Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου: «Μένουμε όρθιοι & πολιτικές εξελίξεις»



    Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, στον αύλειο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου, της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου για την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε όρθιοι & πολιτικές εξελίξεις» και για τις πολιτικές εξελίξεις.
 Ομιλητής ο Δημήτρης Βίτσας πρώην Υπουργός, βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών. Συμμετέχουν και οι βουλευτές του νομού Αιτωλ/νίας: Γιώργος Βαρεμένος, Τομεάρχης Υποδομών – Μεταφορών ΣΥΡΙΖΑ και Θάνος Μωραΐτης.








35 σχόλια:

  1. Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
    Η καλύτερη πολιτική οργάνωση μελών της υφηλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τους λες και λαοθάλασσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσένα σε νοιάζει να κανεις το καλοκαιρινό σου μπάνιο
      σε μια καθαρή θάλασσα Η
      σε καμια μεγάλη και μή καθαρή θάλασσα.

      Διαγραφή
    2. Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα σας Προτιμάτε μια μικρη και ελεγχομενοι παραλία από μια μεγάλη πολύχρωμη πολύβουη και ζωντανή Πότε


      Διαγραφή
    3. Κρατάτε γερά τις σφραγίδες με όποιο κόστος Αλλά δεν φταίτε εσείς Φταίνε αυτοί που ανέρχονται τέτοιες συμπεριφορές και αντιλήψεις

      Διαγραφή
  3. Μενετε ορθιοι με διαφορα 20 μοναδες στην προθεση ψηφου; Ορθιοι δεν το λες, υποβασταζόμενοι πριν καταρρευσετε, ισως ειναι πιο σωστο. Αντε να πατε στα κανονικα ποσοστα σαε γυρω στπ 5 με 7% δηλαδή. Αρκετο κακο κανατε στον τοπο ως "αριστερή" παρενθεση.
    Ευτυχώς ο κοσμος καταλαβε τις αυταπατες και μετα τις τελευταιες αποκαλυψεις, τι παιχνίδια στησατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100 % ΟΤΙ ΗΤΑΝ (ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ)
    ή ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΜΜΑΙΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ?
    προσγειώσου γιατι θα εκπλαγεις στις εκλογες
    όποτε και αν γινουν.προσγειώσου fan προσγειώσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρε ΠΑΜΕ. Καλά μας τα λές και τα έλεγες καθε μερα.
    ΠΑΜΕ τωρα σε πιστεύω και σε παραδέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρε ΠΑΜΕ. Καλά μας τα λές και τα έλεγες καθε μερα.
    ΠΑΜΕ τωρα σε πιστεύω και σε παραδέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηθελα ν αξερα. ακόμα ειναι κολλημένο το {κουτό}μυαλό σου
    ειναι αυτό το πσλιό σύνθημα
    περι αριστερής παρένθεσης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.06
      κολλημενος εισαι εσυ που μετα απο τοσες αποκαλυψεις για τη σηψη της αριστερης παρενθεσης, εξακολουθεις να μασας συριζοσανο και να λες "ωρε τι ωραιο πραμα είναι τουτο που τρωω, φατε και εσεις"
      Κανε λιγη υπομονη και θα πεσετε και αλλο στα κανονικα ποσοστα σας γυρω στο 6% δηλαδη.
      Πάει, παρενθεση ηταν συντροφεεεεε χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ακόμα και μόνος μου να απομείνω.

      Σύριζα θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ.Και δέν αλλάζω.

      Διαγραφή
  8. Όσο πιο πολύ χρόνο μένει ο Σύριζα στην αντιπολίτευση
    τόσο μεγαλύτερος και σαρωτικός θα είναι η εκλογικός του θρίαμβος.
    Κουράγιο Συντρόφια κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 7.48
      Χαχαχαχαχαχα
      Οδο μενει στην αντιπολίτευση δειχνει οτι ουτε σοβαρη αντιπολιτευση δεν ειναι ικανος να κανει. Προς το παρον πρεπει να διαχειριστει τους Παπαδες και τους Παπαγγελοπουλους και τα άλλα δείγματα του ηθικου πλεονεκτήματος της αροστερας Συριζα.
      Αστα συντροφε, μην ονειρευεστε διακυβερνηση. Δες τις δημοσκοπησεις που ολοι παραδεχονται οτι αν ειχαμε Συριζα θα ειχε χειροτερη διαχειριση ολς οι μεχει στιγμης κρισεις...στον Εβρο θα τους ειχατε αφησει να μπουν ολοι μεσα και με τον κορονοιο, δεν φαντάζομαι οτι ο "γιδοβοσκός" θα μπορούσε να ανταπεξέλθει.
      Αντε καλον υπνο τωρα και αναπολησε την αριστερη παρενθεση που πηγε ακομη πιο κατω τη χωρα με τις αυταπατες και τα ψεματα της. Μην αναφερω και το ξεπουλημα της Μακεδονιας....μαύρο ο Αλεξης στις εκλογες, μαυρο και ο Ζαεφ, ισα που βγηκε....κατα τα αλλα θελανε και Νομπελ τα καμαρια μου...χαχαχαχαχαχχα

      Διαγραφή
    2. ωραίο κόλπο είναι αυτό 'εξυπνάκιε.'
      να τα βάζεις ολα τα θέματα, μαζίγια να
      μπερδεύεις την συζήτηση.
      αν εχεις υπομονή ενα-ενα
      θα σου απαντήσω κατάλληλα
      στην προπαγαννδα σου.

      Διαγραφή
    3. Προς 9.36
      Η λεξη προπαναγδα ειναι αριστερο δημιουργημα, ετσι για να ξεκινησουμε απο τα βασικα. Τωρα τι να απαντήσεις...αν μπορουσες θα ειχες απαντησει ηδη αλλα τι να πεις...ουτε εσυ ξερεις πως να μπαλωσεις τα της αριστερης παρενθεσης που σου ειπα. Μπορω να σου πω και αλλα αλλα ηδη εχεις μπλοκαρει και δεν ξερεις τι να πεις...χαχαχα αστο συντροφεεεεε απο οπου και να το πιασεις βρωμαει το αριστερο ηθικο πλεονεκτημα...καλα ξυπνητουρια γιατι οι περισσοτεροι ξυπνησαν και καταλαβαν τι σημαινει συριζα , παραμυθια και αυταπατες

      Διαγραφή
    4. Η προπαγάνδα είναι προπαγάνδα. Και δέν έχει καμια σχέση με χρώματα και αποχρώσεις. Να είσαι ειλικρινης όταν μιλάς για τέτοιες έννοιες της πολιτικής

      Διαγραφή
  9. απαντήσεις σε εύκολες για εμένα ερωτήσεις :
    1. Ο Κύριος Εκφραστής του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας
    καθαρός, εντιμος και προδευτικός ηγέτης.
    2. Επι ΣΥΡΙΖΑ σταθεροποιήκε η Εθνικη Οικονομία
    3. Κατοχυρώθηκε η Ιστορικότητα της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας
    και αυτό αναγνωρίζεται διεθνώς
    4. Και άλλα πολλα και αναρίθμητα καλά που έγιναν
    γτον απλό κόσμο επι ΣΥΡΙΖΑ.
    << ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΡΙΖΑ >> και όσοι προοδευτικοί προσέλθετε
    οταν θα γινουν εκλογες και όποτε και αν γίνουν εκλογές.
    Καλή Κυριακή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 10.24
      Απαντήσεις τόσο ευκολα να διαψευστούν..
      1.εκφρστής του Συριζα ειναι οι συνιστώσες του, ενα συνοθυλευμα αποψεων και θολουρας που ανακατεύονται ολες οι αποψεις απο τους αναρχομπαχαλάκηδες μέχρι τους Παπαγγελόπουλους και τους Παππαδες.
      2. Επί Συριζα τσιμπήσαμε και αλλο μνημόνιο και κανενα δεν σκιστηκε οπως προεκλογικα ψευδονταν ο καθαρος εντιμος και προοδευτικος ηγετης που προανεφερες.
      3. Το ονομα της Μακεδονιας ξεπουληθηκε για να βγει το οικονομικο προγραμμα του Αυγούστου. Με υποχθονιες διαπραγματευσεις ερημην του ελληνικπυ λαου και χωρις καν να αναφερθει στο προεκλογικο προγραμμα του Συριζα γιατι θα το ετρωγε μαυρο. Ακομη και οταν ο λαος αντεδρασε ο καθαρος εντιμος και προοδευτικος ηγετης, κιότεψε να κανει δημοψηφισμα γιατι θα το ετρωγε μαυρο. Προτιμησε να μοιρασει αφθονο ξυλο σε οσους διαμαρτυρηθηκαν. Απορροια της πολιτικης του; το εφαγε μαυρο στις εκλογες ο Αλεξης σου και ο ομοσταυλος του Ζαεφ, βγηκε με τα χιλια ζόρια. Οσο για το σεβασμο της συμφωνιας-ξεπουληματος; το βλεπουμε καθε μερα απο τους Σκοπιανους.
      4. Τα πολλα και καλα εγιναν για τους ημετερους τους Συριζα. Ξερεις ποσες ΜΚΟ εφαγαν ψωμακι με το παιχνιδι των λαθρομεταναστων; θυμασαι την κυρα Τασια που προσπαθουσε παραμονες των εκλογων να βολεψει στη Βουκη κακην κακως την κορη της και μαλιστα οταν την εβγαλαν στη φορα, δε ζητησε συγνωμη απο τον ελληνικο λαο, αλλα μονο απο τους συριζαιους μιας και εκανε κακο στο κομμα. Τοση ευθυξια η κυρα Τασια. Τα ξεχασες αυτα συντροφεεεεε; Θες να πουμε και για Παππα και Παπαγγεκοπουλο πιυωτα εχεις προσφατα που τα θεωρουσαν ολα μαγαζακι τους; αρε συντροφε τι επαθες σημερα. Νομιζες οτι επεσες σε κανενα χαιβανι που το παταμυθιαζει ο Αλεξης και η παρεα του. Συνεχιζουμε συντροφε. Οι προοδευτικοι που λες, ειναι απλα πρωην πασοκοι οι οποιοι στις επομενες εκλογες θα πανε στη ΝΔ και στο ΚΙΝΑΛ. Δες τις δημοσκοπησεις που ολοι παραδεχονται οτι αν κυβερνουσε ο Αλεξης και το παρεακι του θα ειχαν γινει ολα μπαχαλο με Εβρο και κορονοιο. Δυο ανθρωπους θυμαμαι που ανεβηκαν με τα ψεματα στην εξουσια. Ο ενας ο Γιωργακης με τα "λεφτα υπαρχουν" και ο αλλος ο μνημονιοσκίστης Αλεξης που παραδεχθηκε, ακουσον ακουσον, οτι ειχε αυταπατες προεκλογικα. Αν αυτο εσενα σε κανει να λες οτι η ψηφος στον συριζα ειναι σωστη επιλογη...περαστικά σου σύντροφε και μην καθεσαι κατω απο τον ηλιο στην παραλια. Να πιάνεις ίσκιο γιατι βαράει στο κεφαλι ο ηλιος.
      Υ.Γ. ελπίζω να δημοσιευθει.

      Διαγραφή
  10. εις 4.28 συνέχεια στην συζήτηση ναί. αλλά στην συζήτηση μέχρι τώρα σε είπα εγώ ότι εσύ είσαι, {χαϊβάνι} ?
    πολυλογάς φανταστικός μπορεί να είσαι αλλά χαϊβάνι, δέν νομίζω να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 1.42
      Απ'όλα αυτα που σου εγραψα μονο αυτο ειχες να σχολιάσεις; άρα να θεωρησω οτι τα αποδεχεσαι σωστά; γιατι επιχειρήματα και αντιλογο δεν ειδα παρα μονο χαρακτηρισμους οπως 'πολυλογας" και "φανταστικος". Αυτο δειχνει και οτι δεν εχεις να απαντησεις κατι σε αυτα που λεω και οτι ειναι αληθεια. Αντε καλα μυαλα τωρα και κοιτα να προβληματιστεις με αυτα που σου εγραψα για να μην ξανακανεις το λαθος να ξαναψηφισεις την "αριστερη" παρένθεση.

      Διαγραφή
    2. εις 1.56 ξαναδιάβασε σωστά το σχόλιό μου 1:42 να δείς ακριβώς
      τι λέω και μαλιστα στον πρόλογο : " συνέχεια στη συζήτηση ναί."
      καταλαβες λοιπόν "φαντασμένο πλασμα" και άνευ ουσίας πολιτικής, πολυλογά ?

      παρα ταύτα , συνεχίζω την συζήτηση και μεχρι να αφυπνηστείς πολιτικά.


      Διαγραφή
    3. εις 11.31 να στο πω κουλτουριαρικα οπως το καταλαβαινεις, συριζαιος γαρ...
      Λοιπον αν μου αρνηθεις τα οσα σου ανεφερα ενα, οτι δεν συνέβησαν με επιχειρήματα ομως, οχι με συριζαικες θολκόκουκτοριαρικες αερολογιες και αμπελοσοφίες, θα σε παραδεχτώ. Ομως μεχρι στιγμης απλα αποφευγεις να παρεις θεση και πετας την μπαλα στην εξεδρα προσαπθωντας να αλλαξεις θεμα και να παρασυρεις την κουβεντα αλλου. Λοιπον σου παρεθεσα 4 με 5 πραγματα, πες μου οτι δεν συνέβησαν για να δω ποσα κιλα συροζοσανο τρως την ημερα.
      Οσο για την πολιτικη αφυπνηση, δες τον ραγτο σου που εισαι σε πολιτικη χειμερια ναρκη αφου δεν λες να ξυπνησεις απο τις συριζαικες αυταπάτες και ψεματα με τα οποία ειναι συνυφασμενη η φασιστερη παρενθεση.

      Διαγραφή
    4. 3,13 Το ζήτημα δέν είναι να με παραδεχθείς εμένα. Αλλα το θέμα ειναι να ακούσεις τι λέει ο Συριζα και να αφομοιωσεις και τις προοδευτικες ιδέες του Συριζα για το δικό σου το πολιτικό καλό.

      Διαγραφή
    5. 4.35 χαχαχαχχαα
      Αφομοιώσου μόνος σου
      Απο απαντήσεις ομως σε αυτα που σου έγραψα, ΜΗΔΕΝ, Κ'ΛΟΥΡΑ που λεμε και στο χωριό μου....εξακολουθεις να γράφεις αοριστα χωρις να λες τιποτα...ένα τιποτα οπως και η πολιτικη του συριζα

      Διαγραφή
    6. Χωριατόπαιδο 6.40 κι εγώ απο χωριό είμαι και ειναι καλό που είμαστε απο χωριά γιατί εμείς στα χωριά μας εχουμε ηθικές αρχες.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ως πολιτικό προοδευτικό κόμνα δίνει ιδιαίτερο βαρος να εχει μέλη με ηθικες σρχες και αξίες σαν εσενα για παραδειγμα λέμε τώρα και έτσι να εχουμε ως κόμμα το ηθικό πλεονέκτημα.

      Διαγραφή
    7. 7.50 το ποιό; χαχαχαχαχα το ηθικο πλεονεκτημα του συριζα εχει καταντήσει ανεκδοτο...καλο ειναι που ειμαστε απο χωριο αλλα εκτος απο το να ενημερωνεσαι απο το καφενειο και τα μπαρμπάδια, διαβασε και καμια εφημεριδα, παρακολουθησε και κανενα δελτιο ειδησεων να δεις τι γινεται με τις αποκαλυψεις για Παπα και Παπαγγελοπουλο και την ποινικη διωξη σε βαρος του για το "μαγαζάκι" που πιστευαν οτι ειχαν επι κυβερνησεως της αριστερης παρενθεσης...ξυπνα σύντροφεεεεεεε και διλαβασε και καμια αλλη εφημεριδα εκτος απο Αυγη και τα δελτια τυπου του κομματος...χαχαχαχαχχα

      Διαγραφή
    8. Προς 7.50
      Χόρτασε και άλλο λιγο ηθικο πλεονεκτημα συριζα. Θυμάσαιντι ελεγε ο Τοσκας και ο Αλεξης; οκα πηγαν καλα. Δεν μπορω να βρω λαθος..... 102 νεκροι και καμια παραίτηση Υπουργου...ουστ και ο Αλεξης να συφυριζει αδιαφορα...

      https://youtu.be/21E4nYbMZp8

      Διαγραφή
    9. εις 12.31 αφού εσύ λές ότι ενηνερώνεσαι σωστά βγάλε σαν ειδικός που νομίζεις οτι εισαι και το πόρισμα.

      Διαγραφή
    10. 1.48 δες τα βιντεο στους συνδεσμους που σου εστειλα εδω, κανε κοπυ-πάστε οπως το ελεγε και ο γιδοβοσκος και ξεστραβώσου να δεις τι σημαινει ηθικο πλεονεκτημα συριζα

      Διαγραφή
    11. εγω δηλαδή είμαι αναρμόδιος

      Διαγραφή
  11. https://www.newsit.gr/ellada/mati-thaps-ta-giati-tha-se-skisoume-dimosieyma-kolafos-gia-sygkalypsi-me-anothen-entoles-kai-apeiles-video/3071411/

    Δες λιγο τι σημαινει ηθικο πλεονεκτημα ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εις 1.59 είναι άλλο θέμα η ενημέρωση και άλλο είναι η αρμοδιότητα.
    τώρα εαν εσύ νομίζεις οτι είσαι εκτος απο αναγνώστης των ειδήσεων και αρμόδιος, αυτο είναι θέμα δικός σου.
    εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  13. εγω 1.59 δέν είμαι αρμοδιος
    επειδη δλδ ακούτε τις ειδήσεις και μιλατε και στα καφενεία στο χωριό σου
    κανετε και τους αρμόδιους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο