Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Ενότητα ΦΥΤΕΙΩΝ: Τον έστειλαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου χτυπώντας τον με γκλίτσα, αναζητούνται δύο άτομα

           Δυο άνδρες αναζητούν από χθες οι αστυνομικές αρχές της περιοχής καθώς φέρονται να εμπλέκονται σε ξυλοδαρμό. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας.
         Ειδικότερα, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα σε χωριό της ενότητας Φυτειών του δήμου Ξηρομέρου όπου σε αγροτική περιοχή συνεπλάκησαν τρία άτομα που φέρονται να έχουν προσωπικές διαφορές. Κατά το επεισόδιο ένας 50χρονος χτυπήθηκε ακόμη και με γκλίτσα στο κεφάλι.............



          Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που  παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.                             Στη συνέχεια το θύμα υπέβαλλε μήνυση σε βάρος των δύο άλλων ανδρών, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά 51 και 46 ετών, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν.



14 σχόλια:

  1. Ψευτονταηδες της δεκαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιος ανδρισμος..δυο εναντιον ενος.αν αυτοι λεγονται αντρες οκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει μεγάλος φόβος να το πάρουν πάνω τους οι μπαμπάδες και να ξεπλυνουν την ατιμια γιατί αυτό το σόι δεν τρώει ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειαζεται καν να ασχοληθει κανενας με αυτους τους ανθρωπους σε εισαγωγικα.δε χρειαζεται να πεσει κανεις τοσο χαμηλα.να ασχοληθει με τι?με τους ψευτομαγκες?που οταν ειναι και οι δυο μαζι το παιζουν κοκορια κ οταν ειναι ο καθενας μονος του κο κο κο?αμα ηταν ο καθενας μονος του δεν νομιζω να χαν τα κακαλα να επιτεθουν.τωρα δυο προς εναν ενταξει.αυτο δε λεγεται ανδρισμος.αυτο λεγεται βλαχια

      Διαγραφή
  4. Γιατί δεν γράφετε ότι είναι συγκεκριμένα ζλάπια πταξέρουμε όλοι από ένα συγκεκριμένο σόι κατ απ τ Κβαρά που επιδίδεται συνεχώς σε τέτοιες cult συμπεριφορές βγαλμένες από το 1930; Αγαπητοί μου ας μην αμαυρώνουμε το εις τους αιώνες καλοδιατηρημένο όνομα των multicultural-progressive Φυτειών. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα ρε νταηδες κλωσομπανιερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι γνωστοι ψευτομαγκες της περιοχης.σιγα μη σκισετε κανα καλσον.βρισκουν κ τα κανουν.απλα εκμεταλευονται τους γυρω τους..καθαρα επειδη δε θελει ο κοσμος να πεσει στο επιπεδο τους κ λενε δε βαριεσαι και γι αυτο αυτοι υποτιθεται τραμπουκιζουν.επειδη νομιζουν με το φτωχο τους το μυαλο οτι τους φοβαται ο κοσμος.δε τους κοβει να σκεφτουν οτι αυτος ο κοσμος δεν ασχολειται μαζι μας επειδη δεν αξιζει να χαλασουν ουτε το σαλιο τους.μεχρι εκει κοβει δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. περυσι τετοιο καιρο παλι κρυβοταν να γλυτωσουν το αυτοφωρο.παλι αυτοι οι 2 ξυλοκοπησαν ανθρωπο.ποσες φορες το ιδιο πραγμα και παλι σημερα τα ιδια.ε και?η ιστορια επαναλαμβανεται.παλι κρυβονται για το αυτοφωρο.αυριο θα "συλληφθουν"τ απογευμα εξω.ο επομενος μετα.κ ξανα μανα τα ιδια.αφου δεν υπαρχει κρατος πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωρε κατ φυντανια απο κουβαρα και φυτειες πσω απο αλλον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΤΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αστυνομια τι ρολο παιζει?
    τι αλλο περιμενει για να τους χώσει μεσα?
    Ξεβρωμιστε επιτελους τον τοπο απο τετοια τσουτσεκια...ψευτομαγκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφήστε τις Φυτείες έξω από αυτό το μπάχαλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ετσι ειμαστε εδω στις φυτειες εμεις.πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε ωρε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο