Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση Κ.Υ. Μύτικα σχετικά με την τήρηση των μέτρων. Νέος επικαιροποιημένος οδηγός περιορισμού διασποράς λοίμωξης COVID-19.


Μετά από περιοδεία του ιατρικού προσωπικού του Κ.Υ. Μύτικα, σε περιοχές υγειονομικής ευθύνης του, διαπιστώσαμε ότι τηρούνται σε μεγάλο βαθμό τα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό διασποράς της λοίμωξης COVID-19. Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, για την κατανόηση και τη συνεργασία σας αυτή....

Είναι απαραίτητο να μένουμε σπίτι, ειδικά οι ευπαθείς ομάδες και να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα υγιεινής που πρέπει.
Για οποιοδήποτε σύμπτωμα παραμένουμε στο σπίτι και επικοινωνούμε τηλεφωνικώς με τους ιατρούς του Κ.Υ. Μύτικα (2646081250), για την αξιολόγηση του περιστατικού και να σας δοθούν οι σχετικές οδηγίες.
Επίσης επισυνάπτεται νέος οδηγός περιορισμού διασποράς λοίμωξης COVID-19 (δείτε εδώ). Ανά διαστήματα επικαιροποιείται σύμφωνα και με τον ΕΟΔΥ.

Χρόνης Ιωάννης
 Γενικός Οικογενειακός Ιατρός
Συντονιστής - Διευθυντής Κ.Υ. Μύτικα
 mytikaspress.

3 σχόλια:

  1. η αστυνομια τον εβαλε τον Διευθυντη να κανει ελεγχους;;να κατσει στο κεντρο υγειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως καταντησαμε στο Μυτικα να βγαινει ο Διευθυντης του Κεντρου υγειας και να βριζει τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν είστε σε θέση να καταλάβετε... ότι η αντιμετώπιση του ιού είναι όχι μόνο ατομική... αλλά συλλογική... δεδομένου... ότι έχουμε ένα σύστημα υγείας σε κατάρρευση χρόνια τώρα...με ευθύνη των κυβερνήσεων ΝΔ κα ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ... καλά κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο