Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Βιβλίο Δημήτρη Στρατούλη για τη δωρεά οργάνων: Στη Β΄ΦΑΣΗ του 7ου διαγωνισμού, βραβεία βιβλίου Public, με την ΨΗΦΟ μας θα είναι ΠΡΩΤΟ.

     Ο Δημήτρης Στρατούλης με το βιβλίο του, "όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων - δώρο ζωής" (εκδόσεις ΤΟΠΟΣ) γράφει για τη σημασία της δωρεάς οργάνων. Ένα βιβλίο που αξίζει να συμπεριληφθεί στα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς.
Αυτή ήταν η αρχή του άρθρου μας (δείτε εδώ) για το εξαιρετικό βιβλίο. Με τον συγγραφέα Δημήτρη Στρατούλη να κομίζει ως μήνυμα "δωρεά οργάνων - δώρο ζωής".
Ένα βιβλίο που αξίζει να ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ στα ΔΕΚΑ (10) καλύτερα.
Σήμερα όπως ο ίδιος μας γράφει, το βιβλίο με την στήριξη αναγνωστών και φίλων είναι στη Β' φάση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των 10 καλύτερων βιβλίων της χρονιάς. Τα publics books για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνουν το διαγωνισμό βραβεία βιβλίου Public, στόχος του οποίου είναι οι αναγνώστες να επιλέξουν τα αγαπημένα τους βιβλία. Το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη είναι στην κατηγορία του Ελληνικό non-fiction (δοκίμια, μαρτυρίες, κοινωνικά μηνύματα κλπ).
Ο Συγγραφέας δίνει το link(δείτε εδώ) της ψηφοφορίας και αναφέρει χαρακτηριστικά:
 
καλησπέρα σας 
 
Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι με την στήριξη αναγνωστών  και φίλων μου, το βιβλίο μου, "όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων - δώρο ζωής"  (εκδόσεις ΤΟΠΟΣ)  αναδείχτηκε  από την ψηφοφορία αναγνωστών στην Α Φάση στα 10 καλύτερα  βιβλία  της χρονιάς, στην κατηγορία του Ελληνικό non-fiction (δοκίμια, μαρτυρίες, κοινωνικά μηνύματα κλπ).
 Επειδή τώρα άρχισε η Β' φάση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη μεταξύ αυτών των 10 βιβλίων του καλύτερου της χρονιάς και επειδή (ΠΡΟΣΟΧΗ) δεν ισχύει πλέον η ψήφος σας, εάν είχατε ψηφίσει στην Α΄ φάση, μπορείτε, εάν θέλετε, να μπείτε στο  παρακάτω  link,
https://www.publicbookawards.gr/2020/vote2020.php?auto=1&CatID=3&id=1243
για  να  ξαναψηφίσετε  ή να ψηφίσετε το βιβλίο μου στη Β φάση της ψηφοφορίας, εάν, βέβαια, το έχετε διαβάσει ή έχετε διαβάσει καλές κριτικές ή έχετε ακούσει καλά λόγια για αυτό, για να το ξαναψηφίσετε  ή να το ψηφίσετε για πρώτη φορά. 

Προσοχή: Η ψήφος ολοκληρώνεται με την επιβεβαίωση στο e-mail.

Είναι μία σημαντική ευκαιρία να ακουστεί και να διαδοθεί ακόμα περισσότερο το βαθιά ανθρωπιστικό μήνυμα  αυτού του βιβλίου για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις, που είναι η κορυφαία πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, η οποία σώζει ζωές σοβαρά πασχόντων συνανθρώπων μας και, που,  δυστυχώς, η Ελλάδα είναι τελευταία στην Ευρώπη.
Η ψηφοφορία ήδη έχει αρχίσει και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή στις 26 Ιουλίου.

Σας ευχαριστώ πολύ
Δημήτρης Στρατούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο