Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Χάκαραν τον λογαριασμό στο Facebook του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΑΜΑΛΕΚΟΥ. Ανέβασαν αρνητικά σχόλια

           Θύμα των χάκερ έπεσε ο Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Φίλιππος Σαμαλέκος, όταν άγνωστοι παραβίασαν τον λογαριασμό του, στο Facebook και έστειλαν αρνητικά σχόλια, εναντίον του Πάνου Πετρονικολού. 
Δείτε την ανακοίνωση: 

Ανακοίνωση

     Χθες βράδυ ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά για σωρεία υβριστικών σχολίων  στο facebook σχετικά με το χωριό Βασιλόπουλο. 
       Του απάντησα ότι δεν ήταν δικά μου και ότι δεν είχα πρόσβαση σε λογαριασμό facebook και messenger. Προφανώς και είχε χακαριστεί. Σήμερα πολλοί από την περιοχή άρχισαν να κανιβαλίζουν με το όνομά μου λες και περίμεναν καιρό και χωρίς να ελέγξουν τι έχει γίνει.  
          Τον κύριο Πετρονικόλο δεν τον γνωρίζω ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί του. Για όσους με ξέρουν καταλαβαίνουν ότι τέτοιες ενέργειες δεν είναι του χαρακτήρα μου και ότι πάντα εκφράζω τις απόψεις μου δημόσια και με σαφήνεια. 
       Θα παρακαλούσα επίσης όλους να σταματήσουν να διαδίδουν τα σχόλια  και να ψάχνουν να βρουν τους εχθρούς του  Ξηρομέρου. Πραγματικά έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να αντιμετωπίσουμε.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,

Φίλιππος Σαμαλέκος
Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου

16 σχόλια:

  1. Παραμύθια της Χαλιμάς. Να υποθέσω ότι έκανε μήνυση κατ' αγνώστων τότε για παραβίαση του λογαριασμού του; Απευθύνθηκε στη Δίωξη; Επίσης, οι "χάκερς" χτύπησαν και αλλού από το λογαριασμό του ή μπήκαν μόνο στην διάσημη σελίδα "ΒΕΛΟΥΤΣΑ" στο Facebook για να βρίσουν και αφού επετέλεσαν το σχέδιο τους αποσύρθηκαν; Ας είμαστε σοβαροί και ας έχουμε το θάρρος να παραδεχόμαστε τα λάθη μας και όχι να λέμε δικαιολογίες της πλάκας (όπως ο Καμμένος που έλεγε ότι μπήκε ο γιός του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός!οι υπεύθυνοι του Facebook μπορούν άνετα να επιβεβαιώσουν αν όντως έγινε χακαρισμα από που και από ποιον. Ελπίζω να βγει στη δημοσιότητα αν είναι αλήθεια αν και συμφωνώ με τον κύριο Φιλλιπο Τσομπο.

      Διαγραφή
  2. Τουλάχιστον και με ένα περίεργο τρόπο ζητάει συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσε απλά να δηλώσει ότι βρέθηκε σε λάθος στιγμή και ξέσπασε απρεπως ζητώντας συγνώμη..
    Αν θέλανε να χακαρουν θα χακαραν τον ίδιο το δήμαρχο... Όχι ένα τυχαίο Δήμοτικο συμβουλο...
    Αν χακαραν θα έγραφαν κι άλλα κι αλλού, όχι μόνο στη βελουτσα για το Βασιλόπουλο...
    Φίλε μου, το κουτόχορτο τελείωσε. Η φτηνή σου δικαιολογία είναι τόσον παιδιάστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δώσε πόνο Σαμαλεκο... Άλλωστε 80%σας έδωσαν ότι θέλετε κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέει ψέματα είπε ότι μίλησε με τον εξαίρετο δήμαρχο μας ενώ τον επερνε ο δήμαρχος και δεν απαντούσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και συνεχίζει να μας υποτιμά..
    Να πάρει θέση ο Δήμαρχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο κ. Σαμαλέκος , αν πράγματι ισχυρίζεται ότι χάκαραν ; το φεις μπουκ του , θα έπρεπε να ζητήσει ΜΟΝΟΣ του στην ανακοίνωση που έκανε , να ελεγχθεί το κινητό του από τη δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος και παράλληλα να θέσει το κινητό του προς έλεγχο στη διάθεση της δημοτικής αρχής. Δεν το αναφέρει αυτό στην ανακοίνωσή του , παρά , με ύφος ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ ΙΔ΄ λέει αυτά που λέει... και , δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι πόοοοοοσο έχει εκτεθεί στην κοινωνία του Ξηρομέρου ή καλύτερα του χωριού του , γιατί η ενδοχώρα ούτε τον ξέρει , αλλά και αυτός ούτε γνωρίζει που πέφτουν τα Βλυζανά ή ο Βάρνακας ή το Αρχοντοχώρι ή η Παναγούλα ή η Παπαδάτου.... Ανακάλυψε απ ότι φάνηκε πολύ όψιμα το Ξηρόμερο.
    Ο Δήμαρχος έπρεπε , ΧΤΕΣ , να τον είχε διαγράψει από την δημοτική του παράταξη. Έτσι κιαλλιώς είναι παραταξιακά " ανεξέλεγκτος" !!! και πικραμένος απ΄ ότι μου έλεγε , επειδή δεν τον αξιοποίησε ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάλτε τα μυνήματα μην τον καλύπτεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο τριανταφυλακης ειναι τιμιος και καθαρος μην προσπαθειτε να τον λασπωσετε δεν λασπωνετε το ακουτε κορακια του γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OTAN ΛΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , λέγοντας Δήμαρχο , εννοώ τον κ. Τριανταφυλάκη , τον Δήμαρχό μας , του οποίου η παράταξη έχει μέλος της τον κ. Σαμαλέκο και , μόνον ο Δήμαρχος ( κ. Τριανταφυλάκης ) μπορεί απ τον νόμο να τον διαγράψει απο την παράταξη του. Αυτό εννοώ φίλτατε 11.28π.μ.

      Διαγραφή
  11. Εδώ ο κόσμος καίγεται καί τό..χτενιζετε,,salam aleko....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11:28 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΑΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΛΑ.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καληνύχτα σας....άλλα λεω εγω , άλλα καταλαβαίνεις εσύ.

      Διαγραφή
  13. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο