Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

“Ήρωες της καθημερινότητας” οι εργαζόμενοι του τομέα ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου.

     Αδιαμφισβήτητα οι τοπικοί άρχοντες της Δημοτικής αρχής, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του «πολέμου» που από τις εκλογές και μετά, έχει ξεσπάσει με εχθρό τα λάθη του παρελθόντος.  Υπάρχουν όμως και οι «αφανείς ήρωες» αυτού του πολέμου. Οι άνθρωποι που καθημερινά, προσπαθούν και εργάζονται για να μπορούμε όλοι εμείς να έχουμε "ΝΕΡΟ", το κοινωνικό αγαθό που είναι τόσο πολύτιμο όσο και απαραίτητο για τη ζωή μας.
Όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση-ανάρτηση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Φίλιππος Σαμαλέκος, "The team works... Αντλιοστάσιο Μαργωνέικα μια βλάβη που καρκινοβατούσε χρόνια στον αγωγό του Αστακού με μεγάλες απώλειες νερού αλλά και αύξηση του ρεύματος αποκαταστάθηκε σήμερα πρωί με επιτυχία...  "

Ο αντιδήμαρχος έχει πολλές φορές επιβραβεύσει και αναδείξει το έργο που παράγεται από τους εργαζόμενους στον τομέα της ύδρευσης, καθώς οι παρεμβάσεις είναι πολλές και συχνές. 
Δείτε κάποιες από τις παρεμβάσεις των εργαζομένων στο δίκτυο ύδρευσης που έχει μοιραστεί στο Facebook ο κ. Σαμαλέκος:



Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας ότι ο όγκος της δουλειάς που πρέπει να φέρουν σε πέρας αυτοί οι άνθρωποι είναι μεγάλος αν όχι τεράστιος. Όμως και με τη δική μας βοήθεια και υποστήριξη θα τα καταφέρουν.



5 σχόλια:

  1. Ο Κος Σαμαλεκος επιβραβεύει με καθε τρόπο τονπροσωπικο που κάνει την δουλειά.....δεν λέει "πηρα ηγω του φτιαρ και του φτιαξα" όπως μερικοί επιδιξιες και ψωνια.....να τα λεμε αυτά γιατι όλοι τον κράζουν αλλα κανενας δεν ειπε το προσωπικό Όχι εγώ.....δουλευει σαν ομαδα Όχι σαν αντιδήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν σπαει καπου το νερο , οταν το κλεινουν παλι, εκει ΔΕΝ ΣΚΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ [ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟ-ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ . ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ,ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ. ΧΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΙΛΗ ΑΜΜΟ [ΑΜΜΑΚΟΝΙΑ ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ξερολας νόμιζε πως ήταν αναντικατάστατος και έκανε πως τα ήξερε όλα ο φιλλιπας έχει ένα μεγάλο ζόρι τώρα τον Αύγουστο που πιστεύω ότι θα τα καταφέρει από Σεπτέμβρη όμως θα μπει σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρωτοφανες να α λέει αντιδήμαρχος, Οχι εγώ.
    ετσι χτιζεται η εμπιστοσυνη αναμεσα σε πολιτικούς και δημότες. με την ειλικρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειλικρίνια. και στα τυχόν όποια λάθη και στα όποια σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο