Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Αστακός: Αναβάλλεται η εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

              Αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 12 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, με τίτλο: «Γυναίκα το μισό του ουρανού», με συνδιοργάνωση και υποστήριξη της εκδήλωσης από την Τ.Κ. Αστακού και των Συλλόγων Γυναικών Αστακού και Βασιλόπουλου.

         Αιτία της αναβολής, η εναρμόνιση με τις τελευταίες ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό και συμμορφούμενη με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, προχώρησε στην ακύρωση της διοργάνωσης ή τη συμμετοχής της σε όλες τις εκδηλώσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας.
       Θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω η νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.

5 σχόλια:

  1. Σεβαστά όλα αυτά αλλά καμιά απολύμανση θα γίνει στο δικό μας δημο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα δεν υπάρχει λόγος για απολύμανση. Διαβάστε λίγο τις οδηγίες των ειδικών και μην πανικοβάλλεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δέν είμαστε ειδικοί οίτε ξερόλες είμαστε, αλλά
      που ξέρεις εσύ πόσοι έχουμε ή δέν έχουμε κολλήσει.
      Τι είσαι μάντης ?

      Διαγραφή
  3. Τι να την κάνουμε την απολύμανση ρε παιδιά αν έχει ήδη βρεθεί κρούσμα?Θα έχουν πια νοσήσει δεκάδες.κ δεν υπάρχει πανικός..Μόνο απλά ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προληπτικά μέτρα ας πούμε όπως πήρε ο δήμος Αγρινίου?Ούτε εκεί βρέθηκε κρούσμα ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο