημιά, τόσα χρόνια δηλαδή οι ζημιές δεν ήταν σοβαρές? Αυτό δεν το γνωρίζουμε εμείς αλλά εσείς, παρόλα αυτά δεν είχε ξαναγίνει αυτό το πράγμα με το νερό.
    Έλεος δηλαδή γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της, δεν μπορούμε να σας ανεχόμαστε για πολύ ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δημοσιεύονται τα σχόλια όταν δεν προσβάλουν και δεν έχουν υβριστικό περιεχόμενο. Μόνο τα θετικά θέλουμε ν διαβάζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όλες οι παροχές και ελέγξτε και στον αστακό όλα τα σπίτια υπάρχουν παράνομες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 10:10 όχι να μην αφήσουμε το κόσμο χωρίς νερό βέβαια αλλά και με το αγροτικό να κουβαλάω δεν θα το καταναλώνω το νερό με τη διαφορά ότι τώρα το πληρώνω ενώ με το αγροτικό τζάμπα όπως γίνεται ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΝΕΡΌ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΤΗΣ ΚΌΒΕΤΑΙ ΟΛΛΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΔΗΜΉΤΡΙΟ Η ΚΆΝΤΕ ΓΕΟΤΡΗΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΝΕΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΎΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εγώ θα περιμένω τις τοποθετήσεις του Δημάρχου του Γερόλυμου του Μάντζαρη του Μπαμπούρη και του Ντίνου για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν για το καταγγελθέν περιστατικό. Δεν θα κρυφτεί κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το να θέτουν ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο εάν θα αντιδράσουν για την επίθεση σε αντιδήμαρχο πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Ή είναι δειλοί και ψάχνουν τρόπο για να ξεφύγουν απο το αδιέξοδο ή βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Περιμένουν τοποθετήσεις για όλα τα θέματα. Επίσης κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι με το νερό, δεν υπάρχει ενημέρωση για τις καθημερινές διακοπές, να ξέρουμε να τακτοποιούμε τις δουλειές μας. Επίσης τις ζημιές μην τις παρουσιάζεται και από τόσο τις κάνετε άλλο τόσο, απλά φτιάξτε τες. Και αν δεν είστε άξιοι, να προσλάβετε ενα συνεργείο κατάλληλο, πληρώνουμε που πληρώνουμε υπαλλήλους, ας κάνουν και κάτι σωστό τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να δούμε τι θα αποφασίσουν ....οι αναποφάσιστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο