Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΞΗΡΟΜΕΡΟ: Άνοιξε το καφενείο του κι έκανε τον ανήξερο!

            Πολλά θα δουν τα μάτια των αστυνομικών της μέρες που έρχονται, πολλές δικαιολογίες και πολλές παγαποντιές. Αυτό που συνέβη χθες σε χωριό του Ξηρομέρου έχει την σημειολογία του, που πάντως φέρνει αρκετό γέλιο.
           Η Αστυνομία, λοιπόν, έλαβε χθες σήμα για επαγγελματία με καφενείο σε χωριό του Ξηρομέρου που λειτουργούσε την επιχείρηση κανονικά. Έσπευσε για έλεγχο και για τα καθέκαστα αλλά με κάποιον τρόπο ο επαγγελματίας έμαθε ότι έρχονται για τον έλεγχο, επιβιβάστηκε στο μηχανάκι του, κλείδωσε και το μαγαζί κι έφυγε με τους θαμώνες να πίνουν καφέ απέξω!
        Δυστυχώς, όμως, για εκείνον στον δρόμο η Αστυνομία τον σταμάτησε, τον ρώτησε για τις πληροφορίες που είχε και τον πήρε μαζί της… βόλτα για τον έλεγχο.   Βρήκαν το κατάστημα κλειδωμένο  αλλά τον κόσμο απέξω στην κατάσταση που έχουμε περιγράψει.............



      Όλα τα λεφτά όμως ήταν η εξήγηση που έδωσε ο… ήρωάς μας: «Εγώ δεν ξέρω τίποτε. Μόνοι τους έφεραν καφέδες και τα υπόλοιπα από τα σπίτια τους και κάθονται στις καρέκλες του μαγαζιού μου απέξω», ήταν η… μυθική εξήγησή του!

         Φυσικά, δεν έπεισε την Αστυνομία η οποία δεν αστειεύτηκε και τον συνέλαβε παραπέμποντάς τον στον εισαγγελέα με την κατηγορία για παραβίαση των μέτρων του κράτους για λόγους δημόσιας υγείας να μην είναι καθόλου αστεία. Θα δικαστεί στο αυτόφωρο και αν είναι τυχερός θα πάρει αναβολή…
         Έχει την πλάκα του το όλο σκηνικό, αν το δεις λίγο ελαφρά, όμως είναι σοβαρό ταυτόχρονα…

6 σχόλια:

  1. Επρεπε να του αφιαρειται και η αδεια λειτουργιας του κουτοπονηρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άν ηταν καφεντζής πραγματικός
    θα έπρεπε να παραδεχθεί το λάθος του
    και να ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ και μέσω του Ξηρόμεροnews.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αδειανα κεφαλια και κουτοπονηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί ας πούμε που έπιναν καφέ στις καρέκλες καμία ευθύνη;;;;Μόνο ο καφετζής;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Μοναστηράκι έγινε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο