Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Αντιπεριφερειάρχης Λ. Δημητρογιάννης: “Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του δημόσιου συστήματος υγείας, προσφέροντας την εθελοντική μου δράση”


Η υγειονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας λόγω της νόσου Covid-19 είναι πρωτόγνωρη και η εξέλιξη της αναμένεται ραγδαία. Η προσφορά όλων μας είναι απαραίτητη ώστε να αντιμετωπισθούν οι δυσανάλογες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Η στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας και των επαγγελματιών του είναι απαραίτητη με όποιες δυνάμεις μπορεί ο καθένας μας.
Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες θεώρησα χρέος μου να μην αφήσω μόνους τους ήρωες της καθημερινότητας, τους ανθρώπους που συνεργάστηκα για χρόνια στο χώρο της υγείας, που με τίμησαν με τη στήριξή τους.
Για αυτό ακριβώς το λόγο σήμερα, κάνοντας αίτηση στην ανάλογη πλατφόρμα, έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του δημόσιου συστήματος υγείας, προσφέροντας την εθελοντική μου δράση.
Ο χρόνος όλων μας περιορισμένος, αλλά χρόνος υπάρχει όταν οι καταστάσεις είναι κρίσιμες, και όταν η κοινωνική αλληλοϋποστήριξη είναι αναγκαία όσο άλλοτε…” έγραψε στο facebook ο Αγρινιώτης Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο