Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ξανά Παρέμβαση του MYΤIKAS PRESS με σκληρή γλώσσα Προς τον διαχειριστή Blog «Ξηρομερίτης» κο Κώστα Γεωργούλα για το ΚΗΦΗ Κανδήλας!!

         Κύριε Γεωργούλα η απάντηση μας θα είναι όσο το πιο δυνατόν πιο σύντομη και σε ένα - ένα στα ανακριβή και αναληθή που αναφέρετε, από την αρχή μέχρι το τέλος του πονήματος σας, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 
     Στο ευγενέστατο πρόσφατο κείμενο μας, χωρίς ούτε ίχνος προσωπικής επίθεσης (ποτέ στον παρελθόν δεν επιτρέψαμε προσωπική επίθεση στο πρόσωπο σας, ΠΟΤΕ και ούτε θα επιτρέψουμε), παρουσιάσαμε και ενημερώσαμε για τα εξής:

            Την απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης 2020, που αυτή χαρακτήρισε το κτίριο ως ακατάλληλο, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. Δεν παρουσιάσαμε καμία ακαταλληλότητα κτιρίου ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ. Δεν χαρακτηρίσαμε το κτίριο εμείς ως ακατάλληλο, γιατί δεν ανήκουμε ούτε στο Δ.Σ. της Κοινωφελούς, ούτε στην Τεχνική Υπηρεσία. Πρώτο ψεύδος. 
           Μάλλον τα έχετε μπερδέψει λίγο: Απλή παρουσίαση της απόφασης του Δ.Σ. κάναμε και ενοχληθήκατε από αυτό, για εμάς που την παρουσιάσαμε, και όχι για το Δ.Σ. και την Τεχνική Υπηρεσία που πήρε την απόφαση. Από τα ανεξήγητα φαινόμενα. Μάλλον δεν θέλατε να δημοσιοποιηθεί εξού και η ενόχληση σας.
       Δηλαδή τι ζητάτε κύριε Γεωργούλα; -Να μην πούμε ότι ένα κτίριο που προοριζόταν για ΚΗΦΗ που κόστισε 40 χιλιάρικα, υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς που το εγκαταλείπει; Αυτό ζητάτε; Να πέσει μαύρο; Αν το Δ.Σ. κάνει λάθος να κάνετε την αντιπολίτευση σας και με στοιχεία να τους βγάλετε λάθος και να τα φιλοξενήσουμε και εμείς και να τους ψέξουμε όλοι, που εγκαταλείπουν λαθεμένα ένα κτίριο με 40 χιλιάρικα επενδυμένα.

          Στις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε, γράφουμε την ακριβή ημερομηνία τους 22 Μαΐου 2019 (4 μέρες πριν τις εκλογές), άρα δεύτερο ψεύδος, γιατί ο ίδιοι γράφουμε πότε είναι οι φωτογραφίες. Όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, ήδη είχαν κοπεί εντάλματα περί τα 30 χιλιάδεςευρώ  https://mytikaspress.blogspot.com/2019/05/2948905.html. Μετά την 26η Μαΐου των εκλογών, σπεύσατε τσάτρα πάτρα μες στο καλοκαίρι, να το ολοκληρώσετε για να το παραδώσετε.

            Για το πώς παραδόθηκε το κτίριο που λέτε ότι το αποκρύβουμε, τρίτο ψεύδος, γιατί το δημοσιεύσαμε από δικό σας δελτίο τύπου που μας στείλατε https://mytikaspress.blogspot.com/2019/08/blog-post_71.html χωρίς κανένα ανώνυμο επικριτικό σχόλιο από κάτω, παρά μόνο ένα επώνυμο του Πολιτικού Μηχανικού κ. Πουρνάρα. -Η μνήμη σας κ. Γεωργούλα έχει ασθενήσει.

            Λέτε ότι παρουσιάσαμε την απόφαση της Κοινωφελούς για να σας θίξουμε προσωπικά. Εμείς που παρουσιάσαμε απλά την απόφαση σας θίγουμε ή η ίδια η απόφαση, την οποία επαναλαμβάνω δεν την πήραμε εμείς; Τέταρτο ψεύδος. Ξεμπερδευτείτε κύριε Γεωργούλα

        Για το τι θα κάνει το νέο Δ.Σ. για το ΚΗΦΗ Κανδήλας θα κριθεί να είστε σίγουρος. -Μην προτρέχετε. Τι να παρουσιάσουμε λοιπόν για το νέο ΚΗΦΗ; Την Τρίτη είδαμε την απόφαση, έτρεξε κάτι για την νέα επιλογή κτιρίου της Κοινωφελούς για ΚΗΦΗ και δεν το ξέρουμε; -Να εναρμονιστεί το νέο κτίριο με το ΦΕΚ δεν το λέμε εμείς, η απόφαση της Κοινωφελούς το λέει. Πέμπτο ψεύδος.

            Και κλείνουμε τέλος με αυτά τα ειρωνικά και κουτσαβιστικά που λέτε προ το τέλος του χωρίς ειρμό πονήματος σας, νομίζοντας πως θα μας φοβίσετε ή τι άλλο περνά από το δικό σας το μυαλό.

          Για την ταμπέλα που τόσο μας χάλασε που λέτε, δεν ξέρουμε καν τι εννοείται. Δικιά σας είναι η ταμπέλα, δικιά σας και η ευεργεσία, εσάς θα μνημονεύουν εις τους αιώνες στην Κανδήλα.

              Τα αερολογίες, κοροϊδίες, λαϊκούς δικαστές, τα κίτρινα, τις υπογραφές, τα λαγούμια και τις συνωμοσίες, σας τα επιστρέφουμε ατόφια πίσω, γιατί φαίνεται ότι εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια κύριε Γεωργούλα. 

             Επισυνάπτουμε το κείμενο μας ξανά, για να το θυμηθούν οι πολίτες και να δουν την αφορμή του αναληθούς πονήματος σας και αυτά να πάτε να τα πείτε στους κατοίκους της Κανδήλας και να σας απολαύσουμε. Να ανοίξετε και το ΚΗΦΗ να τους ξεναγήσετε, σήμερα θα είναι και καθαρό γιατί μάθαμε μπήκε λάστιχο, σκούπα και φαράσι εξωτερικά.

ΕΞΟΧΩΣ ΦΙΛΙΚΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

ΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ


18 σχόλια:

  1. Μπράβο κύριε Σούλα καλά τα λες έτσι σιγά σιγά να πονάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μαλωνετε αδερφια..


    Βy αμισθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι Εκριβως ειναι. Μεγαλυτερος προπαγανδιστης δεν υπαρχει. Δεν ειδα καπου να γραφει οτι τα φωτα στο λιμανι δεν αναβουν η οτι δεν δουλευουν καποιες βρυσες. Επι γαλουνη μας ειχε τρελανει με τα φωτα στο λιμανι. Τωρα τιποτα. Ελατε μια βολτα το βραδυ βτο λιμανι και θα δειτε οτι εδω και δυο μηνες δεν αναβουν τα περισσοτερα φωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπάνε οι χορδές μου σπάνε σα γυαλί, μου χαρακώνουν ετούτη την μπαλάντα, να στη χαρίζω, θα ναι η αμοιβή κάθε φορά που θα ερωτεύεσαι για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΑΣΤΑ 10:18 ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ
    ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεωργουλα είχε μεροκάματο η δουλειά ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΓΟΠΟΤΙΙΙΙΙΙ ΟΥΙΙΙΙΙ ΜΑΝΟΥΛΑΜΜΜΜΜ ΚΑΙ. ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΆΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελάει η κοινωνία με τον Σαΐνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΤΟΚΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΟΥ ΜΑΚΡΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΝΑ ΤΣΑΚΑΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΝ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μονο και μονο η πινακιδα διχνει την αλαζωνια,τη ματαιοδοξια και εν τελη την εγωπαθεια της προηγουμενης δημοτικης αρχης.Ρε λεβεντοπαιδο Γιωργουλα με τα λεφτα σου τοφτιαξες???ποσα δικα μας δηλαδη των δημοτων λεφτα ξοδεψες και τη εφτιαξες ορε Γιωργουλα???κρεμασες και τονομα σου ,πολητικο κρεμασμα θελεις παληκαριμ.Αλλα δεν φταις εσυ ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ φταιει που δεν τα στελνει στον εισαγκελεα,α ρε Σταικο που θελετε ολοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2 ημερες πριν τις εκλογές τοποθετήθηκε ίδια ταμπέλα και στο ΚΔΑΠ Φυτειών...

      Διαγραφή
  13. Αλήθεια γιατί δεν τα στέλνει? Με αυτό σαν σημαία δεν βγήκε 1η η παράταξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφου κ με αποφαση δεν υπαρχει ΚΗΦΗ γιατι η νεα δημ. Αρχη δεν αφαιρει την πινακιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συντροφιά της Ανατροπής λυπάμαι αλλά μάλλον θα σας απογοητεύσω . Δεν πρόκειται να σταλεί κανένα στοιχείο στον εισαγγελέα και ειδικά από τον Λευτέρη Μάντζαρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συντροφιά της Ανατροπής λυπάμαι αλλά μάλλον θα σας απογοητεύσω . Δεν πρόκειται να σταλεί κανένα στοιχείο στον εισαγγελέα και ειδικά από τον Λευτέρη Μάντζαρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει να εχει σταλει και να μην το ξέρεις....εκει στα καφενεια που γυρνας ενημερωσου λιγο καλυτερα . .δεν σε παιζουν δεν στα λενε ολα....

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο