Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας: Ανακοινώνει τις νέες ειδικότητες για το 2020-2021.


     Το Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας, μετά και από τις προτάσεις των φορέων της αγοράς, καθώς και τις επιθυμίες ενδιαφερομένων πολιτών της ευρύτερης περιοχής, διαμορφώνει και ανακοινώνει τις νέες ειδικότητες για το 2020-2021.
1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Ειδικότητα που διαχρονικά λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία (από το 2010) στην Πρέβεζα


2. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
Ειδικότητα αυξημένης ζήτησης από Δομές & Επαγγελματικούς χώρους που δραστηριοποιούνται στην αγωγή και φροντίδα παιδιών προσχολικής αγωγής
3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ & ΑNΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
Παρέχει κατάρτιση για την απόκτηση τεχνικών, γνώσεων, ανθρώπινων και επιχειρησιακών δεξιοτήτων για την Γραμματειακή υποστήριξη μιας επιχείρησης, βιομηχανίας,φορέα ή Οργανισμού.
4. ΞΕΝΑΓΟΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (άτομα με προβλήματα όρασης & ακοής)
Οι απόφοιτοι της ειδικότητας, μπορούν να εργαστούν σε υπηρεσίες του ΕΟΤ, Μουσεία, Αρχαιολογικούς & Πολιτιστικούς χώρους, χώρους αναψυχής, χώρους φυσικού κάλλους, εθνικούς δρυμούς κ.α, καθώς και να συνεργάζονται με Τουριστικά γραφεία & επιχειρήσεις με σχέση εξαρτημένης εργασίας.
Οι εγγραφές σπουδαστών/τριών στις παραπάνω νέες ειδικότητες θα προκηρυχθούν από το ΥΠΑΙΘ και θα κληθούν οι απόφοιτοι Λυκείων (ανεξαρτήτως του χρόνου αποφοίτησης) όλων των τύπων Λυκείων να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στην διεύθυνση: https://diek.it.minedu.gov.grμετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο