Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Δημήτρης Στρατούλης: "όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων - δώρο ζωής"

     Ο Δημήτρης Στρατούλης με το βιβλίο του, "όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων - δώρο ζωής" γράφει για τη σημασία της δωρεάν οργάνων. Ένα βιβλίο που αξίζει να συμπεριληφθεί στα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς.

Τα publics books για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνουν το διαγωνισμό βραβεία βιβλίου Public, στόχος του οποίου είναι οι αναγνώστες να επιλέξουν τα αγαπημένα τους βιβλία.

Ο Συγγραφέας παραθέτει στο λογαριασμό του στο FACEBOOK το link της ψηφοφορίας και αναφέρει χαρακτηριστικά, "Σας ενημερώνω ότι το βιβλίο μου, "όταν γεννιέσαι τρεις φορές, δωρεά οργάνων - δώρο ζωής" δηλώθηκε από τις εκδόσεις ΤΟΠΟΣ και έχει συμπεριληφθεί από τα publics books στα διαγωνιζόμενα, για να βγούν σε πρώτη φάση τα 10 καλύτερα βιβλία της χρονιάς, στην κατηγορία του Ελληνικό non-fiction (δοκίμια, μαρτυρίες, κοινωνικά μηνύματα κλπ).
Μπορείτε, εάν θέλετε, να μπείτε στο πρώτο από τα δύο link, που επισυνάπτω, να το ψηφίσετε, εφόσον, βέβαια, το έχετε διαβάσει ή έχετε διαβάσει ή ακούσει καλές κριτικές για αυτό, σας άρεσε και το θεωρείτε καλό και χρήσιμο.
Είναι μία ευκαιρία να ακουστεί και να διαδοθεί ακόμα περισσότερο το δυνατό μήνυμα αυτού του βιβλίου για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις, που είναι η κορυφαία πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, η οποία σώζει ζωές σοβαρά πασχόντων συνανθρώπων μας και, που, δυστυχώς, η Ελλάδα είναι τελευταία στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο